• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χάλυβες ποιότητας και ειδικοί χάλυβες

Αποτελέσματα για

Χάλυβες ποιότητας και ειδικοί χάλυβες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. MONNINGER FEDERN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και πάνω από 75 χρόνια, η Monninger είναι ειδική στα ελατήρια από ανοξείδωτο χάλυβα και χάλυβα. Η πείρα, οι σχέσεις με τους πελάτες και η εξασφάλιση ποιότητας πάντα αποτελούσαν τη βάση της επιτυχίας μας. Ήδη το 1994 πιστοποιηθήκαμε για πρώτη φορά σύμφωνα με το ISO 9001. Το 2012 εισήλθαμε σε μια νέα εποχή με την πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ISO TS 16949, το οποίο χαρακτηρίζει όλες τις δραστηριότητές μας. Από την ακμαία επιχείρηση έχει προκύψει εδώ και καιρό ένα εμπορικό σήμα που έχει αποκτήσει όνομα, τόσο μεταξύ των πελατών όσο και σε ειδικευμένους κύκλους. Η καλή φήμη βασίζεται σε αξιόπιστες σταθερές - από την ίδρυση το 1945 μέχρι σήμερα: Ακρίβεια. Δυναμική. Πνεύμα μηχανικού. Ενεργοποίηση της δυναμικής. Είναι ώρα να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο σε αυτές τις βασικές ικανότητες, να προσανατολίσουμε στρατηγικά την επιχείρηση στο μέλλον και να την προβάλουμε και προς τα έξω. Σε στενή συνεργασία με την εταιρεία παροχής συμβουλών σε θέματα σημάτων solldesign, η Monninger ανέπτυξε μια επανεκκίνηση εμπορικού σήματος, η οποία δημιουργεί ταυτότητα και στέλνει σαφή μηνύματα.

  2. CIC - KLAUS CZERWONKA

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως πάροχος υπηρεσιών και προμηθευτής σε στενή συνεργασία με τον πελάτη παρέχουμε ένα ολοκληρωμένη και αποδοτικό φάσμα υπηρεσιών. Στους επιχειρηματικούς μας τομείς λειτουργούμε ως σημείο διασύνδεσης μεταξύ των απαιτήσεων της αγοράς και των δυνατοτήτων σύγχρονων μεθόδων παραγωγής. Παροχή συμβουλών, ενοικίαση, εμπόριο ή και εξ ιδίων παραγωγή – στόχος μας είναι να σάς παρέχουμε τη βέλτιστη λύση για τα εξατομικευμένα ζητήματά σας. Στο πλαίσιο αυτό βασιζόμαστε σε απαράβατες αρχές, όπως η συνεργασία, η αμεροληψία, η ευθύτητα και η ειλικρίνεια, η επιμέλεια και η ασφάλεια, η προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και η ήπια χρήση των πόρων. Επίσης έχουμε επίγνωση της κοινωνικής μας ευθύνης και δραστηριοποιούμαστε, ιδίως σε τοπικό επίπεδο, για την τέχνη, τον πολιτισμό και την κοινότητα. Εμπνευστείτε από το ευρύ φάσμα κυλίνδρων πεπιεσμένου αέρα - διπλής ενέργειας, απλής ενέργειας και τυποποιημένοι κύλινδροι. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει επίσης τηλεσκοπικούς κυλίνδρους και γραμμικούς κυλίνδρους χωρίς βάκτρο. Χρειάζεστε ειδικές λύσεις; Διαθέτουμε επίσης ηλεκτρομαγνητικούς κυλίνδρους, τηλεσκοπικούς κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα και κυλίνδρους με ασφάλεια συστροφής. Είτε πρόκειται για κυλίνδρους έργου, κυλίνδρους μηχανισμών διάτρησης, ειδικούς κυλίνδρους ανοξείδωτου χάλυβα ή δίδυμους κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα – σ' εμάς θα βρείτε την κατάλληλη λύση. Στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της κατασκευής μηχανημάτων ή της ιατρικής τεχνολογίας είμαστε στο πλευρό σας ως εξειδικευμένη επιχείρηση διαχείρισης έργων. Με εξειδίκευση και εμπειρία σάς παρέχουμε υποστήριξη για τη διαχείριση έναρξης, τη διασφάλιση ποιότητας και τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού.

