• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • corporate

Αποτελέσματα για

Corporate

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. OETIKER DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία OETIKER DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες από σίδηρο και χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ταινίες από χάλυβα, χειροκινητες λαβιδες, και ακροδεκτες. Έχει έδρα σε Endingen, Γερμανία.

  2. HUGO BECK MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Hugo Beck είναι μια παγκοσμίως κορυφαία εξειδικευμένη επιχείρηση για οριζόντια μηχανήματα Flowpack, μηχανήματα συσκευασίας μεμβράνης και χαρτιού, καθώς και λύσεις αυτοματισμού και μετεπεξεργασίας εκτύπωσης στο εύρος απόδοσης από 3.000 έως 18.000 κύκλους/ώρα. Αναπτύσσουμε και παράγουμε απόλυτα προσαρμοσμένες λύσεις μηχανημάτων για τη συσκευασία σε μεμβράνη ή χαρτί και παρέχουμε επίσης όλο τον περιφερικό εξοπλισμό. Με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη ή ως μηχάνημα μαζικής παραγωγής: Η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει μηχανήματα Flowpack, μηχανήματα σωληνωτών σάκων συνεχούς ή βηματικής λειτουργίας για συσκευασίες Flowpack, σε σακούλες ή συρρίκνωσης, μηχανήματα συσκευασίας δεσμίδων, σήραγγες συρρίκνωσης, συστήματα μετεπεξεργασίας εκτύπωσης, μηχανήματα τοποθέτησης, ρομπότ και συστήματα χειρισμού. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από πολυάριθμες μεμβράνες πολυολεφίνης, πολυπροπυλενίου, πολυαιθυλενίου και σύνθετου υλικού που διατίθενται στην αγορά. Οι πλέον σύγχρονες μεμβράνες από μονοϋλικά ή ανακυκλούμενα υλικά σε ποσοστό έως 100 %, βιολογικές μεμβράνες και εξαιρετικά λεπτές μεμβράνες συσκευασίας ενδείκνυνται απόλυτα για τα μηχανήματα Hugo Beck.

  3. BÜRKLE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Bürkle αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει δειγματολήπτες, συστήματα δειγματοληψίας και παρελκόμενα για τη δειγματοληψία, συσκευές πλήρωσης, αντλίες βαρελιών και δοχείων για διαβρωτικά και επικίνδυνα υγρά, όπως οξέα, βάσεις και διαλύτες, καθώς και πολυάριθμες εργαστηριακές συσκευές και εργαστηριακά είδη κατά κύριο λόγο από πλαστικό. Περισσότερα από 2.000 προϊόντα διατίθενται μέσω εμπορικών εταίρων σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι πελάτες της Bürkle δραστηριοποιούνται κυρίας στις βιομηχανικούς τομείς της χημείας, της φαρμακευτικής, της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών και της προστασίας του περιβάλλοντος. Η Bürkle διαθέτει τη μεγαλύτερη σε ολόκληρη την Ευρώπη γκάμα χειροκίνητων δειγματοληπτών και συσκευών πλήρωσης. Τα προϊόντα Bürkle παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία. Οι λύσεις προβλημάτων και τα προϊόντα ειδικών τομέων αποτελούν εξειδίκευση, καθώς και το μυστικό της επιτυχίας της Bürkle. Πολυάριθμα προϊόντα αναπτύσσονται σε συνεργασία με ομίλους επιχειρήσεων στους τομείς της χημικής και φαρμακευτικής βιομηχανίας. Ήδη από το 1994, η Bürkle διαθέτει πιστοποίηση DIN/EN ISO 9001.

  4. KMU LOFT CLEANWATER SE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η KMU LOFT Cleanwater GmbH είναι επαγγελματικός και αξιόπιστος συνεργάτης της βιομηχανίας για την επεξεργασία λυμάτων σε ολόκληρο τον κόσμο. Από την ανάλυση έως το σχεδιασμό και την εγκατάσταση και τη θέση σε λειτουργία είναι στο πλευρό σας ειδικοί τεχνικοί του κλάδου, μηχανικοί και χημικοί της εταιρείας για την επιτυχή υλοποίηση. Από το 1989, η KMU LOFT σχεδιάζει και παράγει εγκαταστάσεις εξατμιστήρων κενού ως οικονομικές λύσεις για την επεξεργασία λυμάτων. Σήμερα, περισσότεροι από 2.400 εξατμιστήρες κενού επεξεργάζονται σε ολόκληρο τον κόσμο λύματα επί 24 ώρες την ημέρα, επί 7 ημέρες την εβδομάδα. Με έως 98% επαναχρησιμοποιήσιμο απόσταγμα άκρως καθαρής ποιότητας, οι πελάτες από εντελώς διαφορετικούς τομείς μπορούν αν επεξεργάζονται λύματα με αποδοτικό και ασφαλή τρόπο. Η χρήση των εξατμιστήρων κενού δεν σάς βοηθά μόνο να επαναχρησιμοποιείτε τα επεξεργασμένα λύματα ως πόρο και να ελαχιστοποιείτε το κόστος. Μπορείτε επίσης να ανακτάτε πολύτιμα παραπροϊόντα από τα λύματα και να τα επαναχρησιμοποιείτε.

  5. U.I. LAPP GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ο όμιλος Lapp είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων σύνδεσης: καλώδια, αγωγοί, βιομηχανικά βύσματα σύνδεσης και συστήματα βιδωτών συνδέσμων, συναρμολογήσεις, συστήματα αυτοματισμού και παρελκόμενα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HÖNTZSCH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HÖNTZSCH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντιεκπυρσοκρότηση - εξοπλισμός, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μετρητές μάζας αέρα (LMM), Υπηρεσίες βαθμονόμησης, βαθμονόμηση, Ανάπτυξη συσκευών μέτρησης παροχής, Μετρητής ροής, Αισθητήρες για τον τομέα αντιεκρηκτικής προστασίας, και αισθητηρες. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  2. BAREISS PRÜFGERÄTEBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BAREISS PRÜFGERÄTEBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλεγχος επιφανειών. Έχει έδρα σε Oberdischingen, Γερμανία.

  3. MAXATTENTIO CORPORATE SOLUTIONS

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAXATTENTIO CORPORATE SOLUTIONS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Μεταξοτυπία, Αναπαραγωγή εγγράφων, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Μεταξοτυπία, και Αναπαραγωγή εγγράφων. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. DARIO'S CORPORATE GIFTS

    Γερμανία

    Η εταιρεία DARIO'S CORPORATE GIFTS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Χαρτικά και είδη γραφείου, Εκτύπωση, Μεταξοτυπία, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Χαρτικά και είδη γραφείου, Εκτύπωση, και Μεταξοτυπία. Έχει έδρα σε Kirchheim, Γερμανία.