• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • b

Αποτελέσματα για

B

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BRUNE LUFTBEFEUCHTUNG PROKLIMA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ύγρανση ατμόσφαιρας, αφύγρανση ατμόσφαιρας, συσκευές μέτρησης και υγραντήρες. Εδώ και 75 χρόνια κατασκευάζονται και διατίθενται προϊόντα, όπως υγραντήρες και αφυγραντήρες ατμόσφαιρας με το σήμα BRUNE. Οι συσκευές μας πληρούν επαγγελματικές απαιτήσεις και πληρούν τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους μάς εμπιστεύονται επιχειρήσεις, μουσεία, παραγωγοί προϊόντων καπνού και ιδιώτες σε ολόκληρο τον κόσμο, όταν πρόκειται για την εξασφάλιση σταθερών κλιματικών συνθηκών. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει από υγραντήρες και αφυγραντήρες αέρα, συσκευές καθαρισμού της ατμόσφαιρας, κινητές και σταθερές συσκευές μέτρησης έως τη μοναδική συσκευή Humidor.

  2. EWS WEIGELE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η EWS ιδρύθηκε το 1960. Η σημερινή βασική δραστηριότητα αφορά στον τομέα των συστημάτων εργαλείων για μηχανές τόρνου CNC (στατικά και μηχανοκίνητα εργαλεία) και διευρύνεται με την EWS Κορέας με συστήματα Revolver και συστήματα βάσης Revolver. Περισσότεροι από 300 συνεργάτες του ομίλου EWS χαρακτηρίζουν με το προσωπικό τους ταλέντο το προφίλ του σημερινού ομίλου επιχειρήσεων. Τα προϊόντα EWS είναι made in Germany. Οι συστημικές συνεργασίες με την DMG-Mori Seiki (Trifix και MSQP), την INDEX (οδόντωση W και ράβδος V), την Sandvik (EWS Capto), την Iscar ή την Arno (συστήματα βάσεων εργαλείων) αντανακλούν την εξειδίκευσή μας. Με το σύστημα ταχείας αντικατάστασης (δομοστοιχειωτό σύστημα) EWS Varia (που συχνά συγχέεται με την ονομασία Vario), η επιχείρηση θέτει τα πρότυπα στον τομέα της βελτιστοποίησης του χρόνου εξοπλισμού. Το σύστημα έχει βραβευθεί με το βραβείο καινοτομίας της Βάδης-Βυρτεμβέργης.

  3. HERMANN BANTLEON GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε η Hermann Bantleon GmbH. Ο ειδικός στα λιπαντικά από την Ουλμ. Μια μεσαίου μεγέθους επιχείρηση με περίπου 250 υπαλλήλους. Συμβουλεύουμε τους πελάτες μας επί τόπου και δημιουργούμε εξατομικευμένες ιδέες. Η προσφορά μας καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα επεξεργασίας της μεταλλουργικής βιομηχανίας: από την κατεργασία του τεμαχίου επεξεργασίας έως τον καθαρισμό και τη συσκευασία. Στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, υποστηρίζουμε κατασκευαστές εξοπλισμού και μηχανημάτων ήδη από τη φάση σχεδιασμού. Η βιωσιμότητα είναι ο στόχος της επιχείρησής μας. Για τον λόγο αυτό κάνουμε τη δική μας έρευνα και αναπτύσσουμε προϊόντα μακράς διάρκειας. Επιπλέον, συμμετέχουμε σε διάφορα έργα όπως η διατήρηση των μελισσών ή η αποζημίωση του CO2 μέσω της αναδάσωσης. Στο FORUM της BANTLEON, οι εργαζόμενοι, οι πελάτες και οι εμπορικοί εταίροι μας μπορούν να αποκτούν νέες γνώσεις. Αναλαμβάνουμε κοινωνική και κοινωνιακή ευθύνη. Για παράδειγμα, υποστηρίζουμε κοινωνικά ιδρύματα και εκδηλώσεις στον τομέα της υγείας, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

  4. ADKOM ELEKTRONIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ADKOM ELEKTRONIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλικά πλαίσια, αφισοκολληση, και Θήκες. Έχει έδρα σε Rechberghausen, Γερμανία.

