• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ψυκτικος

Αποτελέσματα για

Ψυκτικος

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ULMAN DICHTUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε προμηθευτής ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον τομέα των συστημάτων στεγανοποίησης και σε πολλούς κλάδους, όπως, π.χ., της κατασκευής μηχανημάτων, των σταθερών και κινητών υδραυλικών συστημάτων, των συστημάτων κίνησης και της ηλεκτροτεχνίας, της κατασκευής εγκαταστάσεων, της χημικής βιομηχανίας, της τεχνολογίας μεταποίησης και της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ως μια παγκοσμίως προσανατολισμένη επιχείρηση είμαστε ο συνεργάτης, η επιτυχία του οποίου βασίζεται στη στενή συνεργασία με τον πελάτη και στη γνώση της αγοράς. Στους 103 συνεργάτες του ομίλου με την εξυπηρέτηση του πελάτη και τον προσανατολισμό τους στην καινοτομία οφείλεται η σημαντική ανάπτυξη της επιχείρησής μας. Μόνο το 2016 διαθέσαμε περισσότερα από 361 εκατ. προϊόντων. Ο προσανατολισμός μας σε μακροπρόθεσμους στόχους και η συνεχής ανάπτυξη της εταιρείας από την ίδρυσή της αποτελούν για εμάς το κίνητρο και την επιβεβαίωση του στρατηγικού μας προσανατολισμού και της ποιότητας των προϊόντων μας. Και στις τρεις μονάδες παραγωγής, οι δραστήριοι συνεργάτες μας διασφαλίζουν την ποιότητα, την εξυπηρέτηση, την καινοτομία και τη βέλτιστη δυνατή λύση για κάθε εφαρμογή.

  2. PETER HUBER KÄLTEMASCHINENBAU SE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Peter Huber Kältemaschinenbau ιδρύθηκε το 1968 από τον Peter Huber και είναι έκτοτε στην ιδιοκτησία της οικογένειας. Στην έδρα μας στο Offenburg, στο εργοστάσιο Tangofabrik, απασχολούμε επί του παρόντος περίπου 300 συνεργάτες. Εκτός αυτού, με διεθνή παραρτήματα και αντιπροσώπους σε ολόκληρο τον κόσμο παρέχουμε ολοκληρωμένο και αξιόπιστο σέρβις. Ήδη πριν από 20 χρόνια έχουμε δρομολογήσει τη συνεπή αλλαγή σε οικολογικά ψυκτικά μέσα. Σήμερα, παρέχουμε μεγάλο μέρος της γκάμας των προϊόντων μας με φυσικά ψυκτικά μέσα και είμαστε συνεπώς πρωτοπόροι στον τομέα των οικολογικών και αειφόρων συστημάτων ρύθμισης θερμοκρασίας. Η επιχείρησή μας συγκαταλέγεται μεταξύ των τεχνολογικά κορυφαίων προμηθευτών λύσεων ρύθμισης θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας για την έρευνα και τη βιομηχανία. Σε ολόκληρο τον κόσμο, τα προϊόντα μας διασφαλίζουν την ακριβή ρύθμιση της θερμοκρασίας σε εργαστήρια, τεχνικές εγκαταστάσεις και μεθόδους παραγωγής από -125 έως +425 °C.

  3. KNOLL MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η KNOLL Maschinenbau είναι ο κορυφαίος προμηθευτής για συστήματα μεταφοράς και φίλτρων, καθώς και αντλίες για ρινίσματα και ψυκτικά λιπαντικά στην επεξεργασία μετάλλων. Με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προϊόντων υλοποιούνται ολοκληρωμένα συστήματα και λύσεις συστημάτων με κεντρικές και αποκεντρωμένες λειτουργίες. Έχουμε εξελίξει μια γκάμα προϊόντων που καθιστούν αποδοτικότερες τις εργαλειομηχανές και καθαρότερες και αποδοτικότερες τις διαδικασίες παραγωγής. Όλοι οι τομείς στους οποίους εργαλειομηχανές τορνάρουν, φρεζάρουν, τρυπούν ή λειαίνουν, χρησιμοποιούν προϊόντα KNOLL. Παραδείγματα είναι η κατασκευή μηχανημάτων, η ηλεκτροτεχνία, η κατασκευή οχημάτων, καθώς και η αεροπορική και διαστημική βιομηχανία. Για επιβατικά αυτοκίνητα, ξυράφια, ζάντες αυτοκινήτων, μαχαίρια ή κινητά τηλέφωνα – ι κατάλογος των τελικών προϊόντων στην παραγωγή των οποίων συμβάλλει η KNOLL, είναι πολυδιάστατος. Τα ευέλικτα συστήματα συναρμολόγησης και μεταφοράς λύνουν απαιτητικά ζητήματα διοικητικής μέριμνας και συμπληρώνουν τη γκάμα των προϊόντων. Η KNOLL εκπροσωπείται παγκοσμίως – με τις δικές της θυγατρικές εταιρείες στις ΗΠΑ, στην Κίνα, στην Πολωνία και στην Ιταλία, καθώς και με αντιπροσώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.

  4. K. MAYER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία K. MAYER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες. Έχει έδρα σε Burladingen, Γερμανία.

