• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • catering service

Αποτελέσματα για

Catering service

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. CATERING-SERVICE ZOLLERNALB

    Γερμανία

    Η εταιρεία CATERING-SERVICE ZOLLERNALB, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, Ξενοδοχείο, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Bisingen, Γερμανία.

  2. REGIO CATERING & SERVICE-PARTNER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία REGIO CATERING & SERVICE-PARTNER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ταξίδια και τουρισμός, Ξενοδοχείο, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ταξίδια και τουρισμός, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  3. PS THEATERGASTRONOMIE CATERING & SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PS THEATERGASTRONOMIE CATERING & SERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. CATERING SERVICE BRANDAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία CATERING SERVICE BRANDAU GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ξενοδοχείο, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  5. CASE CATERING & SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CASE CATERING & SERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Γαλλίας, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Κρασιά, Γαλλίας. Έχει έδρα σε Urbach, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DRGH CATERING SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DRGH CATERING SERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροφοδοσία οργανισμών, και Τροφοδοσία οργανισμών. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  2. HOFMANN CATERING-SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOFMANN CATERING-SERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει έδρα σε Boxberg, Γερμανία.