...Το γυάλινο βάζο με ραβδώσεις, ή βάζο μαρμελάδας, χαρακτηρίζεται από τις έντονες γωνίες του.
Είτε πρόκειται για φράουλα, βερίκοκο ή βατόμουρο, με τα 340 ml και το καπάκι TO 82, αυτό το βάζο θα διατηρήσει με τον καλύτερο τρόπο όλες τις μαρμελάδες, τις μαρμελάδες και άλλες ζελέ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως δοχείο για μέλι.
Αναφορά: 340T82
mL: 340
Διάμετρος: 86
Ύψος: 79
Βάρος (γ): 160
Συσκευασία: Παλέτα 3 887
Τύπος καπακιού: TO 82...
...
• Συλλογή και συγκράτηση όλων των σκόνων στην πηγή (Αμίαντος / Μόλυβδος / Σιλικόνη / Σκόνες,…)
• Προκατασκευασμένο και έτοιμο προς χρήση προϊόν
• Διαφανής και μη επιβλαβής γέλη
ΟΦΕΛΗ
Αναφορά: EGPCS10DECO
Προορισμός: Ξεφλούδισμα
Συσκευασία: Ευέλικτος δοχείο 10 L
Χρωματιστή γέλη: Όχι
Ελάχιστη ποσότητα: Κατά μονάδα...
... την αφαίρεση της βρωμιάς, του λιπαντικού ή του λίπους, για παράδειγμα. Η κρεμώδης υφή αυτού του σαπουνιού καθώς και το φρέσκο άρωμα πορτοκαλιού, καθιστούν το πλύσιμο των χεριών πραγματικά ευχάριστο. Αυτό το σαπούνι μικρομπάλας διατίθεται σε δοχείο 4,5...
...Χαρακτηριστικά:
• Ο μεταλλικός απολυμαντικός σταθμός έχει χωρητικότητα 1 λίτρου.
• Διαθέτει δοχείο για υγρό απολυμαντικό.
• Λειτουργεί με υγρούς και ζελέ σε κάθε σύσταση.
• Λειτουργεί με μία πίεση ακόμα και μετά από μεγάλη περίοδο αδράνειας.
• Διαθέτει ειδικά επιλεγμένο μηχανισμό αντλίας ανθεκτικό σε κάθε είδους φθορά.
• Η υγρή περιοχή έχει κλειδαριά.
• Χάρη στο σύστημα πεντάλ, δεν απαιτεί καμία...
...Αμπελώνας μαρμελάδας και ζελέ (και ζεστή πλήρωση), ρευστού μουστάρδας κ.λπ.
Η μικρότερη μηχανή μας για πλήρωση σε επιτραπέζιο μέγεθος για
- Μαρμελάδα και ζελέ (και ζεστή πλήρωση), ρευστή μουστάρδα, φρουτοπολτός, κρεμώδη γιαούρτι (και με κομμάτια φρούτων), σάλτσες
- Τροφοδοσία μέσω δοχείων 14λ
Το μέσο τοποθετείται στο παρεχόμενο δοχείο (14 λ) και δοσολογείται απευθείας στο δοχείο χωρίς σταγόνες...
...Γυάλινα Μινιατούρες: μια πρακτική επιλογή για ξενοδοχεία, πανσιόν και καφέ. Ως δείγμα μεγέθους, είναι ιδανικές και για ένταξη σε συσκευασίες δώρων ή καλάθια παρουσίασης.
Το γυαλί είναι η ιδανική συσκευασία για τρόφιμα. Νόστιμες μαρμελάδες, φρουτώδη ζελέ ή γλυκό μέλι φαίνονται απλώς καλύτερα σε ένα γυάλινο δοχείο. Και όχι μόνο αυτό: το γυαλί δεν αντιδρά χημικά. Το προϊόν σας μυρίζει και γεύεται...
... επικάλυμμα - Διακόσμηση - Κοσμήματα
Εφαρμογές Surf - Σανίδα - Σκι - Κάιτ - Σκέιτ
Εφαρμογές Ναυτιλία - Αναψυχή
Εφαρμογές Ξύλο: Κόλληση και επικάλυψη
Εφαρμογές Χειροτεχνία - Μοντέλα
Εφαρμογές Αμαξώματα - Κάλυψη - Τuning
Χρήση της ρητίνης Κόλληση
Χρήση της ρητίνης Στρωματοποίηση και κόλληση ξύλων
Χρώμα του μείγματος Άλλο
Ιξώδες του μείγματος στους 20 °C Ζελέ
Διάρκεια ζωής σε δοχείο 500 γρ στους 20 °C από 30 έως 60 λεπτά
Θερμοκρασία μετάβασης TG1 σε °C από 50 έως 80 °C
Ελάχιστη θερμοκρασία πολυμερισμού 48 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου...