• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές

ΕλλάδαΘεσσαλονίκη και ανατολική και κεντρική ΜακεδονίαΈμπορος χονδρικής
  1. MOUGIOS FRUIT

    Ελλάδα

    Η ομόρρυθμη ΜΟΥΓΙΟΣ ΦΡΟΥΙΤ είναι μια εταιρεία εισαγωγική εξαγωγική, με πολλά χρόνια στην χονδρική πώληση, λιανικό εμπόριο και στην διανομή γεωργικών προϊόντων. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στην τυποποίηση και εμπορία αγροτικών προϊόντων.Τυποποιούμε, εξάγουμε-εισάγουμε, και αποθηκεύουμε για μας και για λογαριασμό τρίτων, νωπά φρούτα και λαχανικά, αρίστης ποιότητας. Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται στο μέσο των εύφορων κάμπων του νομού Ημαθίας που είναι ιδανικός για την ανάπτυξη γεωργικών καλλιεργειών, με κυρίαρχη την καλλιέργεια του ροδάκινου, νεκταρινιού, κερασιού, αχλαδιού, δαμάσκηνου, ακτινιδίου, καρπουζιού, πεπονιού, βιομηχανικό ροδάκινο, μανταρίνια . Έχουμε επικεντρωθεί στην εξαγωγή ποιοτικών ελληνικών προϊόντων και μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους διεθνείς πελάτες μας με το ακόλουθο φάσμα περιοχών: Ευρωπαϊκή Ένωση, Ρωσία, Καζακστάν, Μολδαβία, Ουκρανία.

  2. KREKIS TRACTOR

    Ελλάδα

    Εισαγωγές Μεταχειρισμένων τρακτέρ με φρέζα, πωλήσεις σε τιμές χονδρικής.

  3. GEORGIOS XHTTAS

    Ελλάδα

    Καστανοπαραγωγος

  4. RUSSELA IMPEX PLLC

    Ελλάδα

    Σε αυτήν την εταιρία πραγματοποιούνται εισαγωγές και εξαγωγές από την Ελλάδα προς τις Ευρωπαϊκές χώρες και κυρίως χώρες όπως την Μολδαβία , Ουκρανία, Λευκορωσία , Αρμενία , Γεωργία , Αζερμπαϊτζάν , Καζακστάν , Ινδία και Αίγυπτος . Κύριο εμπόριο της Εταιρίας είναι τα Φρέσκα φρούτα και λαχανικά αλλά και άλλων προϊόντων

  5. N PAPAPOSTOLOU LTD

    Ελλάδα

    Η εταιρεία N PAPAPOSTOLOU LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές οργάνων ακρίβειας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού, και Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού. Έχει έδρα σε Thessaloniki, Ελλάδα.