Η ιστορία του θρυλικού τουρκικού brand που ιδρύθηκε το 1923 ξεκινά ταυτόχρονα με τη γέννηση της Τουρκικής Δημοκρατίας. Η Eyüp Sabri Tuncer Şirketi είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες καλλυντικών. Συνδυάζει την εμπειρία σχεδόν 100 ετών με περισσότερα από 600 προϊόντα σε αρωματικά, προσωπική φροντίδα, φροντίδα σπιτιού και φροντίδα μωρών. Η Eyüp Sabri Tuncer Şirketi είναι μια σημαντική γέφυρα μεταξ...
...Οι ελιέςΑϊβαλίκ, που συλλέγονται με προσοχή και σεβασμό από τον ελαιώνα μας τον Οκτώβριο, καλλιεργούνται με φυσικά λιπάσματα, χωρίς τη χρήση χημικών φυτοφαρμάκων. Συλλέγονται κάθε χρόνο από την ίδια περιοχή, όλες από τα υπέροχα ελαιόδεντρα των φυσικών τοπίων. Το ελαιόλαδο, που είναι εξίσου πολύτιμο με το μητρικό γάλα και συλλέγεται νωρίς, είναι μια σταγόνα που ρέει για την υγεία μας.
...Οι ελιές από την βόρεια Αιγαιοπελαγίτικη περιοχή, Εντρεμίτ και Αϊβαλίκ, επεξεργάζονται μαζί για να παραχθεί αυτή η απαράμιλλη γεύση και φρουτώδης άρωμα.
...Η ιστορία του Δαρδάνου ξεκίνησε με δύο αδέλφια που ονειρεύονταν κάτω από τη σκιά των ελαιόδεντρων στην Αϊβαλίκ, την καρδιά του ελαιολάδου από την αρχαιότητα. Μετά από τόσα χρόνια, αφηγούνται τις ιστορίες τους με αυτά τα λόγια: "Ποτέ δεν ξέραμε ότι μια μέρα θα φέρναμε αυτό το υπέροχο ελαιόλαδο από αυτές τις ελιές στις σκανδιναβικές χώρες. Μεγαλώσαμε και σήμερα φέρνουμε αυτόν τον πόρο υγείας μαζί...
... επίπεδα οξύτητας 0,3-0,8%. Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο του Μύλου συνδυάζει τη γεύση του ελαιολάδου που έχει αιώνες ιστορίας με τον σύγχρονο σχεδιασμό του. Οι ελιές Εδρεμίτ έχουν μοναδική γεύση. Συλλέγονται προσεκτικά από αιωνόβιες ελιές στα βουνά Καζ της περιοχής του Αιγαίου και ψυχρά πιέζονται. Χάρη σε αυτή τη διαδικασία, το επίπεδο οξύτητας του ελαιολάδου είναι αρκετά χαμηλό. Ο σύγχρονος...
...υπάρχει έλεγχος σε κάθε στάδιο της παραγωγής μας. Σε αυτή την κατεύθυνση, συνεχίζουμε τις τεχνολογικές επενδύσεις στο νέο εργοστάσιό μας υψηλής χωρητικότητας στην Οργανωμένη Βιομηχανική Ζώνη Αϊδινίου και εξάγουμε σε όλο τον κόσμο. Όλες οι ελιές που καλλιεργούνται στην Τουρκία, κυρίως οι ποικιλίες Γεμλίκ, Μεμετσίκ, Ντομάτα, Γιαμαλάκ, Ουσλού, Αϊβαλίκ (Εδρέμιν), Κάμπα και Καλαμάτα, παράγονται σε...