• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • made in germany

Αποτελέσματα για

Made in germany

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. FRIGORTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τα προϊόντα μας φέρουν ειδική σφραγίδα ποιότητας: "Ποιότητα Made in Germany" Χιλιάδες πελάτες παγκοσμίως μας εμπιστεύονται και έχουν τους λόγους τους: Γνωρίζουμε τις ανάγκες κάθε κλάδου και προσφέρουμε στοχευμένες λύσεις για συγκεκριμένες προκλήσεις. Αναπτύσσουμε τεχνικά εξελιγμένα, αξιόπιστα προϊόντα, τα παράγουμε και τα ελέγχουμε διεξοδικά. Είμαστε πάντα κοντά στους πελάτες μας παγκοσμίως μέσω των υπηρεσιών μας. Η FrigorTec ανέλαβε τη γκάμα προϊόντων ψύξης της Axima Refrigeration GmbH (πρώην Sulzer Escher Wyss). Το νέο brand αντιπροσωπεύει μια νέα εταιρεία με 60 χρόνια εμπειρίας. Εμπειρία, την οποία ενσωματώνουμε στην ανάπτυξη και την παραγωγή για τους πελάτες μας. Η FrigorTec παρέχει μονάδες ψύξης σιτηρών, συσκευές κλιματισμού για γερανούς, στεγνωτήρια, συσκευές θερμικής απεντόμωσης, μεμονωμένες μονάδες ψύξης δοχείων και τυποποιημένες μονάδες ψύξης - παγκοσμίως. Ρωτήστε μας σχετικά με τη λύση ψύξης που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

  2. EWS WEIGELE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η EWS ιδρύθηκε το 1960. Η σημερινή βασική δραστηριότητα αφορά στον τομέα των συστημάτων εργαλείων για μηχανές τόρνου CNC (στατικά και μηχανοκίνητα εργαλεία) και διευρύνεται με την EWS Κορέας με συστήματα Revolver και συστήματα βάσης Revolver. Περισσότεροι από 300 συνεργάτες του ομίλου EWS χαρακτηρίζουν με το προσωπικό τους ταλέντο το προφίλ του σημερινού ομίλου επιχειρήσεων. Τα προϊόντα EWS είναι made in Germany. Οι συστημικές συνεργασίες με την DMG-Mori Seiki (Trifix και MSQP), την INDEX (οδόντωση W και ράβδος V), την Sandvik (EWS Capto), την Iscar ή την Arno (συστήματα βάσεων εργαλείων) αντανακλούν την εξειδίκευσή μας. Με το σύστημα ταχείας αντικατάστασης (δομοστοιχειωτό σύστημα) EWS Varia (που συχνά συγχέεται με την ονομασία Vario), η επιχείρηση θέτει τα πρότυπα στον τομέα της βελτιστοποίησης του χρόνου εξοπλισμού. Το σύστημα έχει βραβευθεί με το βραβείο καινοτομίας της Βάδης-Βυρτεμβέργης.

  3. HOLCIM TECHNICAL SOLUTIONS AND PRODUCTS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Holcim Technical Solutions and Products GmbH είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην παραγωγή, στην επεξεργασία και στη διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας από καουτσούκ. Η γνώση που απορρέει από αυτήν την παράδοση σε συνδυασμό με τη δέσμευση για άριστη ποιότητα σε όλους τους τομείς, καθώς και ο σταθερός προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση εγγυώνται την περαιτέρω ενίσχυση της θέσης μας. Στο πλαίσιο των επιχειρηματικών μας τομέων των μειγμάτων, των προϊόντων σε μορφή διαδρόμου και των αεροπορικών δαπέδων παρέχουμε στους πελάτες μας μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και λύσεων υψηλής ποιότητας. Θεωρούμε την εστίαση στον πελάτη ως τη βάση για καλές και μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Η αναγνωρισμένη ποιότητα των προϊόντων, η ασφαλής παράδοση κει μαι εξαιρετική σχέση τιμής-απόδοσης είναι περαιτέρω εργαλεία για την κοινή επιτυχία με τους εταίρους μας. Με την καλλιεργούμενη εντατική επαφή με τους πελάτες, καθώς και με την ανάπτυξη και την παραγωγή στο εργοστάσιο του Mannheim (Engineered and Made in Germany) διασφαλίζουμε γρήγορες και αποδοτικές λύσεις προβλημάτων στο πνεύμα των πελατών μας. Ανάπτυξη και παραγωγή στη Γερμανία

  4. IMM MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η IMM είναι γνωστή για τους ταινιολειαντήρες, της στιλβωτικές μηχανές, τα ταινιοπρίονα και την τεχνογνωσία Made in Germany. Η IMM είναι εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια κορυφαία στον τομέα της επαγγελματικής επεξεργασίας επιφανειών. Η γκάμα των προϊόντων μας εκτείνεται από τα χειροκίνητα μηχανήματα για τη λείανση και τη στίλβωση έως τις αυτόματες εγκαταστάσεις. Διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις για χρήστες από τους τομείς της αεροπορίας, των αυτοκινήτων, της ενέργειας και της ιατρικής τεχνολογίας. Στη μονάδα του Riederich αναπτύσσονται και παράγονται τα συστήματά μας και σχεδιάζονται καινοτομικά νέα προϊόντα προς όφελος των πελατών μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα μηχανήματά μας είναι σχεδιασμένα για συνεχή λειτουργία. Ο βαρύς και στιβαρός τύπος κατασκευής διασφαλίζει τον περιορισμό των κραδασμών κατά την επεξεργασία. Η διάθεση στη Γερμανία διεκπεραιώνεται κατά κύριο λόγο απευθείας. Οι πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο εξυπηρετούνται από περισσότερους από 25 εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους. IMM Maschinenbau - η λύση για τη δική σας επιτυχία!

