• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

ΕλβετίαΚαντόνι ΖυρίχηςΈμπορος χονδρικής
  1. BAUMGARTNER TRADING AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία BAUMGARTNER TRADING AG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Rümlang, Ελβετία.

  2. HAAS AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία HAAS AG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας. Έχει έδρα σε Volketswil, Ελβετία.

  3. KIMOTO SA

    Ελβετία

    Η εταιρεία KIMOTO SA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές εκτύπωσης όφσετ, Μέσα μαζικής ενημέρωσης, Μηχανές εκτύπωσης όφσετ, και Μέσα μαζικής ενημέρωσης. Έχει έδρα σε Rumlang, Ελβετία.

  4. INTERNATIONAL PAPER COMPANY (EUROPE) LTD.

    Ελβετία

  5. ZETES AUTOID SYSTEMS AG

    Ελβετία