• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • zum

Αποτελέσματα για

Zum

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. HEINRICH KREEB GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εσείς γνωρίζετε επακριβώς πώς πρέπει να είναι το προϊόν σας: η λειτουργικότητα, η σχεδίαση και η συνολική ποιότητα πρέπει να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Εμείς γνωρίζουμε επακριβώς τι χρειάζεται για την υλοποίηση των απαιτήσεών σας. Η τεχνογνωσία μας σε ό, τι αφορά στην επιφανειακή επεξεργασία είναι ολοκληρωμένη χάρη στην άνω των 75 ετών πολυδιάστατη εμπειρία μας και μοναδική με τις διάφορες εξειδικεύσεις. Οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται απόλυτα και πάντοτε στο ότι οι σχεδιαστές μας χρησιμοποιούν την τεχνολογία και τα υλικά που παρέχουν την τέλεια λύση για κάθε εξειδικευμένο πρόβλημα. Παράγουμε ένα ευρύ φάσμα εργαλείων που καθιστούν δυνατές πολυάριθμες επεξεργασίες της επιφάνειας. Για την απογρέζωση, τον καθαρισμό, τη λείανση, τη δημιουργία ματ επιφανειών, την προκαταρκτική και την τελική στίλβωση, για προϊόντα ασυνήθιστων διαστάσεων ή σύνθετης μορφής τα εργαλεία μας εξασφαλίζουν την επιθυμητή ποιότητα, υφή και εμφάνιση της επιφάνειας.

  2. AUGUST MÖSSNER GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Λύνουμε τα προβλήματα πριονίσματος, κοπής και ελέγχου για τους πελάτες μας με αυτόματα ειδικά μηχανήματα. Στο επίκεντρο είναι η ενσωμάτωση της μηχανικής πριονοκορδέλας και ρομπότ. Για τα προϊόντα μας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών σε ό, τι αφορά στην ανάπτυξη, στη θέση σε λειτουργία, στην υποστήριξη της λειτουργίας και στην αξιολόγηση. Υλοποιούμε στοχευμένα τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις των πελατών σε μηχανήματα και εγκαταστάσεις με βέλτιστη απόδοση. Οι επιχειρηματικοί μας τομείς είναι η τεχνολογία χυτηρίων, η επεξεργασία αλουμινίου, η επεξεργασία αποξεστικών υλικών και το εξειδικευμένο θέμα της αποξήλωσης πυρηνικών εγκαταστάσεων. Επιπλέον είμαστε ανά πάσα στιγμή πρόθυμοι και σε θέση να βαδίσουμε νέους δρόμους για τους πελάτες μας και να υλοποιήσουμε νέα προϊόντα. Ως πάροχος υπηρεσιών με υψηλή τεχνική εξειδίκευση παραγωγής για προσαρμοσμένα προϊόντα και λύσεις είμαστε ευέλικτοι, γρήγοροι και απλοί.

  3. GÜNTHART & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    70 έτη εμπειρίας. Η Günthart ανήκει στις ηγετικές εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα της διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής. Περισσότεροι από 1.500 εργαζόμενοι απασχολούνται σε 10 χώρες σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας IFS και BRC. Η άνω των 70 ετών εμπειρία μας στον τομέα της διακόσμησης για τούρτες και στα είδη δώρων, καθώς και ο ενθουσιασμός μας για νέες ιδέες μάς καθιστούν στον ιδανικό συνεργάτη για γλυκούς διάκοσμους για τούρτες και καινοτομικά δώρα. Στο πλαίσιο αυτό υποστηρίζετε του διεθνείς συνεργάτες και αντιπροσώπους Günthart με εξειδικευμένες συμβουλές και υποστήριξη. Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και ακολουθώντας χρονοβόρες διαδικασίες παραγωγής κατά το διάκοσμο της τούρτας, προσφέρουμε σε αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία και το εξειδικευμένο εμπόριο προϊόντα υψηλής ποιότητας για κάθε περίσταση και εποχή. Το αποτέλεσμα; Ονειρεμένοι στολισμοί σε τούρτες και γλυκά για επετείους, γενέθλια και άλλες περιστάσεις.

