• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • wellness

Αποτελέσματα για

Wellness

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. TOBY SCHAUM GMBH POLYURETHANVERARBEITUNG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η TOBY Schaum που ιδρύθηκε το 1960, συμμετείχε εξ αρχής στην ανάπτυξη διαμορφωμένων προϊόντων πολυουρεθάνης για μαζική παραγωγή και διαθέτει εμπειρία 50 ετών. Η επιχείρησή μας διαθέτει συνεπώς μακροχρόνια τεχνογνωσία στην υλοποίηση απαιτητικών έργων των πελατών από όλους σχεδόν τους τομείς της βιομηχανίας. Ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα να συμμετέχουμε ήδη κατά το στάδιο του σχεδιασμού για την ανάπτυξη των διαμορφωμένων προϊόντων. Ρωτήστε μας – παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές! Η TOBY Schaum παράγει διαμορφωμένα προϊόντα από διογκωμένο υλικό πολυουρεθάνης με συμπαγή επιφάνεια (ηλίσκληρο) με ειδική σκληρότητα περίπου 20 Shore 00 έως περίπου 90 Shore A και διαμορφωμένα προϊόντα από σκληρό αφρώδες υλικό (διογκωμένο υλικό με συμπαγή επιφάνεια και συμπαγές υλικό) με πυκνότητα διαμορφωμένου προϊόντος της τάξης των 200 kg/m3 έως 1100 kg/m3.

  2. CHEMOFORM AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία CHEMOFORM AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πισίνες - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευαζονται πισινες, και Προϊόντα Wellness. Έχει έδρα σε Wendlingen, Γερμανία.

  3. WHC SERVICE GMBH, WELLNESS & HEALTH CARE SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WHC SERVICE GMBH, WELLNESS & HEALTH CARE SERVICE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπληρώματα διατροφής. Έχει έδρα σε Straubenhardt, Γερμανία.

  4. ABGUR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ABGUR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα Wellness. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  5. MARCO SCHREIER MINERALIENHANDLUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARCO SCHREIER MINERALIENHANDLUNG GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμοι λίθοι, ημιπολύτιμοι και μαργαριτάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα Wellness. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. NEMCOMED MEDIZIN + WELLNESS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NEMCOMED MEDIZIN + WELLNESS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Αθλητικά είδη, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Χαρτικά και είδη γραφείου, και Αθλητικά είδη. Έχει έδρα σε Teningen, Γερμανία.

  2. WELLNESS-PRIVATHOTEL POST AN DER THERME RINGHOTEL BADENWEILER

    Γερμανία

    Η εταιρεία WELLNESS-PRIVATHOTEL POST AN DER THERME RINGHOTEL BADENWEILER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Ταξίδια και τουρισμός, και Ταξιδιωτικά πρακτορεία. Έχει έδρα σε Badenweiler, Γερμανία.

  3. BODYTALK - FITNESS + WELLNESS

    Γερμανία

    Η εταιρεία BODYTALK - FITNESS + WELLNESS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ευεξία και αναζωογόνηση. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  4. WELLNESS INTERAKTIV GMBH VERLAG & MEDIENDIENSTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία WELLNESS INTERAKTIV GMBH VERLAG & MEDIENDIENSTE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Μεταξοτυπία, Αναπαραγωγή εγγράφων, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Μεταξοτυπία, και Αναπαραγωγή εγγράφων. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

  5. WELLNESS HOTEL RESTAURANT LOUNGE GARDEN SIEBEN SCHWABEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία WELLNESS HOTEL RESTAURANT LOUNGE GARDEN SIEBEN SCHWABEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Μπύρα (ζύθος), Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Μπύρα (ζύθος), Ταξίδια και τουρισμός, και Ταξιδιωτικά πρακτορεία. Έχει έδρα σε Friedrichshafen, Γερμανία.