  3. THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH, ZWEIGNIEDERLASSUNG EISENMETALL, STUTTGART

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Χάρη στην πολυετή συνεργασία με εργοστάσια κατασκευής και εταίρους από τον τομέα της εμπορίας μετάλλων διαθέτουμε τις βέλτιστες επαφές στην αγορά προμηθειών. Κατ' αυτόν τον τρόπο μπορούμε να υλοποιούμε βραχυπρόθεσμα ειδικές λύσεις και βιαστικές παραγγελίες. Η σύγχρονη νοοτροπία εξυπηρέτησης είναι κάτι περισσότερο από τη διάθεση και την εμπορία υλικών. Ως καλός συνεργάτης παροχής συμβουλών και επίλυσης προβλημάτων αντιμετωπίζουμε τις απαιτήσεις ως την αποστολή μας. Συνήθως, αυτό είναι ο τέλειος συνδυασμός που καθιστά την παροχή υπηρεσιών σε υπηρεσίες ποιότητας: Να διαθέτει κανείς το επιθυμητό προϊόν με την κατάλληλη ποιότητα, την κατάλληλη στιγμή και στη σωστή τιμή. Ο συνδυασμός αυτών των παραγόντων διασφαλίζει μακροπρόθεσμα την επιτυχία των πελατών μας. Το εξαιρετικά ευρύ φάσμα των προϊόντων μας σε μια ολοκληρωμένη αποθήκη υλικών για ημιτελή μη σιδηρούχα προϊόντα διασφαλίζει τη γρήγορη και ευέλικτη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Σάς προμηθεύουμε αλουμίνιο, χαλκό, ορείχαλκο, μπρούντζο, λευκό μέταλλο, ανοξείδωτο χάλυβα και πολλά άλλα ειδικά υλικά ή κράματα σε μορφή ταινιών, ελασμάτων, πλακών, ράβδων, σωλήνων, προφίλ κλπ. Δεν διαθέτουμε μόνο τυποποιημένα προϊόντα, αλλά και λιγότερο διαδεδομένες, μικρές και μεγάλες διαμέτρους, ενδιάμεσες και ειδικές διαστάσεις, ειδικά σχήματα και ειδικά προϊόντα. Αξιοποιήστε την υπηρεσία παροχής συμβουλών των πεπειραμένων, ειδικευμένων στα μέταλλα τεχνικών μας ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για κράματα χωρίς μόλυβδο ή τις δυνατότητες χρήσης διαφόρων κραμάτων ή τις αντοχές.

  4. HOJU-BESCHLAG GMBH

    Γερμανία

    Η παραγωγή σοβατεπιών, προστατευτικών για πόρτες, διάτρητων μαστών, σχαρών εξαερισμού από αλουμίνιο, πλαστικό και ανοξείδωτο χάλυβα καθώς και εξαρτημάτων για οποιαδήποτε ειδική παραγγελία αποτελούν τη βάση της επιχειρηματικής μας παρουσίας εδώ και πάνω από 60 χρόνια. Τα προϊόντα μας είναι μοντέρνα, χαρακτηριστικά, οπτικά ελκυστικά, και ταυτόχρονα λειτουργικά και κατάλληλα για καθημερινή χρήση. Η κάλυψη των σημερινών απαιτήσεων της αγοράς απαιτεί αντίστοιχα υψηλό επίπεδο απόδοσης και ποιότητας, σε όλο και πιο πιεστικές συνθήκες χρόνου. Αυτό προσφέρουμε σε στενή συνεργασία με την αυξανόμενη πελατειακή βάση μας.Είμαστε ανταγωνιστικοί και βιώσιμοι, επειδή επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και ισχυρά μηχανήματα. Οι αξιολογήσεις των περισσότερων πελατών και προμηθευτών μας δείχνουν ότι η ποιότητα δεν είναι απλώς μια φράση για εμάς, αλλά η κινητήρια δύναμη της εταιρείας μας.

  5. SOMMER & STRASSBURGER EDELSTAHLANLAGENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Από το μεμονωμένο στοιχείο έως την ολοκληρωμένη λύση, η Sommer & Strassburger ειδικεύεται στην επεξεργασία του ανοξείδωτου χάλυβα. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπηρεσιών και προϊόντων της εταιρείας μας περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την κατασκευή εγκαταστάσεων, δοχεία επεξεργασίας, περιβλήματα μεμβράνης, περιβλήματα φίλτρων, εναλλάκτες θερμότητας, εξωθήσεις σωλήνων, ειδικές κατασκευές. Για συστήματα χωρίς νεκρό χώρο, για τη σύσταση επιφανειών, για ιδιότητες υλικών ή για εθνικές ή διεθνείς προδιαγραφές παραλαβής: γνωρίζουμε τα πρότυπα ποιότητας του κλάδου και μιλάμε τη γλώσσα των πελατών μας. Για το λόγο αυτό παρέχουμε επίσης εξαιρετικές υπηρεσίες στην ανάπτυξη και στην κατασκευή: στο δικό μας τμήμα κατασκευής CAD σχεδιάζουμε σε συνεργασία με τους πελάτες μας προσαρμοσμένες εγκαταστάσεις. Τα εξαρτήματά μας θέτουν πρότυπα στον εκάστοτε τομέα. Όλα αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της Sommer & Strassburger, καθώς εκτελούμε όλα τα βήματα παραγωγής στις δικές μας εγκαταστάσεις.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SBV STAHLTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SBV STAHLTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χαλυβουργεία, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, Χάλυβες, Χαλυβουργεία, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, και Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει έδρα σε Oedheim, Γερμανία.

  2. BACH & KURZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BACH & KURZ GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, και Χυτήρια αλουμινίου. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  3. ODINWERK MASCHINENFABRIK UND GIEßEREI HORST RÖGLER KG

    Γερμανία

  4. FRITZ FISCHER GMBH, METALLGUSSWERK

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRITZ FISCHER GMBH, METALLGUSSWERK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, και Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Mühlacker, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χάλυβες ποιότητας και ειδικοί χάλυβες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

9 Επιχειρήσεις