  4. NORELEM NORMELEMENTE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κάθε επιτυχία ξεκινάει με μια ιδέα. Για το λόγο αυτό, η norelem σας υποστηρίζει με μια μοναδική γκάμα τυποποιημένων εξαρτημάτων και συστατικών για να επιτύχετε τους στόχους σας στη μηχανολογία και στη μηχανική των εγκαταστάσεων. Το THE BIG GREEN BOOK προσφέρει στους σχεδιαστές και τους τεχνικούς ένα ολοκληρωμένο και σαφές πλήρες φάσμα ποιοτικών εξαρτημάτων. Συνοδεύουμε το έργο σας από την αρχή - με την κατάλληλη συμβουλευτική, πλήρη βάση δεδομένων CAD και γρήγορη παράδοση.

  5. DIGEL STICKTECH GMBH U. CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DIGEL STICKTECH GMBH U. CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπτικές ίνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξαρτήματα από ανθρακονήματα. Έχει έδρα σε Pfullingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BUETTNER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BUETTNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταφορείς με αλυσίδα, μηχανηματα διπλωματος εγγραφων, και Μεταφορείς κατακόρυφης διάταξης. Έχει έδρα σε Walldürn, Γερμανία.

  2. EDELOBSTBRENNEREI ZUM HOHEN BRAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EDELOBSTBRENNEREI ZUM HOHEN BRAND GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Waldshut-Tiengen, Γερμανία.

  3. GASTHOF "ZUM BÄREN"

    Γερμανία

    Η εταιρεία GASTHOF "ZUM BÄREN", είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Μπύρα (ζύθος), Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Μπύρα (ζύθος), Ταξίδια και τουρισμός, και Ταξιδιωτικά πρακτορεία. Έχει έδρα σε Meersburg, Γερμανία.

  4. BRAUEREI ZUM ROSSKNECHT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRAUEREI ZUM ROSSKNECHT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναψυκτικά - Ποτά, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Μπύρα (ζύθος), Αναψυκτικά - Ποτά, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Μπύρα (ζύθος). Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  5. RINGHOTEL ZUM KREUZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία RINGHOTEL ZUM KREUZ, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Ταξίδια και τουρισμός, και Ταξιδιωτικά πρακτορεία. Έχει έδρα σε Steinheim, Γερμανία.

  1. HOTEL ZUM RÖSSLE

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOTEL ZUM RÖSSLE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Μπύρα (ζύθος), Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Μπύρα (ζύθος), Ταξίδια και τουρισμός, και Ταξιδιωτικά πρακτορεία. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  2. GASTHOF ZUM HIRSCHEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία GASTHOF ZUM HIRSCHEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Ταξίδια και τουρισμός, και Ταξιδιωτικά πρακτορεία. Έχει έδρα σε Blaufelden, Γερμανία.

  1. GASTHAUS ZUM LÖWEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GASTHAUS ZUM LÖWEN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, Ξενοδοχείο, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Bretzfeld, Γερμανία.

  2. HOTEL ZUM OCHSEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOTEL ZUM OCHSEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ταξίδια και τουρισμός, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Ταξίδια και τουρισμός. Έχει έδρα σε Furtwangen, Γερμανία.

  3. GUTERMANN ZUM BLUMENSTRAUSS OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GUTERMANN ZUM BLUMENSTRAUSS OHG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Διακοσμητική πορσελάνη, Κρύσταλλα, Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Διακοσμητική πορσελάνη, Κρύσταλλα, και Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά. Έχει έδρα σε Biberach, Γερμανία.

  4. HOTEL-RESTAURANT ZUM LAMM

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOTEL-RESTAURANT ZUM LAMM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ταξίδια και τουρισμός, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Ταξίδια και τουρισμός. Έχει έδρα σε Ostfildern, Γερμανία.

  5. HOTEL ZUM SCHWANEN ZIEFLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOTEL ZUM SCHWANEN ZIEFLE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Ταξίδια και τουρισμός, και Ταξιδιωτικά πρακτορεία. Έχει έδρα σε Pfalzgrafenweiler, Γερμανία.

