... αποστάγματα "3-Tannen".
Επιπλέον, είναι απαραίτητο τα αποστάγματα "3-Tannen" να αποστάζονται τουλάχιστον δύο φορές, πρώτα με μια κατσαρόλα και δεύτερα με μια στήλη απόσταξης, για να διασφαλιστεί η ακριβής και βέλτιστη προετοιμασία του λεπτού αρώματος φρούτων.
Με την εξαίρεση ενός πικρού που αναπτύχθηκε σχεδόν 100 χρόνια πριν από τον παππού Αλόις για προσωπική του χρήση, το χαρτοφυλάκιό μας αποτελείται μόνο από φρούτα αποστάγματα.
Τα μακροχρόνια ώριμα φρούτα κάνουν τα αποστάγματα τα καλύτερα και πιο αρωματικά. Μέσω ήπιων διαδικασιών και τεχνικής δεξιοτεχνίας μπορούμε να παράγουμε καθαρές φρουτώδεις αποστάγματα.