...Ραφιναρισμένη ζάχαρη: Η ραφιναρισμένη ζάχαρη παράγεται με το βράσιμο του χυμού από το ζαχαροκάλαμο, μέχρι να μείνει μια στερεά ουσία. Αυτό ονομάζεται επίσης κρυστάλλωση. Στη συνέχεια, οι ανωμαλίες κοσκινίζονται και μένει η ραφιναρισμένη ζάχαρη. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, προστίθεται μια μικρή ποσότητα μελάσας, γεγονός που εξηγεί το μπεζ, κρεμώδες χρώμα. Αυτή η βιολογική ραφιναρισμένη ζάχαρη έχει μια ελαφρώς βυνώδη, ευχάριστη γλυκύτητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλους τους δυνατούς τρόπους για τους οποίους χρησιμοποιείται και η κανονική ζάχαρη.
... μια βελτιωμένη διάρκεια ζωής του εργαλείου και σε ασφαλή απομάκρυνση των chips. Μια ειδική χαρακτηριστική απόδοση της DHC Premium φρέζας (Different Helix Cutter) από την LMT Fette είναι η πολυλειτουργικότητά της: επιτρέπει στον χρήστη να κάνει χονδρική και φινίρισμα με το ίδιο εργαλείο. Μπορεί επίσης να παράγει στενές προεξοχές και έως 2xd-βαθιές σχισμές σε χάλυβα και χυτά υλικά με εξαιρετική ποιότητα επιφάνειας. Πλεονεκτήματα: - Αύξηση του όγκου κατεργασίας κατά 25 % - Αυξημένη αξιοπιστία διαδικασίας λόγω σταθερών κοπτικών ακμών - Πολυλειτουργικό – χονδρική και φινίρισμα με το ίδιο εργαλείο...
... μορφή,- από τρόφιμα μέχρι χημικά,
υγρά, παχύρρευστα, στερεά ή και σε μορφή σκόνης και κόκκων.
Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για επικίνδυνα αγαθά, είναι φυσικά
σημαντικό να θέτουμε την ασφάλεια για τον άνθρωπο και το περιβάλλον στην πρώτη
θέση. Για να το διασφαλίσουμε, παρακολουθούμαστε από
την BAM (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Υλικών Έρευνας) στο Βερολίνο
και είμαστε πιστοποιημένοι σύμφωνα με το GGR-001...