• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χυτηρια συνεχους χυτευσης

Αποτελέσματα για

Χυτηρια συνεχους χυτευσης

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. KS GLEITLAGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KS GLEITLAGER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεία έδρανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπρουντζινα εδρανα, χυτηρια συνεχους χυτευσης, κουζινέτα, δακτυλιοι, και Βαριά μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε St. Leon-Rot, Γερμανία.

  2. AUGUST MÖSSNER GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Λύνουμε τα προβλήματα πριονίσματος, κοπής και ελέγχου για τους πελάτες μας με αυτόματα ειδικά μηχανήματα. Στο επίκεντρο είναι η ενσωμάτωση της μηχανικής πριονοκορδέλας και ρομπότ. Για τα προϊόντα μας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών σε ό, τι αφορά στην ανάπτυξη, στη θέση σε λειτουργία, στην υποστήριξη της λειτουργίας και στην αξιολόγηση. Υλοποιούμε στοχευμένα τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις των πελατών σε μηχανήματα και εγκαταστάσεις με βέλτιστη απόδοση. Οι επιχειρηματικοί μας τομείς είναι η τεχνολογία χυτηρίων, η επεξεργασία αλουμινίου, η επεξεργασία αποξεστικών υλικών και το εξειδικευμένο θέμα της αποξήλωσης πυρηνικών εγκαταστάσεων. Επιπλέον είμαστε ανά πάσα στιγμή πρόθυμοι και σε θέση να βαδίσουμε νέους δρόμους για τους πελάτες μας και να υλοποιήσουμε νέα προϊόντα. Ως πάροχος υπηρεσιών με υψηλή τεχνική εξειδίκευση παραγωγής για προσαρμοσμένα προϊόντα και λύσεις είμαστε ευέλικτοι, γρήγοροι και απλοί.

  3. SÄLINGER CNC-TECHNIK GMBH MASCHINEN UND APPARATEBAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία SÄLINGER CNC-TECHNIK GMBH MASCHINEN UND APPARATEBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χυτευση αλουμινιου, τηξη αλουμινιου, και Εργασίες φρεζαρίσματος CNC. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  4. KIRCH ENGINEERING AND PRODUCTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KIRCH ENGINEERING AND PRODUCTS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προφιλ αλουμινιου, Χύτευση υπό πίεση, γρηγορη υλοποιηση πρωτοτυπων, και χυτευση σε πηλινα καλουπια. Έχει έδρα σε Rottweil, Γερμανία.

  5. KUNSTGIESSEREI STRASSACKER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KUNSTGIESSEREI STRASSACKER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτεύσεις καλλιτεχνικών έργων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπρούντζος, αλουμινιο, χυτηρια για εργα τεχνης, Μπρούντζος, και ιερα αντικειμενα. Έχει έδρα σε Süssen, Γερμανία.