  5. BREYER GMBH MASCHINENFABRIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ακρίβεια και η εμπειρία αποτελούν το σωστό συνδυασμό για ικανοποιημένους πελάτες. Η ακρίβεια είναι για εμάς πολύ περισσότερα από την απλή τήρηση των διαστάσεων. Στην BREYER, αυτός ο όρος σημαίνει ακρίβεια σε όλους τους τομείς. Από τον ακριβή σχεδιασμό έως την πρώτης τάξεως παραγωγή, την ποιότητα και την εμπρόθεσμη παράδοση. Έτσι, η ακρίβεια στην BREYER αποκτά πολυδιάστατη σημασία χάρη στην εκτενή εμπειρία: είναι μια ουσιαστική υπόσχεση στους πελάτες μας. Η BREYER είναι: Ποιότητα made in Germany. Τα πλεονεκτήματά σας με τα συστήματα παραγωγής της BREYER: ίδιος τρισδιάστατος προγραμματισμός, υπερσύγχρονο κέντρο τόρνου και φρέζας, ιδανικές προϋποθέσεις για μεμονωμένα εξαρτήματα και μικρές σειρές, επίσης δυνατότητα παραγωγής ειδικών λύσεων, εμπειρία πολλών δεκαετιών στην κατασκευή εγκαταστάσεων και παράδοση Just-in-time. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της BREYER προκύπτει από το συνδυασμό όλων των στοιχείων παραγωγής - ένας μόνο συνεργάτης σάς παρέχει ακρίβεια, εξειδίκευση και αξιοπιστία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ISOLOC SCHWINGUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στόχος της νέας επιχείρησης isoloc είναι η ανάπτυξη καινοτομικών και υψηλής ποιότητας προϊόντων «Made in Germany» στον τομέα στης τεχνολογίας τοποθέτησης και μόνωσης ταλαντώσεων μηχανημάτων και εγκαταστάσεων κάθε είδους. Αυτόν το στόχο εξακολουθούμε να επιδιώκουμε με την ομάδα μας καταρτισμένων ειδικών τεχνικών. Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται σήμερα σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Στο πλαίσιο αυτό, το μέγεθος του μηχανήματος δεν διαδραματίζει κανένα ρόλο. Στηρίζουμε μικρές εργαλειομηχανές, όπως επίσης και μεγάλες πρέσες σφυρηλάτησης, αλλά και μηχανήματα από τους τομείς της τεχνολογίας πλαστικής παραμόρφωσης, των πλαστικών, της εκτύπωσης και του χαρτιού, της χημείας, της επεξεργασίας ξυλείας, των τροφίμων, της ηλεκτρικής βιομηχανίας και του κατασκευαστικού κλάδου. Και οι μονώσεις κατασκευών και κτιρίων, όπως της πρεσβείας της Ελβετίας στο Βερολίνο και θεμέλια βαρέων μηχανημάτων (θεμέλια ταλάντωσης) για μεγάλα μηχανήματα και εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται στο ολοκληρωμένο πρόγραμμά μας. Η δική σας τελειότητα είναι ο δικός μας στόχος!

  2. BRUGGER GMBH MAGNETSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως κορυφαίος κατασκευαστής μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων διαθέτουμε από το 1963 τα πάντα από την ίδια εταιρεία. Από την ανάπτυξη, την κατασκευή και την παραγωγή των δικών μας εργαλείων και προϊόντων, την παραγωγή εξατομικευμένων πρεσαριστών και εξελασμένων εξαρτημάτων, καθώς και χυτών υπό πίεση πλαστικών εξαρτημάτων, έως τη συναρμολόγηση των μαγνητικών συστημάτων, τα πάντα διεκπεραιώνονται στις εγκαταστάσεις μας στο Hardt. Με μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων, καινοτομικά συστήματα παραγωγής και μεγάλη εξειδίκευση παροχής συμβουλών παράγουμε σε ετήσια βάση πολλά εκατομμύρια μαγνητικών συστημάτων «Made in Germany». Ένα ολοκληρωμένο απόθεμα αποθήκης των βασικών προϊόντων μάς παρέχει τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουμε γρήγορα και ευέλικτα τις παραγγελίες. Στο πλαίσιο αυτό είναι δυνατή η παράδοση μεμονωμένων εξαρτημάτων έως και μεγάλων σειρών. Τα πεδία εφαρμογής των μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων εκτείνονται από τη βιομηχανία αυτοκινήτων, την τεχνολογία φωτισμού και την ιατρική τεχνολογία, τον οικοδομικό τομέα, τη χρήση για διακοσμητικούς σκοπούς, τα διαφημιστικά είδη έως τη χρήση για πινακίδες ονόματος.

  3. SIGG STRAHLTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    H SIGG Strahltechnik GmbH με έδρα το Jestetten έχει ειδικευτεί στην παραγωγή συστημάτων αμμοβολής και δονητών λείανσης ολίσθησης. Εκτός από τα βασικά συστήματα μαζικής παραγωγής, η επιχείρηση παράγει ειδικά συστήματα κάθε μορφής και μεγέθους. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αμμοβολής κατά παραγγελία παρέχεται η δυνατότητα επεξεργασίας τεμαχίων πελατών που δεν διαθέτουν δικά τους συστήματα αμμοβολής ή δονητές λείανσης ολίσθησης. Η SIGG Strahltechnik παρέχει κατάλληλα για τα συστήματα υλικά αμμοβολής σε διάφορα μεγέθη συσκευασίας από 25 κιλά. Για όλα τα συστήματα και τα υλικά αμμοβολής κριτήριο αποτελεί η βέλτιστη δυνατή ποιότητα. Με μεγάλο βάθος παραγωγής και ολοκληρωμένη τεχνογνωσία στον τομέα των συστημάτων αμμοβολής, η SIGG Strahltechnik είναι σε θέση να ανταποκρίνεται γρήγορα στις πλέον απαιτητικές επιθυμίες των πελατών. Η επιχείρηση παρέχει άριστη ποιότητα «Made in Germany».

  4. MOTT MOBILE SYSTEM GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Mott Mobile Systeme είναι εξειδικευμένη επιχείρηση για κινητές εξέδρες & συστήματα. Εδώ και πολλά χρόνια, η επωνυμία Mott είναι συνώνυμη με τα κινητά βάθρα, τις κερκίδες και τις εξέδρες στους τομείς του αθλητισμού, των εκδηλώσεων, των συναυλιών και των παραστάσεων. Καθώς και με πτυσσόμενα τραπέζια και καθίσματα, ιδανικά για συμβούλια, για τη γαστρονομία και για κάθε είδους εκδηλώσεις. Τα προϊόντα μας είναι γνωστά για την υψηλή ποιότητα Made in Germany, την απλή λειτουργία και τις πολύπλευρες δυνατότητες εφαρμογής. Στο δικό μας τμήμα ανάπτυξης προϊόντων δημιουργούμε σε σύγχρονους σταθμούς εργασίας CAD τρισδιάστατα τα προϊόντα μας. Εδώ πραγματοποιούνται σε μόνιμη βάση βελτιώσεις και βελτιστοποιήσεις προϊόντων χάρη στην εμπειρία μας δεκαετιών ως κατασκευαστές εξεδρών καθώς και τις πολλές εξατομικευμένες επιθυμίες των πελατών που έχουμε αντιμετωπίσει από την ίδρυση της εταιρείας μας. Όλα τα προϊόντα στη Mott ελέγχονται συνεχώς και οι λειτουργίες μετεξελίσσονται με μελετημένο τρόπο και κατά περίπτωση.

  5. GREINER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, οι συσκευές περίδεσης central® διακρίνονται για την ποιότητα, τον απλό χειρισμό και την αξιοπιστία. Έχουμε θέσει ως στόχο να διευρύνουμε και να βελτιώσουμε αυτό το πρότυπο ποιότητας. Αυτός ο στόχος περιλαμβάνει όλους τους τομείς της παραγωγής μιας συσκευής περίδεσης, από την κατασκευή και την παραγωγή έως τη διάθεση των προϊόντων μας. Γνήσια ποιότητα "Made in Germany". Παράγουμε συσκευές περίδεσης, καθώς και συμπληρωματικά παρελκόμενα τανιοχάλυβα, πλαστικών, υφασμάτινων και σύνθετων ταινιών έτσι ώστε κάθε χρήστης να βρίσκει τα κατάλληλα εργαλεία για την εκτέλεση των δικών του εργασιών ασφάλισης συσκευασιών και μεταφοράς. Οι συσκευές και τα παρελκόμενα περίδεσης central® διατίθενται σε ολόκληρο τον κόσμο από εξειδικευμένους αντιπροσώπους, οι οποίοι παρέχουν επίσης τα αναγκαία αναλώσιμα και συμπληρωματικά υλικά συσκευασίας. Εκτός αυτού, οι εκάστοτε συνεργάτες μας αναλαμβάνουν επίσης το σέρβις επιτόπου.

  1. ASG ALLWEIER SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η επωνυμία Allweier διακρίνεται από το 1970 για τα υψηλής ποιότητας στοιχεία συστήματος, τορναριστά και φρεζαριστά εξαρτήματα, καθώς και τα συστήματα μετάδοσης κίνησης στην περιοχή υψηλής τεχνολογίας της Bodensee. Από το 2002, η Allweier Systeme GmbH (ASG) συνδυάζει τους βασικούς τομείς εξειδίκευσης της κατασκευής μηχανισμών μετάδοσης και της τεχνολογίας κίνησης. Η εταιρεία έγινε σύντομα γνωστή στην αγορά ως προμηθευτής καινοτομικών προϊόντων πρώτης τάξεως: Οι μηχανισμοί μετάδοσης κίνησης πλήμνης τροχού της ASG χρησιμοποιούνται παντού όπου χρειάζονται και εκτιμούνται υψηλή απόδοση, δύναμη, αντοχή και 100% Made in Germany. Με βάση αυτούς τους τομείς υψηλής απόδοσης έχουμε αναπτύξει σε συνεργασία με ισχυρούς εταίρους ολοκληρωμένα, υψηλής απόδοσης συστήματα κίνησης. Έτσι έχουν προκύψει δομοστοιχειωτά, συμπαγή συστήματα κίνησης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη που πληρούν τις μέγιστες απαιτήσεις ποιότητας. Keep on rolling – Είστε και παραμένετε σε κίνηση. Θέτουμε ως στόχο αυτήν την απαίτηση των πελατών μας για τα δικά τους και τα δικά μας προϊόντα. Keep on rolling.

  2. ZINSER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    ZINSER GmbH: Ο συνεργάτης σας για την τεχνολογία κοπής και συγκόλλησης. Εδώ και περισσότερα από 120 χρόνια, η ZINSER GmbH διακρίνεται για την εξαιρετική ποιότητα και την καινοτομία „Made in Germany“. Η επιχείρησή μας παρέχει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, μεταξύ αυτών συσκευές αυτογενούς κοπής και συγκόλλησης, συστήματα κοπής πλάσματος και μηχανήματα κοπής CNC μέγιστης ακρίβειας. Οι κινητές συσκευές μας, όπως διατάξεις κοπής σωλήνων και μηχανήματα φλογοκοπής χειρός, παρέχουν μέγιστη ευελιξία και ακρίβεια. Κύρια εξειδίκευση στην τεχνολογία αυτογενούς κοπής: Αξιόπιστες συσκευές μακράς διάρκειας ζωής. Συστήματα κοπής πλάσματος: Αποδοτικές λύσεις για διάφορα μέταλλα. Μηχανήματα κοπής CNC: Υπερσύγχρονη τεχνολογία ελέγχου. Κινητές συσκευές: Ευελιξία και ακρίβεια παντού. Καινοτομία και τεχνολογία περιβάλλοντος Οι εξειδικευμένες λύσεις λογισμικού της εταιρείας μας, όπως το ZINSER MCC 20, βελτιστοποιούν τη δική σας διαδικασία κοπής. Οι λύσεις τεχνολογίας περιβάλλοντος παρέχουν αποτελεσματική διατήρηση της καθαρότητας του αέρα και αναρρόφηση σκόνης για ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας. Made in Germany Στο Albershausen παράγουμε με μέγιστη επιμέλεια και άριστη ποιότητα. Ανακαλύψτε τον κόσμο της ZINSER GmbH και τις δικές μας υψηλής ποιότητας λύσεις κοπής και συγκόλλησης. Επισκεφτείτε την ZINSER GmbH για περαιτέρω πληροφορίες και προσωπική παροχή συμβουλών. Εμπιστευτείτε την ZINSER – το συνεργάτη σας για προοδευτική τεχνολογία κοπής και συγκόλλησης.

  1. KRÄUTERHAUS SANCT BERNHARD KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε συνεργάτες για προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, ανάπτυξη και κατά παραγγελία παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής! Από το 1903, η επωνυμία Sanct Bernhard δεν διακρίνεται μόνο για τα υψηλής ποιότητας, αποτελεσματικά φυσικά θεραπευτικά μέσα, συμπληρώματα διατροφής και προϊόντα περιποίησης σώματος που διαθέτουμε στην αγορά με τα εμπορικά σήματα „Sanct Bernhard“, „Sanct Bernhard Sport“ και „Sanct Bernhard tierlieb“. Παραγωγή κατά παραγγελία Made in Germany - Η επωνυμία Sanct Bernhard συνεπάγεται ποιότητα Made in Germany - Αυτό τεκμηριώνουν χιλιάδες ικανοποιημένων πελατών στα ηλεκτρονικά μας καταστήματα. Πιστοποιημένη διαχείριση ποιότητας για ανώτερης κατηγορίας πρώτες ύλες. Η μεγάλη εμπειρία, οι εκπαιδευμένοι συνεργάτες, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την πιστοποιημένη διαχείριση ποιότητας για την ολοκληρωμένη ασφάλεια των τροφίμων, καθώς και οι ανώτερης κατηγορίας πρώτες ύλες μάς παρέχουν τη δυνατότητα να παράγουμε πρώτης τάξεως προϊόντα και με τη δική σας ετικέτα! Κατά παραγγελία παραγωγή και μικρών ποσοτήτων - Τι είναι αυτό που μας διακρίνει από όλους τους άλλους κατά παραγγελία παραγωγούς συμπληρωμάτων διατροφής, καλλυντικών και ζωοτροφών; Διαθέτουμε επίσης κατά παραγγελία παραγωγή μικρών ποσοτήτων και για νέες επιχειρήσεις. Αξιοποιήστε την ευκαιρία να ξεκινήσετε με μικρές ποσότητες χαμηλού κόστους για να παρουσιαστείτε και να εδραιωθείτε έτσι στην αγορά. Κατά παραγγελία παραγωγή μικρών ποσοτήτων ήδη από 2.000 τεμάχια. Επικοινωνήστε μαζί μας για τις απαιτήσεις του προϊόντος σας. Θα σας παράσχουμε ευχαρίστως συμβουλές!

  2. METALLUX AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Metallux AG είναι ένας διεθνώς δραστηριοποιούμενος σχεδιαστής και κατασκευαστής αισθητήρων τεχνολογίας στοιβάδας μεγάλου πάχους. Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων εκτείνεται από αισθητήρες πίεσης, διαδρομής και γωνιών έως αντιστάσεις και βιομηχανικούς μοχλούς Joystick για τον έλεγχο οχημάτων και μηχανημάτων. Καινοτομικά προϊόντα και προσαρμοσμένες στις προδιαγραφές του πελάτη λύσεις – Made in Germany: αυτός είναι ένας συνδυασμός στον οποίο βασίζονται επώνυμοι πελάτες από τους τομείς της κατασκευής οχημάτων, της ιατρικής τεχνολογίας, της τεχνολογίας ενέργειας και περιβάλλοντος, της τεχνολογίας μεταφοράς και ανύψωσης και της κατασκευής μηχανημάτων εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια. Το φάσμα των υπηρεσιών μας: Αντιστάσεις: Ολοκληρωμένη γκάμα αντιστάσεων υψηλής τάσης και ισχύος. Αντιστάσεις ισχύος τεχνολογίας στοιβάδας μεγάλου πάχους ή ως συρμάτινη αντίσταση. Μοχλοί Joystick: Μοχλοί Joystick αντίχειρα, δακτύλων και χειρός για τον έλεγχο μηχανισμών κίνησης και λειτουργιών οχημάτων, οικοδομικών μηχανημάτων και σκαφών, στους τομείς της τεχνολογίας μεταφοράς και της ιατρικής τεχνολογίας και για χρήση σε ασύρματα τηλεχειριστήρια. Αισθητήρες πίεσης: Από κυψέλες μέτρησης πίεσης σε κεραμικά υλικά και ανοξείδωτο χάλυβα έως πομπούς πίεσης. Αισθητήρες διαδρομής και γωνιών: Αισθητήρες μεμβράνης, ποτενσιόμετρα και στοιχεία ποτενσιομέτρων για τον προσδιορισμό θέσης σε μηχανισμούς κίνησης, εγκαταστάσεις και μηχανήματα. Προμηθεύουμε πολλούς κλάδους και διαθέτουμε ολοκληρωμένη τεχνογνωσία εφαρμογών. Ευχαρίστως αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες λύσεις βάσει εξατομικευμένης και προσωπικής παροχής συμβουλών. Τα προϊόντα παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία: Από ποσότητες δείγματος έως μεγάλες σειρές πολλών εκατοντάδων χιλιάδων τεμαχίων.

