... +/- 1 HRC). Η εργονομική λαβή από υλικό ασφαλές για τρόφιμα εξασφαλίζει τέλεια ισορροπία και επιπλέον ασφάλεια κατά την κοπή ή την παραλαβή κρέατος.
Παρουσίαση
ΔΟΜΗΜΑΤΙΚΑ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ, ΠΙΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ, ΜΕΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΦΤΕΡΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ
Για την τέλεια κοπή και την εύκολη σερβίρισμα, το πιρούνι κρέατος FELIX ZEPTER είναι η καλύτερη προσθήκη στα εργαλεία κουζίνας σας. Ανθεκτικό στη διάβρωση, η...
...Οι δακτύλιοι από χάλυβα 100 Cr6 που κατασκευάζονται από την WIB σταθεροποιούνται μετά την σκλήρυνση με ανόπτηση. Ως αποτέλεσμα αυτής της επεξεργασίας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε θερμοκρασίες έως 150°C. Έχουν σκληρότητα από 60 έως 64 HRC.
Για εφαρμογές που λειτουργούν σε υψηλές θερμοκρασίες ή προκειμένου να μειωθεί η ευαισθησία τους σε κρούσεις, είναι απαραίτητο να σταθεροποιηθούν οι δακτύλιοι σε υψηλότερες θερμοκρασίες μετά την σκλήρυνση. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μια τέτοια σταθεροποίηση θα μειώσει ελαφρώς τη σκληρότητα των δακτυλίων.
...Μία πρόκληση στην κατασκευή εργαλείων και μορφών είναι η κατεργασία σκληρυμένων χάλυβων με σκληρότητα έως 65 HRC: Τα εργαλεία φρεζαρίσματος που χρησιμοποιούνται δέχονται ιδιαίτερα μεγάλες πιέσεις στις κοπτικές ακμές, καθώς τα σιδηρούχα υλικά συμπιέζονται και σπάζουν υπό συνθήκες υψηλής θερμότητας και δύναμης.
Η επικάλυψη υψηλής απόδοσης BALINIT® ALDURA έχει αναπτυχθεί ειδικά για αυτές τις...
...Έλεγχος σκληρότητας I Μεταλλογραφικές εξετάσεις I Δοκιμή ψεκασμού αλατιού
Έλεγχος σκληρότητας:
• Rockwell HRC, HRA, HRB
• Vickers HV0,005 έως HV100
• Brinell
Μεταλλογραφικές εξετάσεις:
• Παρασκευή δείγματος
• Καμπύλες σκληρότητας
• Μικροσκοπική αξιολόγηση δομής
• Τεκμηρίωση και σύνταξη αναφορών
Δοκιμή ψεκασμού αλατιού:
Με την έναρξη λειτουργίας μιας δοκιμαστικής κάμερας για τη δοκιμή ψεκασμού αλατιού σύμφωνα με (ISO 9227:2006) σας προσφέρουμε μια μέθοδο δοκιμής για τον προσδιορισμό της αντοχής στη διάβρωση των εξαρτημάτων σας.
... έως 64 HRC. Εναλλακτικά, κατασκευάζουμε επίσης κυλίνδρους από καουτσούκ και πλάκες καθώς και κυλίνδρους ψύξης κατόπιν παραγγελίας πελάτη. Για την τέλεια περιστροφική εκτύπωση με σίτα χρειάζεστε ακριβείς δακτυλίους σίτας ή δακτυλίους στένσιλ. Μέσω μιας ειδικής διαδικασίας κατασκευής, αποκτάτε δακτυλίους σίτας, των οποίων η ακρίβεια περιστροφής, η σταθερότητα μορφής και η ποιότητα δοντιών είναι βελτιστοποιημένες για την ακριβή εκτύπωση. Χρησιμοποιούμε ειδική επικάλυψη επιφάνειας για μέγιστη σταθερότητα και αντοχή σε συνεχή χρήση.