  1. FIRMA NATURHEILMITTEL KEMPF OHG VETRIEB VON NATURHEILMITTELN, WELLNESS- UND PFLEGEPRODUKTEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία FIRMA NATURHEILMITTEL KEMPF OHG VETRIEB VON NATURHEILMITTELN, WELLNESS- UND PFLEGEPRODUKTEN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τεχνικές εκδόσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα ομορφιάς, Τσάι, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Προϊόντα ομορφιάς, Τσάι, και Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Königsbach-Stein, Γερμανία.

  2. SALON DINTER HAARE-KOSMETIK-WELLNESS

    Γερμανία

    Η εταιρεία SALON DINTER HAARE-KOSMETIK-WELLNESS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θεραπεία μαλλιών. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  1. SCALES AND MEASURING INSTRUMENTS

    Γερμανία

    Οι συναλλαγές με ζυγούς και όργανα μέτρησης περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα κορυφαίων εμπορικών επιχειρήσεων στον τομέα των επαγγελματικών συστημάτων μέτρησης και ζύγισης. Εκτός από τα δοκιμασμένα βασικά μας προϊόντα για το εμπόριο, την επαγγελματική και τη βιομηχανική χρήση, καθώς και την ιατρική, την υγεία και τον τομέα Wellness, πωλούμε και ενοικιάζουμε ζυγούς και συστήματα μέτρησης που αναπτύσσονται και παράγονται κυρίως στη Γερμανία και χρησιμοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο. Η μικρομεσαία επιχείρησή μας διακρίνεται και την ισχυρή εμπορική επωνυμία, για ποιοτικά προϊόντα και για την προσανατολισμένη στον πελάτη εξυπηρέτηση. Βιομηχανικός ζυγός - Τεράστια ποικιλία! Βρείτε την καινούργια πλατφόρμα ζύγισης για τον έλεγχο παραλαβών, το ζυγό μέτρησης για την απογραφή κλπ., το ζυγό συστατικών για την παραγωγή σας. Σχεδόν κάθε επίπεδο που θα βρείτε στη γκάμα των προϊόντων μας, εξατομικευμένο ως προς το υλικό, τις διαστάσεις και την κατασκευή. Εργαστηριακοί ζυγοί και ζυγοί ακριβείας - Κάθε ζυγός είναι εξαιρετικά ευαίσθητος και ζυγίζει σε μικρομετρική κλίμακα: ο αναλυτικός ζυγός, ο ημιμικροζυγός και ο ζυγός ακριβείας για το φαρμακείο και το εργαστήριο.

  2. KEK - KASCHIERUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Ως επιχείριση επιβελτίωσης, η kek-Kaschierungen δραστηριοποιείται εδώ και έξι δεκαετίες στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη διάθεση εξατομικευμένων λύσεων στρωματοποίησης και ανήκει από το 2017 στην Continental AG. Στη μονάδα Herbolzheim παρέχει στους τομείς της στρωματοποίησης, της διάτρησης, της κοπής και της επένδυσης ολοκληρωμένες λύσεις από έναν κατασκευαστή. Για στρωματοποιήσεις και επιστρώσεις είναι διαθέσιμες όλες οι συνήθεις τεχνολογίες. Εκτός από τις στρωματοποιήσεις για καθιστικές κατασκευές, επενδύσεις θυρών, οροφών, αλεξηλίων ή υποβραχιονίων, η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει επίσης εξατομικευμένες λύσεις στρωματοποίησης και επιστρώσεων υλικών με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Ως προμηθευτής της αυτοκινητοβιομηχανίας είναι αυτονόητη η πιστοποίηση ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015 και IATF 16949: 2016. Μια περαιτέρω αγορά είναι η παραγωγή συσκευών Wellness και Fitness, καθώς και εξατομικευμένων επενδύσεων. Εδώ, η προστιθέμενη αξία εκτείνεται από την κοπή ξυλείας της υποκατασκευής, τη στρωματοποίηση και τη ραφή έως και την επένδυση.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Wellness

Αριθμός αποτελεσμάτων.

14 Επιχειρήσεις