• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • sale

Αποτελέσματα για

Sale

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. METO INTERNATIONAL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Checkpoint -Meto- είναι ένας πολυεθνικός κατασκευαστής και προμηθευτής στους τομείς της επισήμανσης, της ταυτοποίησης και της ασφάλισης προϊόντων για εμπόρους, παρόχους υπηρεσιών και για τη βιομηχανία. Με την ολοκληρωμένη τεχνογνωσία μας σε αυτούς τους τομείς παρέχουμε επίσης στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις στο πλαίσιο ολόκληρης της αλυσίδας διοικητικής μέριμνας. Ως εφευρέτης της χειρωνακτικής επισήμανσης, η METO είναι συνώνυμη για περισσότερα από 45 χρόνια με τα καινοτομικά προϊόντα και την υψηλή ποιότητα. Στις απαιτήσεις της αγοράς αντιδρούμε γρήγορα και ευέλικτα. Στη γκάμα των προϊόντων μας θα βρείτε τις κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης επισήμανσης προϊόντων. Διαθέτουμε συσκευές επισήμανσης χειρός για την επισήμανση τιμών και την κωδικοποίηση, καθώς και για την επισήμανση σύμφωνα με τη νομοθεσία για τα τρόφιμα. Ετικέτες σε πολλά μεγέθη, χρώματα και τύποι κόλλας προσαρμοσμένοι στην εκάστοτε επιφάνεια επικόλλησης, με τη δική σας εξατομικευμένη επιγραφή.

  2. KULLEN-KOTI GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Σάς προσκαλούμε να γνωρίσετε την παγκοσμίως μεγαλύτερη γκάμα βουρτσών. Ενδεικτικές είναι η σχεδόν ανεξάντλητη γκάμα τύπων βούρτσας από τον κόσμο της Kullen-Koti, καθώς και οι αμέτρητες δυνατότητες του ομίλου KOTI. Και βέβαια και για εμάς. Οι βούρτσες μας εξάγονται σε περισσότερες από 74 χώρες. Η δημιουργικότητα και η εμπειρία συνδυάζονται με την τεχνογνωσία. Δεν υπάρχει στην πράξη κανένα πεδίο εφαρμογής για το οποίο δεν μπορούμε να βρούμε τη σωστή λύση. Γνωρίστε τις σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρείας μας σχεδιασμένες από τους δικούς μας μηχανισμούς. Ενημερωθείτε σχετικά με τις υψηλές απαιτήσεις μας για τις τεχνικές βούρτσες και ειδικά για τα δικά μας προϊόντα. Η ποιότητα και η αξιοπιστία αποτελούν για εμάς πρότυπο και εγγύηση για την ικανοποίηση των πελατών μας. Μπορείτε λοιπόν να περιμένετε από εμάς κάτι το ιδιαίτερο. Οι αυστηρές οδηγίες διασφάλισης ποιότητας της εταιρείας μας βασίζονται στα πρότυπα DIN EN ISO 9001: 2008 & 14001: 2004. Αυτές διασφαλίζουν ότι σάς παρέρχονται αποκλειστικά υψηλής ποιότητας προϊόντα.

  3. PRO SALE VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRO SALE VERTRIEBS GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Ötisheim, Γερμανία.