• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • id a

Αποτελέσματα για

Id a

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. COGNITO - ID GMBH

    Γερμανία

    Η ταυτότητα ασφαλείας γίνεται ολοένα και πιο σημαντική στην εποχή μας. Προσφέρουμε ευρεία γκάμα τρόπων για να μεταφέρετε ταυτότητες πρακτικά, άνετα και μοντέρνα. Αυτά τα αξεσουάρ καρτών είναι επίσης ωραία ως δώρα σε εμπορικές εκθέσεις ή εκδηλώσεις. Το λογότυπό σας και οι σημαντικές σας πληροφορίες μπορούν να εκτυπωθούν σε όλα τα προϊόντα μας.Θήκες σε πολλά χρώματα που προστατεύουν τέλεια τις κάρτες σας και κάνουν εύκολη την πρόσβαση στην ταυτότητά σας.ανοιχτή θήκη για κάρτεςκλειστές θήκες για κάρτεςΓιογιό για γρήγορη πρόσβαση Κλιπ καρτών σε όλα τα σχήματα και χρώματα για μόνιμη τοποθέτησηΚολιέ- μοντέρνος και διαφημιστικός φορέας εμβλήματος

  2. ID - ELEKTRONIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ID - ELEKTRONIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - λογισμικά, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Πληροφορική - λογισμικά, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, και Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  3. PIXEL-ID GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PIXEL-ID GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Μεταξοτυπία, Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Μεταξοτυπία, και Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  4. ID VERLAGS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ID VERLAGS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση, Μεταξοτυπία, Αναπαραγωγή εγγράφων, Εκδόσεις - διάφορα προϊόντα, Εκτύπωση, Μεταξοτυπία, Αναπαραγωγή εγγράφων, και Εκδόσεις - διάφορα προϊόντα. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  5. I.D. MEDIENHAUS

    Γερμανία

    Η εταιρεία I.D. MEDIENHAUS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα, Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές, Διαφημιστικά γραφεία, Οπτικοακουστική διαφήμιση - παραγωγές και εκτελέσεις, Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα, Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές, Διαφημιστικά γραφεία, και Οπτικοακουστική διαφήμιση - παραγωγές και εκτελέσεις. Έχει έδρα σε Leimen-St. Ilgen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ID POOL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ID POOL GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφεία δημοσίων σχέσεων. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. I.D. DIREKT GMBH

    Γερμανία