• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υγιεινες κατασκευες

Αποτελέσματα για

Υγιεινες κατασκευες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. W. DIMER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η W. Η Dimer GmbH είναι μια καινοτομική μικρομεσαία επιχείρηση με εμπειρία άνω των 80 ετών στον τομέα της επεξεργασίας του χαρτοβάμβακα και των αφρωδών υλικών. Ο αναγνωρισμένος συνεργάτης των πελατών μας αναπτύσσουμε και παράγουμε προσαρμοσμένες λύσεις προϊόντων και συσκευασίας από χαρτοβάμβακα/Tissue, αφρώδη υλικά PUR, αφρώδη υλικά PE, αφρώδη υλικά δικτυωμένου PE, αφρώδη υλικά PA και σπογγώδες καουτσούκ. Εκτός αυτού είμαστε κατασκευαστής σύνθετων αφρωδών υλικών, διαμορφωμένων τεμαχίων από σύνθετο αφρώδες υλικό, οδοντιατρικών πετσετών και απορροφητικών ενθέτων για τρόφιμα. Ως εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα του χαρτοβάμβακα και των αφρωδών υλικών εργαζόμαστε για πελάτες από εντελώς διαφορετικούς κλάδους: μεταξύ αυτών επιχειρήσεις από τους τομείς της φαρμακοβιομηχανίας, των τροφίμων, της ιατρικής και της ιατρικής τεχνολογίας, της κατασκευής μηχανημάτων και εργαλείων, της βιομηχανίας οχημάτων, της ηλεκτρονικής βιομηχανίας, της τεχνολογίας φίλτρων, της προστασίας μεταφορών και της επιπλοποιίας. Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 9001 (διαχείριση ποιότητας), ISO 14001 (διαχείριση περιβάλλοντος), ISO 15593 (συσκευασία τροφίμων - διαχείριση υγιεινής).

  2. DIPL. ING. RUPPMANN VERBRENNUNGSANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία διπλωματούχων μηχανικώνRuppmann Verbrennungsanlagen GmbH με έδρα τη Στουτγκάρδη, Γερμανία, ήταν μία από τις εταιρείες που διαδέχθηκαν το 1979 την ήδη από το 1892 ιδρυθείσα εταιρεία Wilhelm Ruppmann Industrieofenbau GmbH.Η κύρια δραστηριότητά της περιλαμβάνει το σχεδιασμό, την παράδοση, τη συναρμολόγηση, τη θέση σε λειτουργία και τη συντήρηση ειδικών εγκαταστάσεων καύσης.Η πείρα, προερχόμενη από τις εμπειρίες της παραδοσιακής κατασκευής βιομηχανικών φούρνων περίπου από το 1900, έδωσε στην RUPPMANN από νωρίς το έναυσμα να τολμήσει την κατασκευή εγκαταστάσεων, με αποτέλεσμα τη δημιουργία του πρώτου αποτεφρωτηρίου στην πόλη της Στουτγκάρδης ήδη από το 1906.Στη συνέχεια κατασκευάστηκαν και τέθηκαν σε λειτουργία σε όλο τον κόσμο εγκαταστάσεις καύσης για την υγιεινή διάθεση απορριμμάτων κλινικών, ειδικών αποβλήτων και κατάλοιπων χαμηλής ραδιενέργειας.Αν και οι αρχικές επιδιώξεις για αυτές τις εγκαταστάσεις εστίαζαν στην ανάπτυξη μιας αποδοτικής τεχνικής καύσης, σήμερα υπάρχουν εκτεταμένες απαιτήσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και την οικονομική αποδοτικότητα.

  3. NEUHAUSER GMBH

    Γερμανία

    Το Raumklima-shop.de είναι η εμπορική πλατφόρμα της Neuhauser GmbH & Co.KG. Η εταιρεία Η Neuhauser GmbH & Co.KG υφίσταται ήδη από το 1980. Μέχρι σήμερα είμαστε μια διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη οικογενειακή επιχείρηση και ο κύριος τομέας δραστηριότητάς μας είναι η εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης, εξαερισμού και υγιεινής. Από τα τέλη του 2019 παρέχουμε με την πλατφόρμα μας «raumklima-shop.de» τη διαπεριφερειακή διάθεση συστημάτων εξαερισμού, αφυγραντήρων και φίλτρων αέρα χώρου. Η ποιότητα των προϊόντων και η εξειδικευμένη υποστήριξη αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για εμάς. Στην ομάδα μας περιλαμβάνονται μηχανικοί και τεχνίτες με μακρόχρονη εμπειρία στην κατασκευή και στην εξυπηρέτηση πελατών, οι οποίοι μπορούν ευχαρίστως να σάς παρέχουν συμβουλές και υποστήριξη.