  3. KLIO-ETERNA SCHREIBGERÄTE GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Klio-Eterna – Επώνυμα προϊόντα «Made in Germany». Εδώ και σχεδόν 120 χρόνια επικεντρωνόμαστε στην παραγωγή υψηλής ποιότητας ειδών γραφής «Made in Germany». Με την πάροδο των δεκαετιών έχουμε εξελιχθεί σε αξιόπιστο συνεργάτη της βιομηχανίας διαφημιστικών ειδών. Σε συνεργασία με τους εμπορικούς μας πελάτες υλοποιούμε απαιτητικά σχέδια με στόχο τη μέγιστη δυνατή εξατομίκευσης των προϊόντων μας για τον εκάστοτε τελικό πελάτη. Στην πλειοψηφία τους, τα δικά μας είδη γραφής συμπεριλαμβανομένων των μυτών στυλό, τα παράγουμε οι ίδιοι και τα επιβελτιώνουμε με μεταξοτυπία, εκτύπωση ταμπόν και ψηφιακή εκτύπωση ή χάραξη. Περίπου 125 συνεργάτες διασφαλίζουν καθημερινά την ποιότητα και την πρόοδο της επιχείρησης. Εκτός από το μέγιστο δυνατό βαθμό ίδιας παραγωγής, στο επίκεντρο βρίσκεται κυρίως το θέμα της διαχρονικότητας. Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 9001: 2015 και τηρούμε τις αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές του συστήματος διαχείρισης περιβάλλοντος ISO 14001. Τα επώνυμα προϊόντα της Klio-Eterna έχουν κερδίσει με την αξία τους το σήμα ποιότητας «Made in Germany».

  4. ARIANA INDUSTRIE GMBH

    Γερμανία

    Η ARIANA που ιδρύθηκε το 1993 από τους Edlef Riedel και Alex Andina, δεν αναπτύσσει απλώς συνεχώς της δική της γκάμα προϊόντων, αλλά έχει κατορθώσει να αυξάνει συνεχώς σταδιακά το ποσοστό της στην αγορά. Η επιχείρηση έχει αναδειχθεί ως τεχνολογικά πρωτοπόρος στο τομέα των συστημάτων αρθρωτών σωλήνων ψυκτικών μέσων. Η ανάπτυξη και η παραγωγή πραγματοποιούνται αποκλειστικά στη Γερμανία. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής συμπληρώνονται με διεθνή εμπορικά υποκαταστήματα που διασφαλίζουν την εξειδικευμένη εξυπηρέτηση επιτόπου. Συνεργικές δράσεις μέσω διαφόρων συμβατικών εταίρων παρέχουν στην επιχείρηση τη δυνατότητα να εξακολουθεί να προάγει την καινοτομία και να αναπτύσσει προϊόντα υψηλής ποιότητας που διατίθενται διεθνώς στην αγορά ως ανώτερης κατηγορίας προϊόντα «Made in Germany».

  5. HERCHER METALLBAU GMBH

    Γερμανία

    Ο Jürgen Hercher ίδρυσε το 1987 στο Merdingen τη δική του επιχείρηση επεξεργασίας μετάλλων και επικεντρώθηκε ήδη εκεί στη κατεργασία και στην επεξεργασία του ελαφρού μετάλλου αλουμίνιο. Η γκάμα προφίλ και προϊόντων της οικογενειακής επιχείρησης διευρύνεται συνεχώς και για το λόγο αυτό, η Hercher Metallbau θεωρείται σήμερα – ύστερα από 30 χρόνια εμπειρίας – Η εξειδικευμένη επιχείρησης για συσκευές μεταφοράς αλουμινίου! Σε αυτές τις κύριες ομάδες προϊόντων συγκαταλέγονται τυποποιημένες παλέτες αλουμινίου, ειδικές παλέτες αλουμινίου, κλωβοί πλέγματος αλουμινίου και μικρά δοχεία αλουμινίου. Επιπλέον εξυπηρετούμε τον τομέα των επισκευών, του καθαρισμού και της μετασκευής. Επίχης, στο πλαίσιο ειδικών έργων, παρέχουμε ευχαρίστως υποστήριξη και βρίσκουμε από κοινού μια εξατομικευμένη λύση για τις απαιτήσεις σας. Πολλοί πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο αξιοποιούν ήδη την κορυφαία μας ποιότητα – Made in Germany, την αξιοπιστία και την πολυδιάστατη κατασκευή μας που είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε ως κατασκευαστής. Πότε θέλετε να σας πείσει η Hercher;

