• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαλυβουργία

Αποτελέσματα για

Χαλυβουργία

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BORRIES MARKIER-SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η BORRIES Markier-Systeme παράγει μηχανήματα και εργαλεία για την απευθείας, μόνιμη σήμανση με αφαίρεση υλικού. Θα βρείτε τα δικά μας συστήματα σήμανσης σε ολόκληρο τον κόσμο: στο σύνολο της αυτοκινητοβιομηχανίας και των προμηθευτών της, στον τομέα της αεροναυτικής και της διαστημικής, στον τομέα κατασκευής μηχανημάτων, στην ηλεκτρική βιομηχανία και στη χαλυβουργία, καθώς και στην ιατρική τεχνολογία.

  2. KACZYNSKI GMBH INTERNATIONAL SALES

    Γερμανία

    Η εταιρεία KACZYNSKI GMBH INTERNATIONAL SALES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χαλυβουργεία, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Χάλυβες, Χαλυβουργεία, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, και Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Obersulm, Γερμανία.

  3. SBV STAHLTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SBV STAHLTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χαλυβουργεία, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, Χάλυβες, Χαλυβουργεία, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, και Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει έδρα σε Oedheim, Γερμανία.

  4. NEHR + SAURER GMBH EISENGIESSEREI

    Γερμανία

    Η εταιρεία NEHR + SAURER GMBH EISENGIESSEREI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλυβουργεία, και Χαλυβουργεία. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  5. TÜBINGER STAHLFEINGUSS FRANZ STADTLER GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία TÜBINGER STAHLFEINGUSS FRANZ STADTLER GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλυβουργεία, και Χαλυβουργεία. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.