• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • 2

Αποτελέσματα για

2

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. LILA GMBH - SPEZIALIST FÜR INDIVIDUELLE LÖSUNGEN IN DER LASERPRÄZISIONSBEARBEITUNG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΕΪΖΕΡ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ. Εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια, η LILA GmbH δραστηριοποιείται ως εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα της επεξεργασίας λέιζερ ακριβείας. Εκτός από την κοπή και τη διάτρηση ακριβείας, η συγκόλληση λέιζερ ακριβείας αποτελεί μια ιδιαίτερη εξειδίκευση. Σε 25 συστήματα στερεών σωμάτων και λέιζερ ίνας υποβάλλονται σε επεξεργασία εντελώς διαφορετικά μέταλλα, καθώς και κεραμική υλικά. Η διασφάλιση της ποιότητας στο ανώτατο επίπεδο είναι υποχρεωτική στην LILA και για το λόγο αυτό όλες οι διαδικασίες είναι πιστοποιημένες κατά DIN EN ISO 9001 και σύμφωνα με το ιατρικό πρότυπο DIN EN ISO 13485. Ιατροτεχνολογικοί καθετήρες, ηλεκτρόδια μέτρησης, χειρουργικά εργαλεία, στοιχεία για ευαίσθητες συσκευές μέτρησης ή σύνθετα εξαρτήματα για μηχανουργικές επιχειρήσεις ακριβείας είναι χαρακτηριστικά τεμάχια κατεργασίας από μέταλλο που παράγονται από την LILA. Ιδίως στον τομέα κεραμικών υλικών μεγάλου πάχους, η LILA είναι η κορυφαία επιχείρηση και μπορεί να επεξεργάζεται υλικά πάχους από 0, 1 mm έως 27 mm. Το φάσμα των εφαρμογών περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, αναστρεφόμενες πλάκες κοπής, σήτες για βιομηχανικούς μύλους λεπτόκοκκων υλικών, λάμες για ιατρικά ψαλίδια και μαχαίρια, έδρανα για οχήματα Φόρμουλα 1, συστήματα δορυφόρων, καθώς και διαφράγματα για κάμερες και συστήματα μέτρησης. Επειδή η LILA δραστηριοποιείται σε ευαίσθητους ως προς την ποιότητα κλάδους, όπως η ιατρική τεχνολογία, οι αισθητήρες ή η αεροπορική και διαστημική τεχνολογία, η απόλυτη ακρίβεια μέτρησης και η αξιοπιστία περιλαμβάνονται στις βασικές απαιτήσεις κάθε έργου. Έτσι η LILA διεκπεραιώνει κάθε παραγγελία με την ίδια αποτίμηση και επιμέλεια.

  2. SÜDSTRAHL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τα μηχανήματα παγοβολής ξηρού πάγου της σειρά Powerjet έχουν ακόμη μεγαλύτερη απόδοση με παροχή πάγου από 40 έως 150 kg/ώρα. Χάρη στο αποτελεσματικό σύστημα ενός εύκαμπτου σωλήνα μπορεί να παραχθεί μια πολύ ισχυρή ριπή, με την οποία μπορούν να αφαιρούνται ακόμη και οι πλέον επίμονοι ρύποι. Με τη νέα σειρά μπορείτε να επιλέξετε για την κατάλληλη συσκευή σε πεδίο εφαρμογής 1 m³ – 20 m³ την ποσότητα αέρα και πίεση αέρα από 3 έως το πολύ 20 bar. Τελευταία παράγουμε επίσης κοκκοποιητές για ξηρό πάγο. Τα χαρακτηριστικά απόδοσης της εταιρείας μας: γερμανική παραγωγή, ανάπτυξη και σχεδίαση, εμπειρία άνω των 15 ετών με μεγάλο αριθμό επαγγελματικών δικαιωμάτων προστασίας, υψηλό πρότυπο ποιότητας με δική μας διασφάλιση ποιότητας στην παραγωγή και στην εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων, προϊόντα και σχεδίαση με δικαιώματα προστασίας, ιδιόκτητοι εκθεσιακοί χώροι, εγκατάσταση παγοβολής για δοκιμές και παγοβολή στις εγκαταστάσεις της εταιρείας (με ραντεβού).

