• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία

ΕλλάδαΘράκη και ανατολική Μακεδονία
  1. 12STREMMATA

    Ελλάδα

    Καλλιέργεια βιολογικών αρωματικών φυτών και μελισσοκομία. Παράγουμε το πρώτο ελληνικό μέλι λεβάντας σε μορφή κρέμας καθώς και άλλες ποικιλίες μελιών όπως μέλι ανθέων οσθήκη εχινακειας ή φασκόμηλου, μέλι δάσους.μέλι κουμαριάς και μέλι πεύκου. Οι συσκευασίες μας είναι πολύ εμπορικές και ο κύριος όγκος της παραγωγής μας εξάγεται. Το brand 12stremmata είναι πλέον πολύ γνωστό και μάλιστα πριν 2 χρονια το ελληνικό Master Chef επέλεξε το μέλι λεβάντας αναμεσα στα 12 πιο καινοτόμα και φιλικά στο περιβάλλον προϊόντα της Ευρώπης!

  2. HALAL GREECE

    Ελλάδα

    Είμαστε μια εταιρία πιστοποίησης Halal με έδρα την Ξάνθη Το μοναδικό πιστοποιημένο και αναγνωρισμένο από κρατική αρχή; την Μουφτεία Κομοτηνής; Κέντρο Πιστοποίησης Χαλάλ στην Ελλάδα; με έδρα την Ξάνθη και το οποίο Κέντρο είναι πιστοποιημένο από τον σοφολογιώτατο μουφτή Κομοτηνής κ. Hafız Cemali Meço. Το μοναδικό Κέντρο Πιστοποίησης Halal στην Ελλάδα που είναι μέλος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Halal (World Halal Council)

  3. GEORGIADIS BROS G.P.

    Ελλάδα

    Η εταιρεία GEORGIADIS BROS G.P., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ακτινιδια. Έχει έδρα σε Chrisochori, Ελλάδα.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3 Επιχειρήσεις