• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • das handel

Αποτελέσματα για

Das handel

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. KÜHNER HANDEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KÜHNER HANDEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιχάλκωση-χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  2. MARTIN HÄNDEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARTIN HÄNDEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευές από σκυρόδεμα, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Εργολάβοι δημοσίων έργων, Οδικό δίκτυο - κατασκευή, Κατασκευές από σκυρόδεμα, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Εργολάβοι δημοσίων έργων, και Οδικό δίκτυο - κατασκευή. Έχει έδρα σε Kraichtal, Γερμανία.

  3. BERND HANDEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERND HANDEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Εργαλεία φορητά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Weinsberg, Γερμανία.

  4. DIETER HANDEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIETER HANDEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκτύπωση όφσετ, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, και Εκτύπωση όφσετ. Έχει έδρα σε Lichtenstein, Γερμανία.

  5. HERBERT HANDEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERBERT HANDEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Φωτεινές επιγραφές και διαφημίσεις, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Φωτεινές επιγραφές και διαφημίσεις, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Metzingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BIOENERGIE HANDEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIOENERGIE HANDEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, και Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  2. HPM HANDEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία HPM HANDEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρωστικές ουσίες, μη εδώδιμες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρώματα και βερνίκια, Ξύλο - προϊόντα επεξεργασίας, Μελάνια, Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης, Χρώματα και βερνίκια, Ξύλο - προϊόντα επεξεργασίας, Μελάνια, και Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης. Έχει έδρα σε Bräunlingen, Γερμανία.

  3. AMANN HANDEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AMANN HANDEL GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικές κλωστοϋφαντουργικές ίνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ίνες συνθετικές και τεχνητές, και Ίνες συνθετικές και τεχνητές. Έχει έδρα σε Dietenheim, Γερμανία.

  4. HÄNDEL + DILLER GMBH

    Γερμανία

  5. BRAUN GMBH FOLIEN-PRÄGETECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ενθουσιώδεις άνθρωποι για τον κοινό σκοπό! Αυτό θέλουν να είναι οι συνεργάτες μας σε κάθε επιχειρηματικό τομέα για τους πελάτες και με αυτό το σκεπτικό στηρίζουν τον όμιλο επιχειρήσεων Braun. Ως μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση θέλουμε να έχουμε ένα ανοικτό, φιλικό και δραστήριο κλίμα στο καθημερινό μας έργο. Στόχος μας είναι να αποτελούμε κλασικό παράδειγμα για μια εξελιγμένη επιχειρηματική κουλτούρα στο κρατίδιο των ιδεών και των πράξεων, τη Βάδη-Βυρτεμβέργη. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας εκτός της επιχείρησης προσανατολιζόμαστε παγκόσμια και ενεργούμε επιτόπου: είτε για την υποστήριξη των κοινωνικών δομών είτε για την προαγωγή του αθλητισμού. Ο όμιλος επιχειρήσεων θέτει πρότυπα ως προς την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα. Χάρη στην εμπειρία και στην τεχνογνωσία μας προωθούμε από κοινού το προϊόν σας. Οργανωμένα, γρήγορα και με μεγάλη αξιοπιστία. Αναζητούμε την πρόκληση. Τα δεδομένα Online στις αγορές και στις πωλήσεις συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στο να μπορούμε να παρέχουμε πάντοτε επίκαιρες συμβουλές στον πελάτη.

  1. GÜNTHART & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    70 έτη εμπειρίας. Η Günthart ανήκει στις ηγετικές εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα της διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής. Περισσότεροι από 1.500 εργαζόμενοι απασχολούνται σε 10 χώρες σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας IFS και BRC. Η άνω των 70 ετών εμπειρία μας στον τομέα της διακόσμησης για τούρτες και στα είδη δώρων, καθώς και ο ενθουσιασμός μας για νέες ιδέες μάς καθιστούν στον ιδανικό συνεργάτη για γλυκούς διάκοσμους για τούρτες και καινοτομικά δώρα. Στο πλαίσιο αυτό υποστηρίζετε του διεθνείς συνεργάτες και αντιπροσώπους Günthart με εξειδικευμένες συμβουλές και υποστήριξη. Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και ακολουθώντας χρονοβόρες διαδικασίες παραγωγής κατά το διάκοσμο της τούρτας, προσφέρουμε σε αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία και το εξειδικευμένο εμπόριο προϊόντα υψηλής ποιότητας για κάθε περίσταση και εποχή. Το αποτέλεσμα; Ονειρεμένοι στολισμοί σε τούρτες και γλυκά για επετείους, γενέθλια και άλλες περιστάσεις.

  2. TRUCK SÜD HANDEL KG

    Γερμανία