• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μαυρα

Αποτελέσματα για

Μαυρα

ΕλλάδαΑθήνα, Αττική και Σαρωνικός κόλποςΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. LOVEANDALICIA

    Ελλάδα

    Η “Love+Alicia” ειδικεύεται σε cocktail βραδινά ρούχα, καθώς και σε ρούχα για ειδικές περιστάσεις - κυρίως φορέματα. Τα σχέδια μας έχουν αναφορά κυρίως στη δεκαετία του ‘20, παρουσιάζοντας μια σύγχρονη εκδοχή αυτής της εποχής. Στόχος μας είναι να είμαστε ανάμεσα στις πρώτες επιλογές μιας γυναίκας που μοιράζεται τη φιλοσοφία και την αισθητική μας και που θέλει να κάνει μοναδικές και εντυπωσιακές εμφανίσεις, χωρίς αυτό να κοστίζει μια περιουσία. Στα ρούχα μας χρησιμοποιούμε φυσικά υλικά όπως μετάξι και βαμβάκι, και σε μικρότερη έκταση μαλλί και λινό. Χρησιμοποιούμε βέβαια και συνθετικά ή ημισυνθετικά υφάσματα, τα οποία είναι όμως καλής ποιότητας. Τα υφάσματα προέρχονται κυρίως από την Ελλάδα, αλλά και την Ιταλία και Γαλλία. Η κατασκευή των ρούχων γίνεται εξολοκλήρου στην Ελλάδα. Το επίπεδο κατασκευής και των επαγγελματιών στο χώρο είναι πολύ υψηλό, ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη, ειδικά όταν μιλάμε για περιορισμένες παραγωγές που δεν έχουν ως πρωταρχικό κριτήριο το κόστος. Τις δημιουργίες της "Love + Alicia" μπορείτε να τις βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα.

  2. ENVY FASHION

    Ελλάδα

  3. GREEK BLACK GARLIC

    Ελλάδα

    Παράγουμε σκόρδα, τα οποία μετά από πολύμηνη ζύμωση με ελεγχόμενες συνθήκες (θερμοκρασίας και υγρασίας), μετατρέπεται το λευκό σκόρδο σε ένα ξεχωριστό προϊόν (Μαύρο Σκόρδο). Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι είναι ένα 100% φυσικό προϊόν, καθώς για τη μετατροπή του σε Μαύρο δεν έχει προστεθεί οποιοδήποτε χημικό στοιχείο ή συντηρητικό. Με αυτή τη διαδικασία το σκόρδο καταφέρνει να αποκτήσει μια πιο γλυκιά γεύση, ενώ το σημαντικότερο στοιχείο είναι ότι δε διαθέτει την οσμή και το δυσάρεστο πολλές φορές έντονο άρωμα που μπορεί να φέρει το λευκό η γεύση του θεωρείτε από τους γευσιγνώστες "Ουμάμι". Χρησιμοποιείται σαν διατροφικό συμπλήρωμα (Υπερτροφή), ή σε πιάτα υψηλής γαστρονομίας, Το Μαύρο Σκόρδο εξαιτίας όλης αυτής της διαδικασίας ζύμωσης που έχει υποστεί, έχει καταφέρει να διαθέτει μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών στοιχείων, με αποτέλεσμα να μπορεί να προσφέρει στον οργανισμό τη δυνατότητα της αντίστασης στις επιθέσεις των επιβλαβών ελευθέρων ριζών .