• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • innovative

Αποτελέσματα για

Innovative

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. EWS WEIGELE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η EWS ιδρύθηκε το 1960. Η σημερινή βασική δραστηριότητα αφορά στον τομέα των συστημάτων εργαλείων για μηχανές τόρνου CNC (στατικά και μηχανοκίνητα εργαλεία) και διευρύνεται με την EWS Κορέας με συστήματα Revolver και συστήματα βάσης Revolver. Περισσότεροι από 300 συνεργάτες του ομίλου EWS χαρακτηρίζουν με το προσωπικό τους ταλέντο το προφίλ του σημερινού ομίλου επιχειρήσεων. Τα προϊόντα EWS είναι made in Germany. Οι συστημικές συνεργασίες με την DMG-Mori Seiki (Trifix και MSQP), την INDEX (οδόντωση W και ράβδος V), την Sandvik (EWS Capto), την Iscar ή την Arno (συστήματα βάσεων εργαλείων) αντανακλούν την εξειδίκευσή μας. Με το σύστημα ταχείας αντικατάστασης (δομοστοιχειωτό σύστημα) EWS Varia (που συχνά συγχέεται με την ονομασία Vario), η επιχείρηση θέτει τα πρότυπα στον τομέα της βελτιστοποίησης του χρόνου εξοπλισμού. Το σύστημα έχει βραβευθεί με το βραβείο καινοτομίας της Βάδης-Βυρτεμβέργης.

  2. PEKA STANZ- UND KLEBETECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Επιχείρηση διάτρησης και κοπής για την παραγωγή διάτρητων εξαρτημάτων ακριβείας από κολλητικές ταινίες μίας και δύο όψεων όλων των επώνυμων κατασκευαστών. Συσκευασία αυτοκόλλητων ταινιών όλων των επώνυμων κατασκευαστών σε ρολά από 3 mm έως 1550 mm. Συσκευασία στρωματοποιημένων και σύνθετων υλικών όλων σχεδόν των εύκαμπτων υλικών σε ρολά και φύλλα. Μεταποίηση διατιθέμενων υλικών κατά παραγγελία σε διάτρητα εξαρτήματα ακριβείας, στρωματοποιημένα και σύνθετα υλικά, προϊόντα σε ρολά ή φύλλα. Παροχή συμβουλών και λύσεις για σύνθετα προβλήματα κόλλησης του πελάτη. Διαθέτουμε, μεταξύ άλλων, κολλητικές ταινίες του παρακάτω κατασκευαστών: Orafol, AFTC, Avery Dennison, Scapa, Tesa, 3M. Τα προϊόντα μας: αυτοκόλλητα αφρώδη υλικά πολυαιθυλενίου, αυτοκόλλητες βιομηχανικές ταινίες, τεχνικές κολλητικές ταινίες, αυτοκόλλητα πρεσαριστά εξαρτήματα, αυτοκόλλητες ταινίες διπλής όψης για τη βιομηχανική παραγωγή, αυτοκόλλητες μεμβράνες, αυτοκόλλητες ταινίες σιλικόνης, κολλητικές μεμβράνες για την αυτοκινητοβιομηχανία, σημεία κόλλησης κλπ.

  3. FEINMETALL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    FEINMETALL GmbH. Οι μελετημένες λύσεις επαφών ακριβείας αποτελούν σημαντικό παράγοντα επιτυχίας ιδίως για τη δοκιμή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών στοιχείων και προϊόντων. Η Feinmetall διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις επαφών για τη βιομηχανία ηλεκτρονικών, αυτοκινήτων και ημιαγωγών και μπορεί έτσι να συμβάλλει σημαντικά στη δική διασφάλιση ποιότητας. Οι δύο ομάδες προϊόντων της επιχείρησης, δηλ., οι πείροι ελέγχου για επαφές καρτών τυπωμένου κυκλώματος ή πλεξουδών καλωδίων, καθώς και οι κάρτες ελέγχου για τη δοκιμή ημιαγωγών, αλληλοσυμπληρώνονται με ιδανικό τρόπο και διασφαλίζουν μια μοναδική εξειδίκευση σε ό, τι αφορά στην ακρίβεια στα όρια του δυνατού. Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, η Feinmetall είναι έτσι ένας αξιόπιστος συνεργάτης της διεθνούς βιομηχανίας υψηλής τεχνολογίας. Η επιχείρηση εκπροσωπείται σε παγκόσμιο επίπεδο και εκτός της έδρας της στη Γερμανία διαθέτει περαιτέρω μονάδες στις ΗΠΑ, στην Τσεχία, στην Τυνησία, στο Μεξικό, στη Σιγκαπούρη, στην Ταϊβάν και στην Κίνα.

