...Πάντοτε αράντιστες, αγνές, μεγαλωμένες φυσικά, με μόνη περιποίηση το νερό της βροχής και το αραίωμα, ανασαίνουν, ευδοκιμούν και καρπίζουν δίνοντας τα πλέον γευστικά κάστανα τα οποία και εξάγονται συνήθως στην Ιταλία. Από αυτά τα κάστανα, σπυριά και μαρόνια, πρώιμα και «του τσάρκου», φτιάχτηκε για πρώτη φορά, τον Οκτώβριο του 2014 η Μαρμελάδα κάστανο με τον διακριτικό τίτλο «τα Αυγερινιώτικα». Η Μαρμελάδα είναι χειροποίητη, χωρίς συντηρητικά και περιέχει κομμάτια κάστανου, κάτι που την διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα σκευάσματα καστάνου που κυκλοφορούν στην Ελληνική και ξένη αγορά.