...Η αποκλειστική παραγωγή ελαιολάδου μας γίνεται μέσω καθαρά μηχανικών μεθόδων, χρησιμοποιώντας ψυχρή έκθλιψη χωρίς χημική επεξεργασία. Διασφαλίζουμε πάντα ότι το τελικό προϊόν είναι της υψηλότερης ποιότητας, με εξαιρετικά χαμηλή οξύτητα (0,25 – 0,8) και μοναδικά χαρακτηριστικά. Η περιορισμένη παραγωγή μας, σε συνδυασμό με την σχεδόν άμεση έκθλιψη (εντός 8 - 12 ωρών), έχει ως αποτέλεσμα ένα εξαιρετικό προϊόν: ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας και χαρακτηριστικών, που ορίζεται από μια όμορφη, διακριτική, φρέσκια γεύση.