  4. DR.-ING. MAX SCHLÖTTER GMBH & CO. KG.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Dr.-Ing. Max Schlötter GmbH & Co.KG - Πληροφορίες - Η επωνυμία Schlötter σημαίνει εξειδίκευση στη γαλβανοτεχνική. Άνω των 100 εμπειρία στην ανάπτυξη ηλεκτρολυτών για τη γαλβανική επίστρωση και της σχετικής τεχνολογίας εγκαταστάσεων αποτελούν τη βάση της επιτυχίας μας. Ως εξειδικευμένη εταιρεία γαλβανοτεχνικής διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις: για τη χημεία, την τεχνολογία εγκαταστάσεων και το σέρβις. Χημεία: Προσαρμοσμένες και καινοτομικές λύσεις σε όλους τους τομείς της τεχνολογίας εγκαταστάσεων · Τεχνολογία εγκαταστάσεων: Εξατομικευμένες εγκαταστάσεις για ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες μα απόλυτη ακρίβεια στις ανάγκες σας · Σέρβις: Ολοκληρωμένο σέρβις των εγκαταστάσεων και των χημικών προϊόντων σας. Στο πλαίσιο αυτό είμαστε πάντοτε ο συνεργάτης των πελατών μας: Στόχος μας είναι να καθιστούμε δυνατές καινοτομικές και αποδοτικές επιφάνειες και επιστρώσεις και να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας κατά την ανάπτυξη νέων συστημάτων στρώσεων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: από τη σχεδίαση έως την υλοποίηση. Η Schlötter διακρίνεται για τις λύσεις προστασίας του περιβάλλοντος και των πόρων για τους πελάτες: Μέθοδοι εξοικονόμησης ενέργειας για τη βελτιστοποίησης και τον περιορισμό της δικής σας κατανάλωσης ενέργειας · Έξυπνη αξιοποίηση των πόρων μας – από την επανεπεξεργασία των λυμάτων έως την ολοκλήρωση κυκλωμάτων υλικών κατασκευής · Με τη βοήθεια βάσεων δεδομένων και ένα λογισμικό οικολογικού ισοζυγίου απεικονίζονται κυκλώματα υλικών και αναλύονται οι επιπτώσεις στο περιβάλλον.

  5. DOMBOVARI INNOVATIVE FERTIGUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DOMBOVARI INNOVATIVE FERTIGUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Kehl, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. INNOVATIVE PELLETING SOLUTIONS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INNOVATIVE PELLETING SOLUTIONS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, κυκλωματα σπορων, κοκκοποίηση σφαιριδίων, τροφες σε κροκετες, και Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  2. SCHWINGTEC GMBH - INNOVATIVE SCHWINGUNGSTECHNOLOGIE

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHWINGTEC GMBH - INNOVATIVE SCHWINGUNGSTECHNOLOGIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, Καουτσούκ - προϊόντα, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, και Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει έδρα σε Marbach, Γερμανία.

  3. IMP - INNOVATIVE MEDIZINPRODUKTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IMP - INNOVATIVE MEDIZINPRODUKTE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατρική ηλεκτρονική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατρική ηλεκτρονική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ιατροχειρουργική - εργαλεία. Έχει έδρα σε Leinfelden-Echterdingen, Γερμανία.

  4. JUST INNOVATIVE SOFTWARE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JUST INNOVATIVE SOFTWARE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Μεταξοτυπία, Αναπαραγωγή εγγράφων, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Μεταξοτυπία, και Αναπαραγωγή εγγράφων. Έχει έδρα σε Obersulm, Γερμανία.

  5. INNOVATIVE WERKZEUGTECHNIK KREIDLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία INNOVATIVE WERKZEUGTECHNIK KREIDLER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Εργαλεία φορητά, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, και Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει έδρα σε Waldachtal, Γερμανία.

  1. REIF GMBH INNOVATIVE SICHERHEITSSYSTEME

    Γερμανία

    Η εταιρεία REIF GMBH INNOVATIVE SICHERHEITSSYSTEME, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, και Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει έδρα σε Heroldstatt, Γερμανία.

  2. PROTEAM INNOVATIVE SOFTWARELÖSUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROTEAM INNOVATIVE SOFTWARELÖSUNGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, και Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  1. IBT INNOVATIVE BEARBEITUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IBT INNOVATIVE BEARBEITUNGSTECHNIK GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Ilsfeld, Γερμανία.

  2. REALKONTOR INNOVATIVE FONDSKONZEPTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία REALKONTOR INNOVATIVE FONDSKONZEPTE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ασφάλειες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ασφάλειες ακινήτων, και Ασφάλειες ακινήτων. Έχει έδρα σε Gärtringen, Γερμανία.

  3. INNOVATIVE DATENSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INNOVATIVE DATENSYSTEME GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. IN-INNOVATIVE NAVIGATION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IN-INNOVATIVE NAVIGATION GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Kornwestheim, Γερμανία.

  5. WUNSCHHAUS DIE INNOVATIVE WOHNBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WUNSCHHAUS DIE INNOVATIVE WOHNBAU GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ακίνητα εμπορικής και βιομηχανικής χρήσης - Εργολάβοι και Μεσιτικά γραφεία. Έχει έδρα σε Bad Friedrichshall, Γερμανία.

  6. SEHON INNOVATIVE LACKIERANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SEHON INNOVATIVE LACKIERANLAGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Gechingen, Γερμανία.

  7. MSW INNOVATIVE SOFTWARE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MSW INNOVATIVE SOFTWARE GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει έδρα σε Weingarten, Γερμανία.

  8. INNOVATIVE MANUFACTURING TECHNOLOGIES GMBH

    Γερμανία

  1. STRESEMANN INNOVATIVE FASHION GMBH

    Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Innovative

Αριθμός αποτελεσμάτων.

21 Επιχειρήσεις