• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ροδια

Αποτελέσματα για

Ροδια

ΕλλάδαΚυκλάδες, Δωδεκάνησα- Νησιά του νοτίου Αιγαίου
  1. ANYPSOTIKI METAKOMISI RODOU

    Ελλάδα

    Αναλαμβάνουμε κάθε είδους μετακομίσεις, ανυψώσεις, μεταφορές στην Ρόδο. Η εταιρία μας διαθέτει σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα για εύκολη, γρήγορη και ασφαλή μετακόμιση και μεταφορά του οικιακού ή επαγγελματικού σας εξοπλισμού σε οποιοδήποτε σημείο του νησιού της Ρόδου ! Ο στόλος των ειδικών γερανοφόρων μηχανημάτων μας καλύπτει ολόκληρη την Ρόδο και είμαστε δίπλα σας όποτε μας χρειαστείτε άμεσα μόνο με ένα τηλεφώνημα. Ο κ. Νικόλαος Χριστοφορίδης ιδρυτής της Ανυψωτικής Μετακόμισης Ρόδου, έμπειρος χειριστής - οδηγός γερανοφόρων μηχανημάτων με πείρα χρόνων στο αντικείμενο (από το 1998) και το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα με μοναδικό στόχο της άμεση εξυπηρέτηση σας όπου και αν βρίσκεται στην Ρόδο. Έχουμε εξυπηρετήσει χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες και έχουμε ανταπεξέλθει με επιτυχεία ακόμα και στην δυσκολότερη εργασία ανύψωσης, μεταφοράς ή μετακόμισης που μας έχει ανατεθεί ! Εξυπηρετούμε επιχειρήσεις και ιδιώτες υπεύθυνα και οικονομικά αναλαμβάνουμε οτιδήποτε σχετίζεται με τη μετακόμιση του οικιακού ή επαγγελματικού εξοπλισμού σας. Ανυψωτική Μετακόμιση Ρόδου

  2. OLIXE - EXTRA VIRGIN OLIVE OIL

    Ελλάδα

    Εδώ και αρκετά χρόνια, ασχολούμαστε με την παραγωγή και πώληση παρθένου ελαιόλαδου, εντός της Ελλάδας. Το 2019 αποφασίσαμε να επεκταθούμε και εκτός συνόρων, δημιουργώντας την Olixe Oil. Στόχος μας πλέον είναι η εξαγωγή ελαιόλαδου προς όλες τις χώρες της Ευρώπης. Αξίζει να αναφερθεί ότι το ελαιόλαδο μας προέρχεται από δύο ποικιλίες. Η πρώτη είναι η Κορωνέικη, η οποία καλλιεργείτε στην Πελοπόννησο, συγκεκριμένα στην Καλαμάτα. Ενώ η δεύτερη αποκαλείται Θρουμπουλιά, την οποία καλλιεργούμε στο νησί της Ρόδου. Το ελαιόλαδο μας φροντίζουμε να συνοδεύεται από αντίστοιχες πιστοποίησεις, στέλνοντας δείγμα της εκάστοτε παραγωγής σε διαπιστευμένο εργαστήριο του ΕΣΥΔ. Κάθε συσκευασία συνοδεύεται από τα αντίστοιχα έγγραφα, ώστε το ελαιόλαδο να πιστοποιείται ως έξτρα παρθένο ή ως παρθένο, ανάλογα την οξύτητα. Η τυποποίηση του προϊόντος μας διατίθεται σε συσκευασίες των 100ml, 250ml, 500ml 750ml και 1000ml . Η καλλιέργεια και συγκομιδή γίνεται πάντα με την καθοδήγηση εξιδικευμένου γεωπόνου ο οποίος παρακολουθεί τα ελαιόδεντρα μας όλη την διάρκεια του έτους. Ο ψεκασμός και το κλάδεμα, γίνεται ακολουθώντας τις οδηγίες του γεωπόνου μας. Παρακολουθούμε διαρκώς την παγκόσμια αγορά και ζήτηση, ώστε να να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατόν προιόν στην αγορα. Το 2021 Πήραμε την 3η θέση στον διαγωνισμό Ελαιόλαδου στο Λονδινο. Μια διακριση η οποία κίνησε το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού στο Ηνωμένο βασίλειο ανοίγωντας έτσι τον δρόμο για την νέα αυτη αγορα.

  3. HOLIDAY TOURS

    Ελλάδα

    Το Πρακτορείο Γενικού Τουρισμού Holiday Tours ειδικεύεται στης ενοικιάσεις αυτοκινήτων, mini bus διοργάνωση εκδρομών και ημερήσιων κρουαζιέρων.Το έμπειρο προσωπικό μας στον τομέα για πάνω από 25 έτη εγγυάται την καλύτερη εξυπηρέτηση για εσάς, την οικογένεια σας ή την εταιρεία σας.Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων προς ενοικίαση, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα νέας τεχνολογίας με δυνατότητα παράδοσης στο Αεροδρόμιο, λιμάνι της Ρόδου ή στο ξενοδοχείο σας.Το Πρακτορείο Γενικού Τουρισμού Holiday Tours διαθέτη Πούλμαν και mini Buses έτοιμα να σας εξυπηρετήσουν και να σας μεταφέρουν με ασφάλεια στον προορισμό σας. Δραστηριοποιούμαστε στον εισερχόμενο τουρισμό σε γκρουπ, μεμονωμένους.Η εταιρεία μας έχει ιδιόκτητα γραφεία για την στέγαση μικρών και μεγάλων Tour operator όπως και ιδιόκτητα πολυτελείς τουριστικά λεωφορεία, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα.

  4. ANGELINIOS NIKOS

    Ελλάδα

    Ενοικιαζόμενα Δωμάτια στο Φαληράκι της Ρόδου

  5. COLOMA APARTMENTS

    Ελλάδα

    Ενοικιαζόμενα δωμάτια, διαμερίσματα στην περιοχή Πεύκοι της Ρόδου

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. IMPROVE YOUR WEB YOUR IT YOUR BUSINESS

    Ελλάδα

    Παρέχει υπηρεσίες ηλεκτρονικής διαφήμισης, σχεδιασμό λογοτύπων & εταιρικής ταυτότητας & υποστήριξη δικτύων Η/Υ και ΙΡ τηλεφωνίας στη Ρόδο.

  2. HORIZON LINE VILLAS

    Ελλάδα

    4 πολυτελείς βίλες με ιδιωτική πισίνα στο Κιοτάρι της Ρόδου, σε απόσταση μόνο 40 μέτρων από μια πανέμορφη παραλία.

  3. KTIMA LINDOS

    Ελλάδα

    Το «Κτήμα Λίνδος» είναι ένας χώρος δεξιώσεων στη Ρόδο με στόχο να παρέχει όλες τις ανέσεις που μπορεί να προσφέρει ένα κτήμα διοργάνωσης γάμων.

  4. ANTONIOS G. MATSIGKOS

    Ελλάδα

    Χονδρικό Εμπόριο Ποτών στο νησί της Ρόδου από το 1982