• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • design

Αποτελέσματα για

Design

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. PARA-DESIGN

    Γερμανία

    Η εταιρεία PARA-DESIGN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση, Εκτύπωση όφσετ, Μεταξοτυπία, Αναπαραγωγή εγγράφων, Εκτύπωση, Εκτύπωση όφσετ, Μεταξοτυπία, και Αναπαραγωγή εγγράφων. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  2. CONTRA DESIGN

    Γερμανία

    Η εταιρεία CONTRA DESIGN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση, Εκτύπωση όφσετ, Μεταξοτυπία, Αναπαραγωγή εγγράφων, Εκτύπωση, Εκτύπωση όφσετ, Μεταξοτυπία, και Αναπαραγωγή εγγράφων. Έχει έδρα σε Lörrach, Γερμανία.

  3. STÖHR GMBH METALLTECHNOLOGIE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία STÖHR GMBH METALLTECHNOLOGIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θυρίδες ασφαλείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρεσαριστά εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Königsbach-Stein, Γερμανία.

  4. GUTEKUNST FEDERN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Gutekunst Federn είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ελατηρίων στην Ευρώπη. Εκτός από 12603 διαφορετικά μεγέθη ελατηρίων συμπίεσης, ελατηρίων έλξης, σπειροειδών ελατηρίων και συρμάτινα εξαρτήματα της αποθήκης, η Gutekunst Federn αναπτύσσει και παράγει ειδικά προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη σε μικρές και μεγάλες ποσότητες. Η Gutekunst Federn δεν είναι απλώς κατασκευαστής μεταλλικών ελατηρίων υψηλής ποιότητας, αλλά και συνεργάτης και πάροχος υπηρεσιών στους πελάτες της. Κατάλογος & υπολογισμός ελατηρίων, εφαρμογή δεδομένων CAD στην ιστοσελίδα www.federnshop.com.

  5. LOSBERGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LOSBERGER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά υπόστεγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα εσωτερικού χώρου, σκηνη για εκδηλωσεις, Βιομηχανικά υπόστεγα, και σκηνη για τελετες. Έχει έδρα σε Bad Rappenau, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. NOVUS GLOBAL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NOVUS GLOBAL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εντύπωση υφασμάτων (εμπριμέ). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπουρνούζια, Σετ σεντονιών, και Διαφημιστικά είδη από φλοκωτό υλικό. Έχει έδρα σε Fischingen, Γερμανία.

  2. ATLAS INKASSO LTD. & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ATLAS INKASSO LTD. & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είσπραξη χρεών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αναζητηση οφειλετων, πληροφοριες, και εισπραξη οφειλων μεσω δικαστικης οδου. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  3. TOO-DESIGN GMBH

    Γερμανία

    Έπιπλα βεράντας από Polyrattan από το κατάστημα μόδας κήπου Rattan. Κομψά έπιπλα Rattan μπορεί να βρει κανείς σε χαμηλές τιμές στο κατάστημα επίπλων κήπου απευθείας από τον κατασκευαστή TOO-Design. Το χρησιμοποιούμενο Polyrattan διακρίνεται για την υψηλή αντοχή του στο σχίσιμο, διαθέτει ελεγμένη αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία SGS και για το λόγο αυτό είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και με μακρά διάρκεια ζωής. Και το πλαίσιο αλουμινίου είναι σταθερά συγκολλημένο και φέρει ηλεκτροστατική βαφή, οπότε είναι και εξαιρετικά σταθερό. Τα έπιπλα κήπου Rattan διατίθενται σε διάφορες σειρές σχεδίασης με επίπεδο και στρογγυλό πλέγμα, από ρουστίκ έως μοντέρνα σχεδίαση. Τα καλύμματα των μεγάλου πάχους επιφανειών διατίθενται σε πολλά χρώματα και με σχέδιο ανθέων λωτού, ενώ το νερό και οι ρύποι δεν απορροφούνται. Καθιστικά σετ αιθουσών αναμονής Rattan, σετ τραπεζαρίας Rattan ή ξαπλώστρες και σετ ηλιοθεραπείας από πλέγμα Polyrattan. Όλα τα έπιπλα κήπου Polyrattan συναρμολογούνται και παραδίδονται χωρίς έξοδα αποστολής στη Γερμανία. Έτσι μπορεί κανείς να απολαύσει αμέσως μετά την παραλαβή τα μοναδικά έπιπλα βεράντας και να περάσει πολλές χαλαρωτικές ημέρες στο ύπαιθρο.

  4. WILD KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η Wild design συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών συσκευασιών και προθηκών για ρολόγια, κοσμήματα, γραφική ύλη, κοσμήματα και μετάλλια, καθώς και ιατρικά και οδοντιατρικά είδη. Από το 1924, η επιχείρηση παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανάπτυξης, παραγωγής και διοικητικής μέριμνας. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει μια σειρά δικής μας παραγωγής, διαθέσιμη γρήγορα και σε ευέλικτες ποσότητες, αλλά και την εξατομικευμένη παραγωγή σειρών μεγάλων αριθμών τεμαχίων. Η παραγωγή πραγματοποιείται σε μεγάλο βαθμό στη Γερμανία και συνεπώς εξακολουθεί να ισχύει ο χαρακτηρισμός «Made in Germany». Η Wild design διαθέτει επίσης πιστοποίηση ISO 9001: 2008. Η επιχείρηση έχει εξελιχθεί από την εποχή της εισαγωγής της επεξεργασίας πλαστικών το 1952 με τους εξειδικευμένους συνεργάτες της σε εξειδικευμένη επιχείρηση χύτευσης με έγχυση και θερμοπλαστικών εξαρτημάτων. Επεξεργαζόμαστε όλα τα διαδεδομένα θερμοπλαστικά πλαστικά.