...Η ελιά γκόρντα με γεύση αντζούγια ξεχωρίζει, μεταξύ άλλων, για το μεγάλο της μέγεθος και την σάρκα της, με διάμετρο που κυμαίνεται μεταξύ 80 και 100. Προερχόμενη από τα χωράφια της Ανδαλουσίας, η ελιά γκόρντα με γεύση αντζούγια είναι η μεγαλύτερη ελιά που μπορείτε να βρείτε στην ισπανική επικράτεια. Με πράσινο και ελαφρώς χρυσό χρώμα, η υφή της είναι σκληρή, γι' αυτό η ποικιλία της παράγει λίγο λάδι.
... την εμπειρία και την αφοσίωσή μας. Η επιτραπέζια ελιά είναι ο καρπός καθορισμένων ποικιλιών του καλλιεργούμενου ελαιόδεντρου (Olea Europea Sativa) που είναι υγιές, συλλεγμένο σε κατάλληλη κατάσταση ωρίμανσης και με ποιότητα τέτοια ώστε, υποβάλλοντας το σε μια συγκεκριμένη διαδικασία επεξεργασίας, να παρέχει ένα προϊόν έτοιμο προς κατανάλωση και με καλή συντήρηση. Επεξεργαζόμαστε τις τρεις πιο σημαντικές ποικιλίες επιτραπέζιας ελιάς για εξαγωγή: Γκόρνταλ, Μαντζανίγια και Χοχμπλάνκα, αλλά και άλλες εξίσου εκτιμημένες ποικιλίες.