• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές- όργανα και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές- όργανα και εξοπλισμοί

ΕλβετίαΒορειοδυτική περιοχήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. GUBA TEX AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία GUBA TEX AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα, Φινίρισμα υφασμάτων, Λευκά είδη, Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα, Υφάσματα, Φινίρισμα υφασμάτων, Λευκά είδη, και Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα. Έχει έδρα σε Zofingen, Ελβετία.

  2. ORTHOPADIE-TECHNIK MARCO STEFFEN

    Ελβετία

    Η εταιρεία ORTHOPADIE-TECHNIK MARCO STEFFEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορθοπεδικα τεχνητά μέλη, Παπούτσια, Ορθοπεδικα τεχνητά μέλη, και Παπούτσια. Έχει έδρα σε Zofingen, Ελβετία.

  3. ARJO-SIC AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία ARJO-SIC AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευές και εξοπλισμοί για άτομα με ειδικές ανάγκες, και Συσκευές και εξοπλισμοί για άτομα με ειδικές ανάγκες. Έχει έδρα σε Münchenstein, Ελβετία.