• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • co2

Αποτελέσματα για

Co2

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. MESSTECHNIK EHEIM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία Messtechnik EHEIM GmbH ιδρύθηκε το 1996 με σκοπό την ανάπτυξη, την κατασκευή και το εμπόριο συσκευών μέτρησης αερίων διαφυγής και μέτρησης ηλεκτρονικών χαρακτηριστικών. Έκτοτε, κυκλοφορήσαμε σχεδόν 10 νέες συσκευές ανάλυσης και βοηθητικές συσκευές μέτρησης. Οι συσκευές ανάλυσης αερίων χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο για την ανάλυση αερίων βιομηχανικών εγκαταστάσεων θέρμανσης, καθώς επίσης και για την αξιολόγηση συγκεκριμένων εκπομπών καυσαερίων κινητήρων έως καυσαερίων εξοπλισμών επεξεργασίας. Οι πελάτες μας προέρχονται από ευρεία γκάμα τομέων, για παράδειγμα, ειδικοί στη θέρμανση, υπηρεσίες - πελάτες εργοστασίων και πανεπιστήμια. Μια άλλη δυνατότητα για την γκάμα «VISIT»: σε περίπτωση βιογόνων αερίων στα απαέρια, σε μονάδες εξυγίανσης, για τη ζύμωση και τα αέρια της διεργασίας. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές για τα συστήματα μέτρησης VISIT σε ό, τι αφορά στη φορητή ή σταθερή μέτρηση αερίων. Η επωνυμία VISIT είναι συνώνυμο της βέλτιστης ποιότητας, του απλού χειρισμού, της εξαιρετικής εξυπηρέτησης, των λογικών τιμών και της προστασίας του περιβάλλοντος.

  2. HERMANN BANTLEON GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε η Hermann Bantleon GmbH. Ο ειδικός στα λιπαντικά από την Ουλμ. Μια μεσαίου μεγέθους επιχείρηση με περίπου 250 υπαλλήλους. Συμβουλεύουμε τους πελάτες μας επί τόπου και δημιουργούμε εξατομικευμένες ιδέες. Η προσφορά μας καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα επεξεργασίας της μεταλλουργικής βιομηχανίας: από την κατεργασία του τεμαχίου επεξεργασίας έως τον καθαρισμό και τη συσκευασία. Στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, υποστηρίζουμε κατασκευαστές εξοπλισμού και μηχανημάτων ήδη από τη φάση σχεδιασμού. Η βιωσιμότητα είναι ο στόχος της επιχείρησής μας. Για τον λόγο αυτό κάνουμε τη δική μας έρευνα και αναπτύσσουμε προϊόντα μακράς διάρκειας. Επιπλέον, συμμετέχουμε σε διάφορα έργα όπως η διατήρηση των μελισσών ή η αποζημίωση του CO2 μέσω της αναδάσωσης. Στο FORUM της BANTLEON, οι εργαζόμενοι, οι πελάτες και οι εμπορικοί εταίροι μας μπορούν να αποκτούν νέες γνώσεις. Αναλαμβάνουμε κοινωνική και κοινωνιακή ευθύνη. Για παράδειγμα, υποστηρίζουμε κοινωνικά ιδρύματα και εκδηλώσεις στον τομέα της υγείας, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

  3. PLUGINENERGY GMBH

    Γερμανία

    Η PluginEnergy έχει μία και μόνο αποστολή....να παρέχει σε κάθε άνθρωπο τη δυνατότητα να μπορεί να παράγει με έξυπνο και απλό τρόπο το δικό του οικολογικό ηλεκτρικό ρεύμα. Για το λόγο αυτό διακρινόμαστε για τα εξής: Αειφορία: Μειώστε πολύ απλά το δικό σας αποτύπωμα CO2 με τη δική σας παραγωγή ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. Απλή συναρμολόγηση: Οι φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις PiE σχεδιάζονται στοχευμένα για μια απλή δομή. Για το σκοπό αυτό δεν χρειάζεται κανένας βιοτέχνης. Ανεξαρτησία: Παράγετε και καταναλώνετε το δικό σας ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΡΕΥΜΑ και γίνεστε πιο ανεξάρτητοι από τις αυξανόμενες τιμές ρεύματος. Ο κόσμος μας αντιμετωπίζει σε καθημερινή βάση νέες προκλήσεις. Παρ' όλο που η κλιματική αλλαγή προσελκύει ολοένα και μεγαλύτερη προσοχή, πρέπει να γίνουν περισσότερα ειδικά στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Θεωρούμε ότι όλοι πρέπει να συμβάλλουν για την ενεργειακή μετάβαση και τη διατήρηση του περιβάλλοντός μας. Ωστόσο, οι φραγμοί πρόσβασης για τα άτομα είναι συχνά πολύ υψηλοί. Αυτή η δύσκολη κατάσταση προβλημάτισε την PluginEnergy. Χρειάζεται μια λύση που είναι διαθέσιμη σε σχετικά προσιτή τιμή και δεν απαιτεί σημαντικό επιπλέον κόστος για τον πελάτη. Απόλυτα με βάση την αρχή Plug & Play. Έτσι στρέψαμε την προσοχή μας σε μικρές φωτοβολταϊκές ή ηλιακές εγκαταστάσεις για το μπαλκόνι, τον κήπο ή τη βεράντα. Ναι μεν δεν πρόκειται για κάποια νέα τεχνολογία, αλλά αυτά τα προϊόντα είναι σύνθετα και δύσχρηστα – χρειαζόταν μια απλή και εύκολα υλοποιήσιμη ενεργειακή λύση. DESIGNED IN BLACK FOREST, EMPOWER THE WORLD - PLUGINENERGY (Κορυφαίος συνεργάτης πωλήσεων TSUN)