  3. SUPERMAGNETE.DE - WEBCRAFT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 2003 διατηρούμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για μαγνήτες. Η ομάδα supermagnete έχει διευρυνθεί σταθερά από την ίδρυση της εταιρείας και σήμερα περιλαμβάνει 50 συνεργάτες. Το γεγονός ότι είμαστε σε καλό δρόμο πιστοποιείται όχι μόνο από τα 2 εκατομμύρια παραγγελιών που έχουμε λάβει στο μεταξύ. Το πιστοποιούν επίσης τα πολλά θετικά σχόλια των πελατών μας. Με απόθεμα αποθήκης άνω των 35 εκατομμυρίων μαγνητών και μαγνητικών προϊόντων είμαστε σε θέση να παραδίδουμε μαγνήτες άμεσα και σε μεγάλες ποσότητες. Για ερωτήματα και διασαφηνίσεις σας παρέχει βοήθεια το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας σε τέσσερις γλώσσες. Ανώτατη προτεραιότητά μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες σας 100%. Με περισσότερε; από 224.000 παραγγελίες σε ετήσια βάση είμαστε το κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα για μαγνήτες της Ευρώπης. Όταν πρόκειται για μαγνήτες, είμαστε ο σωστός συνεργάτης. Κανένα άλλο ηλεκτρονικό κατάσταση για μαγνήτες νεοδυμίου δεν διαθέτει περισσότερους από ικανοποιημένους πελάτες στην Ευρώπη από το supermagnete.de. Στις γερμανόγλωσσες χώρες, η Supermagnete έχει αναδειχθεί έτσι σε συνώνυμο για τους μαγνήτες νεοδυμίου.

  4. ELT ENTSTAUBUNGS- UND LUFTTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στόχος μας δεν είναι απλώς η εξέταση των επιμέρους τεχνικών ζητημάτων, αλλά η επεξεργασία ολοκληρωμένων λύσεων με επικέντρωση στην οικονομική αποδοτικότητα, στην απόσβεση, στην ασφάλεια και στην προστασία του περιβάλλοντος. Το δικό σας πλεονέκτημα είναι η ταχύτητα. Η εταιρεία ELT ιδρύθηκε το 1996 από 2 μηχανικούς, η εμπειρία των οποίων βασίζεται σε απασχόληση 30 ετών στον τομέα της τεχνολογίας εξαερισμού και αφαίρεσης σκόνης. Χάρη στην ευελιξία και στην τεχνογνωσία τους κατέστη δυνατή η υλοποίηση εγκαταστάσεων διαφόρων μεγεθών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Το πλεονέκτημά μας συνίσταται στο συμπαγή χαρακτήρα της εταιρείας με μικρές αποστάσεις μεταξύ των παροχής συμβουλών, του αναλυτικού σχεδιασμού, της διάθεσης και της εξειδικευμένης συναρμολόγησης.

  5. FINDLING WÄLZLAGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το ολοκληρωμένο, προσανατολισμένο στο χρήστη σύστημα παροχής υπηρεσιών ABEG της εταιρείας μας αποτελεί την υπέρβαση στην επιλογή και στην προμήθεια ρουλεμάν και όλων των σχετικών στοιχείων: Καθιστούμε την παγκόσμια αγορά διαφανή όχι μόνο με βάση τα τεχνικά, αλλά και τα οικονομικά κριτήρια και παρέχουμε νέες προοπτικές για επιχειρηματίες, κατασκευαστές και αγοραστές. Ανάλυση και αξιολόγηση όλων των διαθέσιμων στην παγκόσμια αγορά ρουλεμάν ως προς την απόδοση και την τιμή, ταξινόμηση σε τέσσερις σειρές προϊόντων Premium, Supra, Eco και EasyRoll, δωρεάν λειτουργία αναζήτησης Online (Quickfinder) με ενσωματωμένο υπολογισμό διάρκειας ζωής, επαγγελματικό λογισμικό επιλογής και υπολογισμού για κατασκευαστές (ABEG Quickfinder professional), επισκόπηση των εδράνων εντός δευτερολέπτων με συνυπολογισμό της αποδοτικότητας, της καταλληλότητας, της διαθεσιμότητας και της τιμής προϊόντος, διασφάλιση ποιότητας με διαχείριση ποιότητας ανεξαρτήτως κατασκευαστή και πιστοποίηση κατά DIN ISO 9001: 2015 και DIN ISO 14001: 2.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EMS DEBITA WIRTSCHAFTSINKASSO KG

    Γερμανία

    EMS DEBITA Wirtschaftsinkasso – ένας ισχυρός και αξιόπιστος συνεργάτης για την υλοποίηση των επισφαλών απαιτήσεών σας σε ολόκληρο τον κόσμο. Διατηρούμε στρατηγικά παραρτήματα στην Αγγλία (Credit Safe Ltd.) και στη Νότια Αμερική. Εδώ και πολλά χρόνια διαθέτουμε ένα παγκόσμιο δίκτυο δοκιμασμένων πρακτόρων σε ολόκληρο τον κόσμο, το οποίο μας επιτρέπει την επιτόπια είσπραξη των απαιτήσεών σας. Οι συνεργάτες μας συγκροτούν μια δραστήρια ομάδα στην οποία συμμετέχουν επίσης εξειδικευμένοι τεχνικοί με εμπειρία στο εξωτερικό και γνώσεις ξένων γλωσσών. Οι πελάτες μας από ολόκληρο τον κόσμο εκτιμούν το σταθερά υψηλό ποσοστό προδικαστικής είσπραξης των απαιτήσεων που μάς ανατίθενται. Οι βασικές μας αρχές: . «Χωρίς επιτυχία, καμία αμοιβή! » - 2. «Η δική σας απαίτηση – πρόκληση για εμάς! »