... πλαστικού. Αυτή η σπάτουλα τροφίμων είναι ιδανική για τη συλλογή δειγμάτων σκόνης, κόκκων και ζυμών.
Το μπλε χρώμα δεν υπάρχει φυσικά στα τρόφιμα. Γι' αυτό, τα μπλε προϊόντα ή θραύσματα αυτών των προϊόντων μπορούν να αναγνωριστούν και να ανιχνευθούν γρήγορα και εύκολα σε έναν οπτικό έλεγχο σε περίπτωση που έχουν αναμειχθεί με την παραγωγή.
Η χρήση μπλε εργαλείων βοηθά επομένως στην τήρηση της ανάλυσης και της αξιολόγησης κινδύνων HACCP σε σχέση με ξένα σώματα. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντική απαίτηση κατά την επεξεργασία τροφίμων.
Υλικό: PS, μπλε...