...Οι νήματα τσίλι είναι λεπτές, αποξηραμένες λωρίδες πιπεριάς τσίλι που προσθέτουν μια δόση καυτεράδας και μια οπτικά ελκυστική γαρνιτούρα σε διάφορα πιάτα. Ιδανικά γιασούπες, σαλάτες και διακοσμητικά καλύμματα.
...Η γλυκιά πάπρικα, αλεσμένη, έχει λεπτή φρουτώδη και ήπια πικάντικη γεύση και συγκαταλέγεται στα πιο δημοφιλή μπαχαρικά.
Η πάπρικα μπορεί να χρησιμοποιηθεί γενναιόδωρα τόσο κατά το μαγείρεμα όσο και για το τελικό καρύκευμα. Μόνο κατά το σοτάρισμα σε τηγάνι με λάδι χρειάζεται προσοχή. Σε αυτή την περίπτωση, η πάπρικα μπορεί να αναπτύξει πικρή γεύση λόγω της υψηλής θερμοκρασίας.
Η γλυκιά πάπρικα μπορεί να χρησιμοποιηθεί καλά για πιάτα γκούλας, λουκάνικα πάπρικας, τσίλι κον κάρνε, πέρκελτ, σάλτσα ρομέσκο, στιφάδο και πικάντικες σάλτσες.
Περιεχόμενο: 250,00 γρ
Αριθμός άρθρου: 802106...
... μια πληθώρα νόστιμων πιάτων, από χορταστές σούπες και τσίλι κον κάρνε μέχρι δροσερές σαλάτες και ζωντανές χορτοφαγικές δημιουργίες. Κάθε βελούδινη μπουκιά προσφέρει μια νόστιμη υφή και γήινη γεύση που θα σας αφήσει να επιθυμείτε περισσότερα.
...{"Anwendung":"Χρήση: Αν και η ονομασία πιπέρι Καγιέν έχει καθιερωθεί, το Καγιέν ανήκει στην οικογένεια των τσίλι. Η μακρόστενη και αιχμηρή κάψα αποξηραίνεται και αλέθεται μαζί με τους σπόρους και τα διαφράγματα. Δεδομένου ότι αυτά τα μέρη του φυτού περιέχουν πολύ από το \"καυτερό\" καψαϊκίνη, η σκόνη Καγιέν είναι αρκετά πικάντικη. Ιδανική για να προσθέσει θερμότητα σε μαγειρευτά, σούπες, πιάτα...