• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία

ΕλλάδαΑθήνα, Αττική και Σαρωνικός κόλποςΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. SARDIS ESTATE

    Ελλάδα

    Είμαστε μια επιχείρηση με μακροχρόνια εμπειρία στην παραγωγή παρθένου ελαιολάδου και ελιάς. Η επιχείρησή μας βασίζεται στην τεχνογνωσία που αποκτήθηκε από τις προηγούμενες γενίες που με πάθος και πολλή εργασία καλλιέργησαν ελαιώνες στη Μεσσηνία για πολλά χρόνια. Χάρη σε αυτούς, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα ελιάς όπως εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο σε τρεις κατηγορίες και αρκετά είδη ελιών, με τα πιο ιδιαίτερα αυτών να είναι οι πράσινες ελιές γεμιστές με φέτα και αυτές με πιπεριά jalapeno. Η διατήρηση υψηλής ποιότητας είναι ο κύριος γνώμονάς μας και μας οδηγεί σε κάθε βήμα. Επιπλέον διαθέτουμε όλες τις κατάλληλες πιστοποιήσεις για την περιεκτικότητα των προϊόντων σε πολυφαινόλες, την βιολογική τους καλλιέργεια και τα πρότυπα τυποποίησης.

  2. YUMMY TASTES PC

    Ελλάδα

    Η εταιρεία Yummy Tastes ιδρύθηκε το 2019 και δραστηριοποιείται στον τομέα του εμπορίου και των εξαγωγών. Με δύο παραγωγικές μονάδες στην Ελλάδα, μπορούμε να σας προσφέρουμε χειροποίητα προϊόντα υψηλής ποιότητας και τη δυνατότητα δημιουργίας PL. Χειροποίητα προϊόντα. Κριτσίνια, cookies, μπάρες δημητριακών, πτι φουρ, βουτήματα, ξηροί καρποί. Γλυκιές και Αλμυρές απολαύσεις για Cafe, Bar, Ξενοδοχεία, Αρτοποιεία και Ζαχαροπλαστεία. Προϊόντα υγιεινής διατροφής, Vegan, Πρωτεϊνικά και Χωρίς Ζάχαρη , συνθέτουν μια πανδαισία γεύσεων που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις. Για κάθε στιγμή της ημέρας. Φτιαγμένα από τα πιο αγνά υλικά και βότανα της Ελληνικής γης, σας οδηγούν σε ένα ατελείωτο γευστικό ταξίδι. Αφήστε τις αισθήσεις σας να περιπλανηθούν στις μοναδικές Ελληνικές ποιοτικές γεύσεις.

  3. SMALL GREEK PRODUCERS

    Ελλάδα

    Η Πρωτοβουλία των Μικρών Ελλήνων Παραγωγών είναι μια ομάδα παραγωγών που πληρούν καθορισμένες προδιαγραφές και παράγουν υψηλής ποιότητας προϊόντα, εφαρμόζοντας βιώσιμες πρακτικές και χρησιμοποιώντας τοπικές πρώτες ύλες.

  4. MED.DITERRANEAN S.P.

    Ελλάδα

    Η εταιρεία MED.DITERRANEAN S.P., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμπληρωματα βιταμινων. Έχει έδρα σε Paiania, Ελλάδα.

  5. STAFYLOS

    Ελλάδα

    Η εταιρεία STAFYLOS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Koropi, Ελλάδα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GREAT LTD

    Ελλάδα

    Η εταιρεία GREAT LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Voula, Ελλάδα.

  2. MITERRA NATURAL PRODUCTS LTD/

    Ελλάδα

    Η εταιρεία MITERRA NATURAL PRODUCTS LTD/, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Keratea-Athens, Ελλάδα.

  3. URSA STEFANOS NIKOLAIDIS

    Ελλάδα

    Η εταιρεία URSA STEFANOS NIKOLAIDIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Galatsi, Ελλάδα.

  4. SIATOPOULOS J. LTD ETERNA

    Ελλάδα

    Η εταιρεία SIATOPOULOS J. LTD ETERNA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Athens, Ελλάδα.

  5. MALTEZOS CHRISTOS JOH. UNITRADE CO

    Ελλάδα

    Η εταιρεία MALTEZOS CHRISTOS JOH. UNITRADE CO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Athens, Ελλάδα.

  1. IBRAHIM HANA NASOR O.

    Ελλάδα

  2. RHODIA HELLAS S.A.

    Ελλάδα

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

12 Επιχειρήσεις