...Για να ψύξετε γρήγορα τα φρέσκα προϊόντα, διατηρούνται η γεύση και η ποιότητά τους, καθώς και η «τραγανότητά» τους. Η γρήγορη ψύξη είναι επίσης απαραίτητη για την καταπολέμηση της μικροβιολογικής ανάπτυξης και επομένως είναι σημαντική για την ασφάλεια των τροφίμων.
Οι γρήγορες ψυκτικές μας θαλάμες διασφαλίζουν ότι εγγυάστε την ασφάλεια των τροφίμων και διατηρείτε την υφή, τη γεύση και το χρώμα...
...Για 5 σχάρες GN1/1 ή 60 x 40 (δεν παρέχονται)
Με τον κύκλο γρήγορης ψύξης, η θερμοκρασία του προϊόντος μειώνεται από +70°C σε +3°C σε 90 λεπτά
Σε λειτουργία κατάψυξης, η θερμοκρασία των τροφίμων μειώνεται από +70°C σε -18°C σε μέγιστο χρόνο 240 λεπτών για να διατηρηθούν τα κύτταρα του προϊόντος
Επεξηγηματική σημείωση σε συνημμένο προς λήψη
Συσκευή απαραίτητη για την αποφυγή της ανάπτυξης βακτηρίων...