  6. KNIEL SYSTEM-ELECTRONIC GMBH

    Γερμανία

    Η Kniel κάνει τη διαφορά. Ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς, άκρως εξειδικευμένο Engineering, ολοκληρωμένο σέρβις – Τα τροφοδοτικά της Kniel θέτουν πρότυπα. Για τη δική σας επιτυχία. Η Kniel System-Electronic GmbH είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής τροφοδοτικών υψηλής τεχνολογίας στο εύρος ισχύος από 7 έως 3000 Watt. Η επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1975 έχει εξελιχθεί με την πάροδο των ετών από το βασικό κατασκευαστή σε έναν προμηθευτή καινοτομικών τροφοδοτικών με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη, ο οποίος διαθέτει εξειδίκευση στους τεχνολογικούς τομείς, όπως ο αυτοματισμός, τα συστήματα μέτρησης και ελέγχου, οι αισθητήρες, η κατασκευή αυτοκινήτων, η ιατρική και η εργαστηριακή τεχνολογία. Η γκάμα των προϊόντων της Kniel διαρθρώνεται σε τρεις κύριους τομείς τροφοδοτικών και παρελκομένων για εγκατάσταση σε συστήματα 19”, ράγες Ω και επίτοιχη εγκατάσταση. Στους πελάτες παρέχεται μια ποικιλία τύπων περισσότερων από 10.000 διαφορετικών βασικών συσκευών για επιλογή. Η έδρα της επιχείρησης είναι η Καρλσρούη, επειδή τα τροφοδοτικά της Kniel είναι 100% Made in Germany.

  7. HIPP ENDOSKOP SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η Hipp Endoskop Service GmbH ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 1996 από τους Alexander και Frank Hipp. Είμαστε πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών και κατασκευαστής με παραδοσιακές δομές αξιών. Οι κύριες δραστηριότητές μας περιλαμβάνουν ανέκαθεν την ανάπτυξη, την επισκευή και την παραγωγή βιομηχανικών βοροσκοπίων κάθε είδους. Η μεγάλη τεχνογνωσία μας, σε συνδυασμό με την υψηλή προσωπική ενασχόληση όλων των συνεργατών, τη δημιουργικότητα, το ομαδικό πνεύμα και τη σταθερότητα μιας οικογενειακής επιχείρησης, εγγυώνται την άριστη ποιότητα Made in Germany. Βιομηχανικά ενδοσκόπια, άκαμπτα βοροσκόπια. Τα άκαμπτα βιομηχανικά ενδοσκόπιά μας ενδείκνυνται απόλυτα για βιομηχανικές εφαρμογές υψηλής καταπόνησης. Υπηρεσίες επισκευής για άκαμπτα ενδοσκόπια made by Hipp. Υπηρεσίες επισκευής για μητροσκόπια made by Hipp. Παρελκόμενα και μεταχειρισμένα ενδοσκόπια - Ενδοσκόπια Storz, Wolf, Stryker, Olympus, Dyonics, Arthrex.

  8. SCHÄFER ELEKTRONIK GMBH

    Γερμανία

    Μετατροπείς DC/DC, τροφοδοτικά AC/DC & φορτιστές, μετατροπείς DC/AC, μετατροπείς συχνότητας AC/AC, ενεργά αρμονικά φίλτρα, ηλεκτρονικά φορτία και ρυθμιζόμενα με θυρίστορ τροφοδοτικά & φορτιστές. ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ: Ως κατασκευαστής άνω των 4.000 βασικών τροφοδοτικών από 100 W έως 45 kW, η επιχείρηση διαθέτει επίσης δυνατότητες ανάπτυξης προϊόντων σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη έως 3 MW. ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ: Η SCHÄFER, κατασκευαστής με εμπειρία άνω των 40 ετών στους τομείς της ανάπτυξης και της παραγωγής τροφοδοτικών για τη βιομηχανία, είναι συνώνυμη με την ποιότητα «made in Germany». Η διευθυνόμενη από τους ιδιοκτήτες, μικρομεσαία επιχείρηση με έδρα στη Νότια Γερμανία, εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ιρλανδία και αντιπροσωπείες στη Βοστόνη, ΗΠΑ και στο Ντουμπάι, ΗΑΕ, αντιπροσωπεύεται επίσης σε ολόκληρο τον κόσμο.

  1. SIGNATURE PRODUCTS GMBH

    Γερμανία

    Η Signature Products είναι μια νέα, δυναμική ομάδα με γραφεία στο Αμβούργο, στο Pforzheim και στο Βερολίνο. Είμαστε Made in Germany. Ως η μοναδική επιχείρηση του κλάδου επικεντρωνόμαστε στο σύνολο της αλυσίδας πρόσθετης αξίας από την εμπορία πρώτης ύλης κανναβιού, την εκχύλιση, την απόσταξη και την πλήρωση και παρέχουμε ψηφιακές λύσεις και τα δικά μας καταναλωτικά προϊόντα. Όραμά μας είναι να βελτιώσουμε με προϊόντα κανναβιού τη ζωή των ανθρώπων με φυσικό τρόπο, να καταστήσουμε δυνατή τη βέλτιστη εμπειρία χρήστη και την πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας προϊόντα κανναβιού φέρνοντας έτσι την επανάσταση στην αγορά υγείας. Στο πλαίσιο αυτό θέλουμε να είμαστε πάντοτε διαχρονικοί. Για το λόγο αυτό έχουμε συνάψει διάφορες συνεργασίες ώστε να παράγουμε κατά το δυνατόν ελάχιστα απορρίμματα. Οι υπηρεσίες μας σε επισκόπηση: - εμπορία πρώτης ύλης κανναβιού - Εκχύλιση & απόσταξη κανναβιού - Πλήρωση προϊόντων White-Label - Έλαια BUDDY CBD - Εργαστηριακές αναλύσεις - Αναλύσεις αγοράς - Κατανάλωση κανναβιού - Bulk Ware- Private Label CBD / καννάβι

  2. LESYK GMBH

    Γερμανία

    Ως ολοκληρωμένος προμηθευτής αναπτύσσουμε και παράγουμε άριστης ποιότητας μαχαίρια κοπής για όλους τους διαδεδομένους στην αγορά σχεδιογράφους κοπής. Δεν σάς παρέχουμε αντίγραφα, αλλά το γνήσιο προϊόν! Made in Germany! Η τεχνογνωσία μας βασίζεται σε εμπειρία δεκαετιών στη χρήση τεχνολογιών κοπής σε σχεδιογράφους κοπής και φρεζαρίσματος όλων των επώνυμων κατασκευαστών. Είμαστε η κορυφαία εταιρεία στον τομέα της ανάπτυξης και της χρήσης εργαλείων κοπής High-End. Παράγουμε εργαλεία κοπής και φρεζαρίσματος κατά παραγγελία, εξατομικευμένα προσαρμοσμένα στο δικό σας συγκεκριμένο πρόβλημα. Χρησιμοποιούνται καινοτομικά υλικά κοπής. Η παροχή συμβουλών και η υποστήριξη των πελατών αποτελούν τα πλεονεκτήματά μας και σάς παρέχουμε μη συμβατική βοήθεια.

  3. HELANTEC GMBH

    Γερμανία

    Η HELANTEC είναι παγκοσμίως η κορυφαία επιχείρηση για χειροκίνητα συστήματα πλήρωσης αερίου, συσκευές πλήρωσης αερίου και για τον προσδιορισμό της συγκέντρωσης αερίων, καθώς και για αποσυμπιεσμένο μονωτικό αέριο. Η HELANTEC ξεκίνησε στον τομέα της ανάλυσης αερίων. Για το λόγο αυτό είμαστε μια εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα της τεχνολογίας αερίων. Η HELANTEC είναι πάντοτε ο πρώτος συνεργάτης σας για τη ρύθμιση, την επιτήρηση και την ανάλυση διαδικασιών με αέρια. Κατά τα τελευταία χρόνια έχουμε εξελίξει την τεκμηρίωση διαδικασιών πλήρωσης αερίων. Συνεργαζόμαστε με τα σημαντικότερα ιδρύματα ελέγχου και με όλους τους κορυφαίους κατασκευαστές μονωτικών υαλοπινάκων. Επειδή καλλιεργούμε ένα συστηματικό διάλογο με τους πελάτες μας, γνωρίζουμε τις απαιτήσεις των αγορών και τις υλοποιούμε με συνέπεια στα προϊόντα μας. Η υψηλή διαθεσιμότητα και η μακρά διάρκεια ζωής διακρίνουν τις συσκευές μας και παρέχουν στους πελάτες μας ένας διαχρονικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Πολλά από τα προϊόντα που παράγουμε είναι μοναδικά. "Made in Germany"

  4. BMG LABTECH GMBH

    Γερμανία

    Η BMG LABTECH ειδικεύεται στην κατασκευή συσκευών ανάγνωσης μικροπλακών. Εστιάζοντας στις ανάγκες της επιστήμης, οι συσκευές ανάγνωσης μικροπλακών αποτελούν τεχνολογική πρωτοπορία στον κλάδο. Η BMG LABTECH προσφέρει εξειδικευμένες και πολυλειτουργικές συσκευές ανάγνωσης μικροπλακών για εφαρμογές στις επιστήμες υγείας (life sciences) και στη ρομποτική διαλογή υψηλής απόδοσης (high-throughput screening). Όλες οι συσκευές ανάγνωσης μικροπλακών της BMG LABTECH είναι "Made in Germany" και σχεδιάζονται, αναπτύσσονται, συναρμολογούνται και ελέγχονται αποκλειστικά στην έδρα μας στο Ortenberg. Μέσω των παραρτημάτων μας στις ΗΠΑ, τη Μεγάλη Βρετανία, την Αυστραλία, την Ιαπωνία και τη Γαλλία, καθώς και των συμβεβλημένων διανομέων μας σε πολλές χώρες, μπορούμε να προμηθεύουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο. Σας προσφέρουμε καινοτόμες συσκευές ανάγνωσης μικροπλακών με ποιότητα και αξιοπιστία.

  5. F. ZIMMERMANN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία F. Zimmermann GmbH είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος προμηθευτής φρεζομηχανών κάθετου άξονα και οριζόντιων κέντρων επεξεργασίας με τεράστιο χώρο εργασίας, ασύγκριτη δυναμική και απόδοση κοπής. Η επιχείρηση απασχολεί περισσότερους από 200 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο και έχει ως στόχο να παρέχει κατάλληλες λύσεις για τους πελάτες της και να διασφαλίζει υψηλή οικονομική αποδοτικότητα: «Quality made in Germany». Τα ειδικά μηχανήματα χρησιμοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της αεροναυτιλίας και της κατασκευής μηχανημάτων.

  6. WERMA SIGNALTECHNIK GMBH + CO. KG

    Γερμανία

    Η WERMA Signaltechnik GmbH + Co. KG είναι μια παγκοσμίως αναπτυσσόμενη επιχείρησης με περισσότερους από 370 συνεργάτες σε 8 μονάδες. Έξυπνες λύσεις, που λειτουργούν με απλό τρόπο – αυτό το στοιχείο διακρίνει την WERMA εδώ και πολλές δεκαετίες. Πελάτες από ολόκληρο τον κόσμο το επιβεβαιώνουν σε καθημερινή βάση. Θέτουμε τα πρότυπα για τη σύγχρονη τεχνολογία σηματοδότησης και ορίζουμε το μέλλον τους: εδώ και περισσότερα από είκοσι χρόνια με τη δομοστοιχειωτή στήλη σηματοδότησης ως βιομηχανικό πρότυπο και σήμερα με δικτυωμένες, έξυπνες λύσεις συστήματος. Το στοιχείο "Made in Germany“ εγγυάται ότι μπορούμε σήμερα να χαρακτηρίζουμε την εταιρεία μας ως το "κορυφαίο σήμα της Ευρώπης“.

  7. PAUL LEIBINGER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η Paul Leibinger GmbH & Co. KG διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισήμανση προϊόντων, την αρίθμηση, τη κωδικοποίηση, την ταυτοποίηση και την επαλήθευση. Εδώ και πολλές δεκαετίες, η επιχείρηση αναπτύσσει και παράγει βιομηχανικούς εκτυπωτές ψεκασμού μελάνης, μηχανισμούς αρίθμησης και συστήματα επαλήθευσης με κάμερα. Η παράγωγή «made in Germany» εγγυάται άριστη ποιότητα και το παγκόσμιο δίκτυο αντιπροσώπων εγγυάται τη βέλτιστη εξυπηρέτηση. Η οικογενειακή επιχείρηση τρίτης γενιάς εδρεύει στο Tuttlingen (Βάδη Βυρτεμβέργη/Γερμανία) και διατηρεί παράρτημα στο East Troy (Wisconsin/ΗΠΑ).

  8. EUMEPRO GMBH

    Γερμανία

    Εμείς, η EUMEPRO GmbH, έχουμε θέσει ως στόχο την παραγωγή ιατρικού εξοπλισμού προστασίας με βάση τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας στη Γερμανία. Παράγουμε με υπεραυτόματο τρόπο μάσκες FFP2, μάσκες FFP3 και ιατρικές μάσκες προσώπου στο Leingarten κοντά στο Heilbronn. Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα με βάση τον κανονισμό της ΕΕ 2016/425 και τους κανονισμούς EN 149: 2001 και EN 14683. Σε πλήρη απόδοση, οι εγκαταστάσεις μας παράγουν 700 εκατομμύρια τεμάχια χειρουργικές μάσκες και 300 εκατομμύρια μάσκες FFP2/FFP3 σε ετήσια βάση. Η παραγωγή μας βρίσκεται στη Βάδη-Βυρτεμβέργη. Οι πρώτες ύλες προέρχονται από τις εγκαταστάσεις της κορυφαίας στη Γερμανική αγορά εταιρείας και παράγονται στο Βερολίνο. Εξυπακούεται ότι όλες οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας προέρχονται επίσης από τις παγκοσμίως κορυφαίες γερμανικές εταιρείες κατασκευής μηχανημάτων. Με άλλα λόγια, τα πάντα «Pure Made in Germany». Διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτά βοηθούν ανθρώπους που βοηθούν ο ένας τον άλλο. Ανεξάρτητα από την εθνικότητα, το χρώμα του δέρματος, το φύλο, την ηλικία ή το θρήσκευμα. EUMEPRO – U protect me

  9. BRÜCKNER TEXTILE TECHNOLOGIES GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Ο όμιλος Brückner είναι μια παγκοσμίως δραστηριοποιούμενη και διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων με δική της παραγωγή στη Γερμανία. Αναπτύσσουμε, κατασκευάζουμε, παράγουμε, διαθέτουμε και εγκαθιστούμε μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την επιβελτίωση κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει συστήματα εγκαταστάσεων, στεγνωτήρες και φούρνους για υφαντά και πλεκτά υφάσματα, μη υφασμένα υφάσματα, τάπητες, επιστρώσεις δαπέδου PVC, τεχνητό χλοοτάπητα, υαλοϋφάσματα και κάθε είδους τεχνικά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Συνήθεις διαδικασίες είναι, μ. ά., στέγνωμα, θερμική σταθεροποίηση, συμπύκνωση, συνεχής βαφή, βαφή θερμοσόλ, σανφοριζέ, συμπαγοποίηση, χαλάρωση, επίστρωση, στρωματοποίηση, καπιτονάρισμα, συμπίεση, ενσωμάτωση ιδιοτήτων. Καινοτομικά συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, όπως, π.χ., συστήματα για την ανάκτηση θερμότητας και των καθαρισμό του απαγόμενου αέρα συμπληρώνουν το προφίλ. Όλα τα συστήματα εγκαταστάσεων με τις τεχνολογίες τους εξυπακούεται ότι είναι αξιόπιστα και αποδοτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας από τη Γερμανία, 100% made in Germany.

  10. WALTER GMBH

    Γερμανία

    Δίσκοι σκληρού μετάλλου δισκοπρίονων ακριβείας Από το 1985, η επωνυμία WALTER είναι συνώνυμη με υψηλής ποιότητας δίσκους δισκοπρίονων ακριβείας – made in Germany. Το φάσμα των προϊόντων περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο βασικό πρόγραμμα έως κυκλικές δίσκους δισκοπρίονων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη σε κάθε δυνατή έκδοση. Το εύρος διαμέτρων είναι μεταξύ 80 και 550 mm. Οι πριονολάμες της εταιρείας μας χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία επεξεργασίας ξυλείας, πλαστικού, αλουμινίου και χάλυβα. Σε ετήσια βάση επεξεργαζόμαστε δόντια σκληρού μετάλλου σε διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων. Η παραγωγή προστιθέμενης αξίας WALTER χαλύβδινων λαμών υψηλής ποιότητας: Η WALTER επεξεργάζεται αποκλειστικά γερμανικό ταινιοχάλυβα ψυχρής έλασης υψηλής ποιότητας 75Cr1, με αριθμό υλικού 1.2003 Υπερσύγχρονη τεχνολογία λέιζερ αζώτου για επιφάνειες χωρίς οξείδια χάλυβα Λείανση Bombastic για διαφανείς τομές σε πλεξιγκλάς Παραγωγή δίσκων δισκοπρίονων ακριβείας: υπερσύγχρονη, υπεραυτόματη τεχνολογία συγκόλλησης με χρήση δοντιών σκληρού μετάλλου υψηλής ποιότητας

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Made in germany

Αριθμός αποτελεσμάτων.

40 Επιχειρήσεις