  5. B + B THERMO-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η B+B Thermo-Technik αναπτύσσει και παράγει από το 1984 καινοτομικές λύσεις προϊόντος και λύσεις για τομείς με ανώτατες απαιτήσεις ποιότητας για εφαρμογές μέτρησης ακριβείας. Αξιοποιήστε λοιπόν τη μακρόχρονη εμπειρία και την τεχνογνωσία μας. Η έδρα μας είναι το Donaueschingen στη νοτιοδυτική Γερμανία. Από εκεί διατίθενται τα ποιοτικά προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Με υπερσύγχρονες τεχνολογίες έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής και πιστοποιήσεις DIN EN ISO 9001: 2015 και DIN EN 61340-5-1 παράγουμε τα προϊόντα μας με βάση τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας. Στους πελάτες μας παρέχουμε και την υπηρεσία πιστοποιητικών ελέγχου και πιστοποιητικά βαθμονόμησης DAkkS των δικών μας εργαστηρίων βαθμονόμησης. Η ποιότητα και η στενή συνεργασία με τον πελάτη αποτελούν σταθερές συνιστώσες της στρατηγικής μας και για το λόγο αυτό παράγουμε κυρίως στη Γερμανία και σε 100% θυγατρικές εταιρείες σε ολόκληρο τον κόσμο. Εγγυόμαστε τους διαρκείς ελέγχους ποιότητας, την ευέλικτη ανταπόκριση στις επιθυμίες και στις τροποποιήσεις των πελατών, καθώς και τις εμπρόθεσμες παραδόσεις.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. RAMPF POLYMER SOLUTIONS GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Καινοτομικές λύσεις στεγανοποίησης, κόλλησης και χύτευσης. Φορέας τεχνολογίας και κορυφαία ως προς την ποιότητα επιχείρηση: Η RAMPF Polymer Solutions με έδρα το Grafenberg (κοντά στο Metzingen) αναπτύσσεις και παράγει καινοτομικές ρητίνες χύτευσης με βάση την πολυουρεθάνη, τις εποξειδικές ύλες και τη σιλικόνη. Η γκάμα προϊόντων της RAMPF Polymer Solutions περιλαμβάνει υγρά και θιξοτροπικά συστήματα στεγανοποίησης, ηλεκτρικές ρητίνες χύτευσης και πληρωτικά υλικά διακένων, κατασκευαστικές ρητίνες χύτευσης, συστήματα χύτευσης ακμών, συστήματα χύτευσης φίλτρων και συστήματα κόλλησης. Τα προϊόντα με τα εμπορικά σήματα RAKU® PUR (πολυουρεθάνη), RAKU® POX (εποξειδικό υλικό) και RAKU® SIL (σιλικόνη) διασφαλίζουν τη βέλτιστη λύση για την εφαρμογή σας. Η έρευνα και η ανάπτυξη στην RAMPF Polymer Solutions αποτελούν πρώτη προτεραιότητα: Για το εργαστήριο και την τεχνολογία εφαρμογών διαθέτουμε ένα μεγάλο κέντρο καινοτομίας. Σε αυτό εργαζόμαστε καθημερινά για την ανάπτυξη νέων προϊόντων, την προσαρμογή υφιστάμενων προϊόντων σε εξατομικευμένες επιθυμίες των πελατών και τη δοκιμή νέων συνδυασμών υλικών. Η RAMPF Polymer Solutions διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001, IATF 16949, ISO 50001 και ISO 14001. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνονται στους καταλόγους κορυφαίων κατασκευαστών, μ.ά., στην αυτοκινητοβιομηχανία, την ηλεκτρική και ηλεκτρονική βιομηχανία και καλύπτουν τις ανώτατες απαιτήσεις ποιότητας, όπως, π.χ., IP 67, IP 69, UL 94 V0, FMVSS 302, UL 746 B (RTI) και τις κατηγορίες μονωτικών υλικών B – F. Με υπερσύγχρονες μεθόδους και εγκαταστάσεις παραγωγής διασφαλίζουμε την οικονομική και βασισμένη στο πρότυπο DIN-ISO 14001 οικολογική και ποιοτική παραγωγή των υλικών μας.

  2. IRISO ELECTRONICS EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Η IRISO Electronics είναι διεθνώς ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον τομέα των βυσμάτων σύνδεσης FloatingBoard to Board. Ως παγκοσμίως δραστηριοποιούμενη επιχείρηση αναπτύσσουμε και παράγουμε με περισσότερους από 4.000 συνεργάτες από το 1966 σειρές βυσμάτων σύνδεσης υψηλής ποιότητας. Τα βύσματα σύνδεσης της IRISO χαίρουν υψηλής αναγνώρισης σε ολόκληρο τον κόσμο. Χάρη στην αξιοπιστία τους αυξάνεται συνεχώς η ζήτηση για τα βύσματα σύνδεσης IRISO στους τομείς της αγοράς των ψηφιακών συσκευών, των συσκευών FA/OA και σε άλλους τομείς. Η IRISO Electronics διαθέτει για την αυτοκινητοβιομηχανία και το βιομηχανικό τομέα μια μεγάλη γκάμα βυσμάτων σύνδεσης υψηλής ποιότητας. Η γκάμα βυσμάτων σύνδεσης περιλαμβάνει: FPC/FFC, Compression, B to B, LED, Socket, Pin Header, Interface I/O, Optical Fiber, Small Terminal.