• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • du plast

Αποτελέσματα για

Du plast

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. CARGO PLAST GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Cargo Plast® GmbH είναι μια μικρομεσαία ανεξάρτητη επιχείρηση. Εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια ασχολούμαστε με την παραγωγή και τη διάθεση συστημάτων μεταφοράς και αποθήκευσης, καθώς και με την επισκευή και τη συγκόλληση πλαστικών. Η εξειδίκευση της εταιρείας μας στηρίζεται σε μια πολυδιάστατη γκάμα προϊόντων. Για ειδικές εφαρμογές παρέχουμε καινοτομικές εξειδικευμένες λύσεις. Εκτός από νέα προϊόντα παρέχουμε την επισκευή πλαστικών κιβωτίων και εξαρτημάτων στις δικές μας εγκαταστάσεις ή επιτόπου στις δικές σας εγκαταστάσεις. Η εταιρεία μας διακρίνεται για την εξατομικευμένη υποστήριξη, την ποιότητα των προϊόντων, την τήρηση των προθεσμιών παράδοσης, καθώς και την εξειδικευμένη διεκπεραίωση που αποτελούν στόχο του έργου μας. Από την παροχή συμβουλών, το σχεδιασμό, την κατασκευή έως τη διαχείριση της παραγγελίας σας, την οργάνωση των μεταφορών και την παρακολούθηση των εμπορευμάτων, το γραφείο μας παρέχει ανά πάσα στιγμή την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. Σωστή επισκευή σύμφωνα με τις προδιαγραφές πλαστικών κιβωτίων και εξαρτημάτων κάθε είδους με διάφορες μεθόδους συγκόλλησης πλαστικών.

  2. DIMELIKA PLAST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIMELIKA PLAST GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Brühl, Γερμανία.

  3. TABAR-PLAST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TABAR-PLAST GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Lauffen, Γερμανία.

  4. IBN PLAST

    Γερμανία

    Η εταιρεία IBN PLAST, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά οικιακά είδη, Πληροφορική - λογισμικά, Εντοπισμός και αναγνώριση -Λογισμικά, Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες, Πλαστικά οικιακά είδη, Πληροφορική - λογισμικά, Εντοπισμός και αναγνώριση -Λογισμικά, και Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  5. NEWPORT PLAST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NEWPORT PLAST GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κόκκοι για πλαστικές ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανακυκλωσιμα υλικα. Έχει έδρα σε Jestetten, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FEBA-PLAST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FEBA-PLAST GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Ertingen, Γερμανία.

  2. DEKO PLAST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DEKO PLAST GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαφημιστικά προωθητικά δώρα, και Διαφημιστικά προωθητικά δώρα. Έχει έδρα σε Talheim, Γερμανία.

  3. KAHA PLAST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KAHA PLAST GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο PVC, Πολυμερές του χλωριούχου βινυλίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Dettingen, Γερμανία.

  4. SÜDKON PLAST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SÜDKON PLAST GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  5. WEGRA-PLAST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEGRA-PLAST GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Bad Waldsee, Γερμανία.

  1. COATING-PLAST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία COATING-PLAST GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Schriesheim, Γερμανία.