• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φασματόμετρα

Αποτελέσματα για

Φασματόμετρα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. OPSYTEC DR. GRÖBEL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Opsytec Dr. Gröbel GmbH είναι ένας γνωστός κατασκευαστής και προμηθευτής συσκευών μέτρησης υψηλής ακρίβειας και πηγών ακτινοβολίας. Με εμπειρία δεκαετιών στην ανάπτυξη και στην παραγωγή, η Opsytec διαθέτει καινοτομικές λύσεις για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές στους τομείς της τεχνολογίας μετρήσεων και φωτισμού. Το ευρύ φάσμα προϊόντων περιλαμβάνει λυχνίες υπεριώδους ακτινοβολίας, συσκευές μέτρησης υπεριώδους ακτινοβολίας, ανιχνευτές ακτινοβολίας και συστήματα με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη που χρησιμοποιούνται στους τομείς του ελέγχου υλικών, της επιτήρησης περιβάλλοντος και της ιατρικής τεχνολογίας. Η Opsytec δίδει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, στην αξιοπιστία και στην ακρίβεια, γεγονός που αντανακλάται στη μεγάλη ικανοποίηση των πελατών. Εκτός αυτού, η επιχείρηση παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σέρβις, μ. ά., βαθμονόμηση και παροχή συμβουλών, για την κάλυψη των ειδικών απαιτήσεων των πελατών. Τα προϊόντα της Opsytec χρησιμοποιούνται παγκοσμίως σε εργαστήρια, ερευνητικά ιδρύματα και στη βιομηχανία και διακρίνονται για τη μακρά διάρκεια ζωής και την εξαιρετική αποδοτικότητά τους.

  2. HIMMELWERK HOCH- UND MITTELFREQUENZANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HIMMELWERK HOCH- UND MITTELFREQUENZANLAGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα επαγωγικής θέρμανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γεννητριες υψηλων συχνοτητων, επαγωγικες γεννητριες, Φασματόμετρα, Ρυθμιστές συχνότητας, και επαγωγικη σκληρυνση. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

  3. BMG LABTECH GMBH

    Γερμανία

    Η BMG LABTECH ειδικεύεται στην κατασκευή συσκευών ανάγνωσης μικροπλακών. Εστιάζοντας στις ανάγκες της επιστήμης, οι συσκευές ανάγνωσης μικροπλακών αποτελούν τεχνολογική πρωτοπορία στον κλάδο. Η BMG LABTECH προσφέρει εξειδικευμένες και πολυλειτουργικές συσκευές ανάγνωσης μικροπλακών για εφαρμογές στις επιστήμες υγείας (life sciences) και στη ρομποτική διαλογή υψηλής απόδοσης (high-throughput screening). Όλες οι συσκευές ανάγνωσης μικροπλακών της BMG LABTECH είναι "Made in Germany" και σχεδιάζονται, αναπτύσσονται, συναρμολογούνται και ελέγχονται αποκλειστικά στην έδρα μας στο Ortenberg. Μέσω των παραρτημάτων μας στις ΗΠΑ, τη Μεγάλη Βρετανία, την Αυστραλία, την Ιαπωνία και τη Γαλλία, καθώς και των συμβεβλημένων διανομέων μας σε πολλές χώρες, μπορούμε να προμηθεύουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο. Σας προσφέρουμε καινοτόμες συσκευές ανάγνωσης μικροπλακών με ποιότητα και αξιοπιστία.

  4. BRUKER PHYSIK GMBH

    Γερμανία

    Από την πρώτη αρχή, δηλ., εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, η Bruker ακολουθεί μία και μοναδική ιδέα: να παρέχει τη βέλτιστη τεχνολογική λύση για κάθε ζήτημα ανάλυσης. Σήμερα εργαζόμαστε σε ολόκληρο τον κόσμο για την αντιμετώπιση αυτής της πρόκλησης. Τα συστήματα Bruker καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε όλους τους τομείς της έρευνας και της ανάπτυξης και χρησιμοποιούνται για τη διασφάλιση της ποιότητας και της αξιοπιστίας των διαδικασιών. Αναπτύσσουμε υπερσύγχρονες τεχνολογίες και καινοτομικές λύσεις για τον τομέα της ανάλυσης.

  5. OCEAN OPTICS GERMANY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OCEAN OPTICS GERMANY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οπτικά όργανα, Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί, Οπτικά όργανα, Φασματόμετρα, φασματοσκοπία, και Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Ostfildern, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BRUKER OPTICS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Bruker Optics GmbH & Co. KG ανήκει στην Bruker Corporation και είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων φασματομέτρων FT-IR, FT-NIR, Raman για πολλούς βιομηχανικούς κλάδους και εφαρμογές. Τα καινοτομικά συστήματα ανάλυσης της εταιρείας μας αυξάνουν την παραγωγικότητα του ελέγχου ποιότητας, των εργαστηριακών και βιομηχανικών αναλύσεων και σάς παρέχουν απαντήσεις στα απαιτητικά ερωτήματά σας στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης.