... συνέχεια στον ήλιο για μερικές ημέρες για να ζυμωθεί. Κατά την ξήρανση, τα φασόλια σπάζονται σε μικρά κομμάτια και περνούν από έναν μύλο, για να διαχωριστούν τα φασόλια από τις φλούδες τους. Τα κομμάτια κακάου στη συνέχεια αλέθονται για 10 ώρες με μια πέτρα μέχρι να γίνουν μια λεπτή πάστα. Η πάστα κοσκινίζεται για να διαχωριστούν τα υπολείμματα από το βούτυρο. Τα υπολείμματα αλέθονται περαιτέρω σε σκόνη...
...Δύναμη ατμού: 1000 – 25.000 kg/h*
Οι λέβητες ατμού BBS με σωλήνες νερού χρησιμοποιούνται εκεί όπου απαιτούνται υψηλότερες πιέσεις λειτουργίας.
Επίσης, οι λεγόμενοι λέβητες προϊόντων με χαμηλή περιεκτικότητα σε νερό μπορούν να υλοποιηθούν με βάση την τεχνολογία σωλήνων νερού.
Για τη λειτουργία των λέβητων BBS με σωλήνες νερού μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο οι καύσεις πετρελαίου και αερίου, όσο και πολλές διαφορετικές μορφές βιομάζας (άνθρακας, ξύλο, καφές, κακάο, ρύζι και φλούδες ηλίανθου).
*μεγαλύτερες δυνάμεις κατόπιν αιτήματος...
... φλούδες αποτελούνται από ένα μείγμα ζάχαρης και χρωστικών τροφίμων, προσφέροντας σε κάθε M&M μια ζωντανή εμφάνιση. Η σοκολάτα που χρησιμοποιείται στα M&M's αποτελείται από ένα μείγμα κακάο, βούτυρο κακάο, ζάχαρη και γάλα σε σκόνη.