  5. ASPECT QUALITY GMBH PRÜFLABOR

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ASPECT QUALITY GMBH PRÜFLABOR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψυκτικές δεξαμενές. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DOGENDORF GMBH & CO. KG SCHMUCKTECHNIK

    Γερμανία

    Από την ίδρυση της οικογενειακής επιχείρησης το 1984 στο Königsbach-Stein, η επωνυμία DOGENDORF διακρίνεται για την καινοτομία, την ποιότητα και την εξειδίκευση στον τομέα της τεχνολογίας κοσμημάτων. Χάρη στην εμπειρία δεκαετιών στον τομέα της παραγωγής κοσμημάτων βελτιστοποιούμε συνεχώς την ανάπτυξη τεχνικών μεθόδων παραγωγής κοσμημάτων. Η αναγκαιότητα και η φιλοδοξία για την ενσωμάτωση της άριστης ποιότητας στη δική μας παραγωγή κοσμημάτων και στις μεθόδους μας οδηγεί πάντοτε σε νέους δρόμους και σε μοναδικές επαναστατικές προσεγγίσεις της ανάπτυξης τεχνικών λύσεων κοσμημάτων. Αυτόν το στόχο επιδιώκουμε πιστά εδώ και περισσότερες από τρεις γενιές ως επιχείρηση.

  2. CTS CLIMA TEMPERATUR SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CTS CLIMA TEMPERATUR SYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψυκτικές δεξαμενές. Έχει έδρα σε Hechingen, Γερμανία.

  3. HOTEL-WERK

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOTEL-WERK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες. Έχει έδρα σε St. Georgen, Γερμανία.

  4. BILFINGER OKI ISOLIERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BILFINGER OKI ISOLIERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψυκτικοί θάλαμοι. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  5. WILHELM EBINGER METALLWAREN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILHELM EBINGER METALLWAREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιπλα-ψυγεια, κρεμαστρες πορτμαντο, και χαμηλα τραπεζια. Έχει έδρα σε Remshalden, Γερμανία.

  1. EASY HANG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EASY HANG GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψυκτικοί θάλαμοι. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  2. EPROM-ICC

    Γερμανία

    Η εταιρεία EPROM-ICC, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φίλτρα υγρών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ψυκτικοι θαλαμοι εμπορικης χρησης, και δοσομετρηση κονιαματων και κοκκωδων υλικων. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.

  1. TERMOTEK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TERMOTEK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λέιζερ - ιατρικές εφαρμογές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικοι ψυκτικοι εξοπλισμοι και εγκαταστασεις, βιομηχανική ψύξη, ψυκτης βιομηχανικων υδατων, και Συσκευές ρύθμισης θερμοκρασίας. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  2. SOLUS ENERGIETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SOLUS ENERGIETECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλιακή ενέργεια- εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλιακες εγκαταστασεις, ψυκτικες εγκαταστασεις για την παραγωγη παγωτων, και φωτοβολταϊκες στεγες. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  3. ALL IN ONE - IHR DIENSTLEISTER RUND UM HAUS, GARTEN & TECHNI

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALL IN ONE - IHR DIENSTLEISTER RUND UM HAUS, GARTEN & TECHNI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός δαπέδων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συναρμολόγηση επίπλων, τοποθετησεις κουζινων, και διαφραγματα για ψυκτικους εξοπλισμους και εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Bad Liebenzell, Γερμανία.

  4. HAINMÜLLER GARTENGESTALTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAINMÜLLER GARTENGESTALTUNG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες κηπουρικής, αλσών και εξωτερικών χώρων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους περιοδικη συντηρηση κηπου, συμβουλευτικη τοπιου, και διαφραγματα για ψυκτικους εξοπλισμους και εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Steißlingen, Γερμανία.

  5. DIWA-KLIMA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIWA-KLIMA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες. Έχει έδρα σε Lahr/schwarzwald, Γερμανία.

  6. WOLFGANG DIEHR

    Γερμανία

    Η εταιρεία WOLFGANG DIEHR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  7. COOLMAN E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία COOLMAN E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες, και Εξοπλισμοί Καταστημάτων. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  8. GASTROTEC PARTNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία GASTROTEC PARTNER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζυθοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες, Ζυθοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, και Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες. Έχει έδρα σε Oberkirch, Γερμανία.

  1. THALHEIMER KÜHLUNG GMBH & CO

    Γερμανία

    Η εταιρεία THALHEIMER KÜHLUNG GMBH & CO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψυκτικοί θάλαμοι. Έχει έδρα σε Ellwangen, Γερμανία.

  2. KÄLTE-MÜLLER KMF-KÜHLUNG INH. DIETER MÜLLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία KÄLTE-MÜLLER KMF-KÜHLUNG INH. DIETER MÜLLER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες, και Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  3. K + T KÜHL- UND TIEFKÜHLZELLEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία K + T KÜHL- UND TIEFKÜHLZELLEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες, και Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες. Έχει έδρα σε Weikersheim, Γερμανία.

  4. KALBRUNNER & RAUSCH GMBH + CO KÄLTETECHNIK KG

    Γερμανία

  5. LIQUOSYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LIQUOSYSTEMS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα ψυξης, ψύκτες, πλάκα κρυώματος, και εναλλακτες θερμοτητας με πλακες. Έχει έδρα σε Kirchheim Am Neckar, Γερμανία.