• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • plasma

Αποτελέσματα για

Plasma

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. OVE PLASMATEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η OVE ειδικεύεται στην ενεργοποίηση πλαστικών εξαρτημάτων, αλλά και στην επένδυση και επεξεργασία επιφανειών ελαστομερών για βιομηχανική χρήση, στα χυτεμένα εξαρτήματα και τους δακτυλίους κυκλικής διατομής. Η εφαρμογή των τεχνικών μας γνώσεων στη μείωση της τριβής και της φθοράς των ελαστικών εξαρτημάτων έχει ως στόχο τη λειτουργική, οικονομική και οικολογική βελτιστοποίηση των δυναμικών συνδέσμων με βάση τα ατομικά δεδομένα των πελατών μας. Η σύγχρονη τεχνολογία πλάσματος μάς επιτρέπει, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις μεταβλητές των πελατών μας, να συνδυάσουμε τις τριβολογικές ιδιότητες των διαφόρων ελαστομερών με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες στην πληροφορική.

  2. FINK PLASMA-NITRIEREN GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FINK PLASMA-NITRIEREN GMBH & CO.KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Weinstadt, Γερμανία.

  3. PLASMA-IONIC GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PLASMA-IONIC GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Besigheim, Γερμανία.

  4. PLASMA COATING SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PLASMA COATING SERVICE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  5. PLASMA COMPONENTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PLASMA COMPONENTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Altensteig, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PLASMA TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PLASMA TECHNOLOGY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Herrenberg, Γερμανία.

  2. PST PLASMA & SEMICONDUCTOR TECHNOLOGIES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PST PLASMA & SEMICONDUCTOR TECHNOLOGIES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανήματα αναπαραγωγής εγγράφων, Οπτικοακουστικός επαγγελματικός εξοπλισμός,, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανήματα αναπαραγωγής εγγράφων, Οπτικοακουστικός επαγγελματικός εξοπλισμός,, και Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Neckartailfingen, Γερμανία.

  3. PLASMA ELECTRONIC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PLASMA ELECTRONIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Neuenburg, Γερμανία.

  4. JPT PLASMA TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JPT PLASMA TECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Linkenheim-Hochstetten, Γερμανία.

  5. PHT-PLASMA-HÄRTETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PHT-PLASMA-HÄRTETECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εμποτισμός μετάλλων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Εμποτισμός μετάλλων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Kehl, Γερμανία.

  1. PCS PLASMA-COATING-SERVICE GMBH

    Γερμανία

  2. PST - PLASMA & SEMICONDUCTOR TECHNOLOGIES GMBH

    Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Plasma

Αριθμός αποτελεσμάτων.

12 Επιχειρήσεις

Kατηγορια