Γαλλία, Saintes
...Πίνακας τοίχου LED όλων των τύπων μεγεθών, οθόνες LCD για ετικετοποίηση, οπτικά διαφημιστικά μέσα. Η Dynasource είναι ειδικός στην εισαγωγή και προμήθεια δικτύου. Στείλτε μας το αίτημά σας και θα σας ετοιμάσουμε μια δωρεάν προσφορά αφού καθορίσουμε μαζί τις απαιτήσεις σας.
Χαρτοφυλάκιο (41)
...Οικονομικό και εύχρηστο καλώδιο αποκόλλησης. Προϊόν προστασίας ESD. Διαστάσεις: 1.5m x 1.0 mm Μηδενικός αριθμός κύκλων, ώστε να έχετε τη μέγιστη ποσότητα κύκλων που απομένουν. Λιθίου-Ιόντων Πολυμερές τεχνολογικά υλικά Αυστηρός έλεγχος ποιότητας Λιγότερο από 1% ποσοστό αποτυχίας 12 Χρόνια Εγγύηση...
Χαρτοφυλάκιο (195)
Τουρκία, Maltepe / Istanbul
Γερμανία, Gross-Umstadt
...Αξιόπιστη Οπτο-Ηλεκτρονική Χαρακτηριστική για DC και RF Τιμές Ο οπτο-ηλεκτρονικός σταθμός δοκιμών NanoTest PIC HD πληροί όλες τις απαιτήσεις για τη δοκιμή υψηλής πυκνότητας φωτοονικών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων, όπως δομές πυριτίου ή ενεργά PICs. Κάρτες προσοχής με έως και αρκετές εκατοντάδες επαφές παρέχουν τη σύνδεση για μετρήσεις DC και RF.
Αντίστοιχα προϊόντα
NanoTest PIC HD
NanoTest PIC HD
Πολωνία, Kraków
...Καθολική Συμβατότητα: Ο φορτιστής TA845 είναι συμβατός με διάφορες συσκευές που διαθέτουν είσοδο USB. Ανεξαρτήτως αν πρόκειται για smartphone, tablet ή άλλη συσκευή, αυτός ο φορτιστής θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Χάρη στην τεχνολογία γρήγορης φόρτισης, ο TA845 επιτρέπει την άμεση φόρτιση της συσκευής σας. Μην χάνετε χρόνο και απολαύστε πλήρη μπαταρία σε χρόνο ρεκόρ. Ο φορτιστής TA845 εγγυάται σταθερή λειτουργία της συσκευής, εξαλείφοντας τον κίνδυνο υπερτάσεων και διακυμάνσεων τάσης. Ο εξοπλισμός σας είναι ασφαλής, ακόμη και κατά τη φόρτιση με μέγιστη ταχύτητα.
Χαρτοφυλάκιο (5)
Ηνωμένο Βασίλειο, Weybridge
...Απλοποιούμε τις διαδικασίες και τις διαδικασίες Τελωνείων για τους Πελάτες / Συνεργάτες μας, με απόλυτη ακεραιότητα και εμπιστευτικότητα. Το προσωπικό μας είναι καλά εξοπλισμένο σε όλους τους τομείς συμμόρφωσης και διαδικασιών Τελωνείων, συμπεριλαμβανομένης της Κατηγοριοποίησης Εμπορευμάτων, των διαδικασιών Εισαγωγής / Εξαγωγής.
Χαρτοφυλάκιο (1)
Κύπρος, Limassol
...Η Fuji Electric France S.A.S. είναι θυγατρική της ιαπωνικής ομάδας Fuji Electric Co., Ltd. Η γαλλική εταιρεία κατασκευάζει και εμπορεύεται μια πλήρη γκάμα μετατροπέων πίεσης (διαφορικοί, μετρητές, απόλυτοι, επίπεδα υγρών και απομακρυσμένες σφραγίδες) στο εργοστάσιό της στην Κλερμόν-Φεράν.
Αντίστοιχα προϊόντα
Fuji Electric
Fuji Electric
Άλλα προϊόντα
Heat Plus Κύπρος
Heat Plus Κύπρος
Χαρτοφυλάκιο (3)
Γαλλία, Paris
Είμαστε διανομέας στο Παρίσι και την περιοχή του σε ηλεκτρικά υλικά (καλώδια, μπλοκ κ.λπ.), σε φωτισμό LED (λάμπες), καθώς και σε είδη κουζίνας (στραγγιστήρια, θήκες χαρτοπετσέτας και πολλά άλλα είδη, διάφορες φόρμες). Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Έχουμε επίσης παραλαβές παρτίδων από είδη γραφείου, μπαζάρ και άλλα.
Χαρτοφυλάκιο (10)