  6. SCHWARZWALDGASTHAUS ZUM GOLDENEN ENGEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHWARZWALDGASTHAUS ZUM GOLDENEN ENGEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Ταξίδια και τουρισμός, Ξενοδοχείο, Θεάματα - διοργάνωση, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Ταξίδια και τουρισμός, Ξενοδοχείο, και Θεάματα - διοργάνωση. Έχει έδρα σε Glottertal, Γερμανία.

  7. HOTEL- RESTAURANT ZUM WEISSEN RÖSSEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOTEL- RESTAURANT ZUM WEISSEN RÖSSEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, Κρασιά, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, Ταξίδια και τουρισμός, και Ταξιδιωτικά πρακτορεία. Έχει έδρα σε Walldorf, Γερμανία.

  8. GASTHOF ZUM OCHSEN FA. SCHLEGEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GASTHOF ZUM OCHSEN FA. SCHLEGEL GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει έδρα σε Kernen, Γερμανία.

  1. ZUM ROTEN BÄREN, HOTEL UND RESTAURANT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZUM ROTEN BÄREN, HOTEL UND RESTAURANT GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξενοδοχεία και εστιατόρια, και Ξενοδοχεία και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  2. GASTHOF-HOTEL ZUM OCHSEN OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GASTHOF-HOTEL ZUM OCHSEN OHG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Ταξίδια και τουρισμός, Ξενοδοχείο, Θεάματα - διοργάνωση, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Ταξίδια και τουρισμός, Ξενοδοχείο, και Θεάματα - διοργάνωση. Έχει έδρα σε Berghülen, Γερμανία.

  3. ZEIT ZUM HANDELN W. SIGG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZEIT ZUM HANDELN W. SIGG GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εμπορικές πληροφορίες, Σύμβουλοι διαχείρισης, Επικοινωνία, Σύμβουλοι επιχειρησιακής επικοινωνίας, Εμπορικές πληροφορίες, Σύμβουλοι διαχείρισης, Επικοινωνία, και Σύμβουλοι επιχειρησιακής επικοινωνίας. Έχει έδρα σε Flein, Γερμανία.

  4. HOTEL & RESTAURANT GASTHOF ZUM OCHSEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOTEL & RESTAURANT GASTHOF ZUM OCHSEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Αναψυκτικά - Ποτά, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Αναψυκτικά - Ποτά, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Ehingen, Γερμανία.

  5. HOTEL-RESTAURANT “ZUM REUSSENSTEIN” FAMILIE BÖCKLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOTEL-RESTAURANT “ZUM REUSSENSTEIN” FAMILIE BÖCKLE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Ταξίδια και τουρισμός, και Ταξιδιωτικά πρακτορεία. Έχει έδρα σε Böblingen, Γερμανία.

  6. SCHWETZINGER BRAUHAUS ZUM RITTER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHWETZINGER BRAUHAUS ZUM RITTER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Κρασιά. Έχει έδρα σε Schwetzingen, Γερμανία.

  7. HOTEL RESTAURANT ZUM LAMM FRITZ SCHMID

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOTEL RESTAURANT ZUM LAMM FRITZ SCHMID, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, Ξενοδοχείο, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Gundelsheim, Γερμανία.

  8. GASTHOF ZUM OCHSEN INH. KLAUS KETTERER

    Γερμανία

    Η εταιρεία GASTHOF ZUM OCHSEN INH. KLAUS KETTERER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Ταξίδια και τουρισμός, και Ταξιδιωτικά πρακτορεία. Έχει έδρα σε Vöhrenbach, Γερμανία.

  9. ZUM HOHEN BRAND

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZUM HOHEN BRAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Αποστάγματα, Κρασιά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Αποστάγματα, και Κρασιά. Έχει έδρα σε Waldshut-Tiengen, Γερμανία.

  10. HOTEL ZUM HIRSCH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOTEL ZUM HIRSCH GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Enzklösterle, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν