• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • it robotics

Αποτελέσματα για

It robotics

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. NEURA ROBOTICS GMBH

    Γερμανία

    Η NEURA Robotics έχει ως αποστολή να καλύψει οριστικά το κενό μεταξύ ρομπότ και ανθρώπου παρέχοντας έτσι την πρόσβαση όλων στα ρομπότ. Για το σκοπό αυτό, η επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2019 έχει ήδη αναπτύξει τρεις σειρές ρομπότ. Το υψηλής απόδοσης Cobot LARA, ένα έξυπνο AMR με την ονομασία MAV και το πρώτο εμπορικά διαθέσιμο γνωστικό ρομπότ MAiRA. Ιδίως το ρομπότ MAiRA που εντυπωσιάζει με το διαδραστικό χειρισμό του, αποτελεί πρότυπο για τη ρομποτική του μέλλοντος και συνδυάζει τη ρομποτική ελαφράς κατασκευής, τους αισθητήρες για την αντίληψη του περιβάλλοντος και το σύστημα KI σε ένα προϊόν. Εμείς στην NEURA Robotics πιστεύουμε ότι ο άνθρωπος θα πρέπει να είναι σε θέση να κάνει ό, τι είναι ουσιαστικό για τη φύση του ανθρώπου. Οι άνθρωποι πρέπει να εκφράζουν τη δημιουργικότητά τους και να επικεντρωθούν και πάλι περισσότερο σε κοινωνικές αλληλεπιδράσεις, αντί να απασχολούνται σε ανθυγιεινές και μονότονες εργασίες που είναι ολοένα και περισσότερο διαδεδομένες στην κοινωνία. Για το λόγο αυτό, όλες μας οι δραστηριότητες έχουν ως τίτλο „ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ“.

  2. FRUITCORE ROBOTICS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRUITCORE ROBOTICS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά ρομπότ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρομποτική, και Ρομποτική. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  3. RZ-ROBOTICS

    Γερμανία

    Η εταιρεία RZ-ROBOTICS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ανενεργά ηλεκτρονικά εξαρτήματα και τυπωμένα κυκλώματα, Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, και Ανενεργά ηλεκτρονικά εξαρτήματα και τυπωμένα κυκλώματα. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  4. SMART ROBOTICS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SMART ROBOTICS GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει έδρα σε Pfullendorf, Γερμανία.

  5. ESSERT GMBH - ESSERT ROBOTICS

    Γερμανία

    Η εταιρεία ESSERT GMBH - ESSERT ROBOTICS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρομποτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανική ρομποτική, αυτοματισμός και ρομποτική, και ρομποτική βιομηχανικών μηχανημάτων. Έχει έδρα σε Bruchsal, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. NEXT. ROBOTICS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία NEXT. ROBOTICS GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευες ρομποτικης, Εφαρμογές ρομπότ, και αυτοματισμός ρομπότ. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  2. FANUC ROBOTICS DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FANUC ROBOTICS DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρομποτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικά ρομπότ, Βιομηχανικά ρομπότ, βιομηχανικοί ρομποτικοί αυτοματισμοί, αυτοματισμός και ρομποτική, και μορφοποίηση με ψηφιακό έλεγχο. Έχει έδρα σε Neuhausen, Γερμανία.

  3. IBAK JS ROBOTICS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IBAK JS ROBOTICS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, και Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Rheinstetten, Γερμανία.

  4. WEISS ROBOTICS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEISS ROBOTICS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Πληροφορική - λογισμικά, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Πληροφορική - λογισμικά, και Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

Βρείτε προσφορές για

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

It robotics

Αριθμός αποτελεσμάτων.

9 Επιχειρήσεις