• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ac

Αποτελέσματα για

Ac

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. DUNKERMOTOREN GMBH

    Γερμανία

    Η Dunkermotoren είναι μια προσανατολισμένη στον πελάτη, καινοτομική επιχείρηση με επίγνωση της ποιότητας και του περιβάλλοντος. Η επιτυχία της επιχείρισής μας στηρίζεται κατά κύριο λόγο στους συνεργάτες μας. Το πλεονέκτημά μας είναι η υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων κίνησης. Με βάση ένα εξελιγμένο δομοστοιχειωτό σύστημα είμαστε σε θέση με μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων τυποποιημένων στοιχείων να σχεδιάζουμε και να παράγουμε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη.

  2. GERHARD BRACK KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GERHARD BRACK KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτροκινητήρες εναλλασσόμενου ρεύματος (AC). Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  3. AC-B GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AC-B GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι πληροφορικής. Έχει έδρα σε Markdorf, Γερμανία.

  4. A + C SPORTSWEAR GMBH

    Γερμανία

  5. SCHÄFER ELEKTRONIK GMBH

    Γερμανία

    Μετατροπείς DC/DC, τροφοδοτικά AC/DC & φορτιστές, μετατροπείς DC/AC, μετατροπείς συχνότητας AC/AC, ενεργά αρμονικά φίλτρα, ηλεκτρονικά φορτία και ρυθμιζόμενα με θυρίστορ τροφοδοτικά & φορτιστές. ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ: Ως κατασκευαστής άνω των 4.000 βασικών τροφοδοτικών από 100 W έως 45 kW, η επιχείρηση διαθέτει επίσης δυνατότητες ανάπτυξης προϊόντων σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη έως 3 MW. ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ: Η SCHÄFER, κατασκευαστής με εμπειρία άνω των 40 ετών στους τομείς της ανάπτυξης και της παραγωγής τροφοδοτικών για τη βιομηχανία, είναι συνώνυμη με την ποιότητα «made in Germany». Η διευθυνόμενη από τους ιδιοκτήτες, μικρομεσαία επιχείρηση με έδρα στη Νότια Γερμανία, εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ιρλανδία και αντιπροσωπείες στη Βοστόνη, ΗΠΑ και στο Ντουμπάι, ΗΑΕ, αντιπροσωπεύεται επίσης σε ολόκληρο τον κόσμο.