• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υγιεινα

Αποτελέσματα για

Υγιεινα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. JM-METZGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία JM-Metzger GmbH είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση στη δεύτερη γενιά. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, η εταιρεία JM-Metzger GmbH παρέχει ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση για ό, τι χρειάζεται για την υγιεινή στο χώρο του λουτρού για εξειδικευμένα καταστήματα. Η εταιρεία Metzger διακρίνεται για την ιδιαίτερη καινοτομία. Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε τροφοδότες σαπουνιού, συστήματα υγιεινής και πληρωτικά υλικά για απαιτητικούς τομείς και παρέχουμε ολοκληρωμένο σέρβις σε ό, τι αφορά στην υγιεινή για τον εξειδικευμένο έμπορο. Δίδουμε ιδιαίτερη προσοχή στις επιθυμίες και στις προτάσεις των πελατών μας. Διότι αυτοί μάς έχουν βοηθήσει εδώ και πολλά χρόνια να ανανεώνουμε συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων μας και να επιτύχουμε τη σημερινή άριστη ποιότητα των τροφοδοτών. Για το λόγο αυτό εξυπακούονται οι υψηλές απαιτήσεις ποιότητας και η σταθερή μετεξέλιξη των προϊόντων.

  2. TOBY SCHAUM GMBH POLYURETHANVERARBEITUNG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η TOBY Schaum που ιδρύθηκε το 1960, συμμετείχε εξ αρχής στην ανάπτυξη διαμορφωμένων προϊόντων πολυουρεθάνης για μαζική παραγωγή και διαθέτει εμπειρία 50 ετών. Η επιχείρησή μας διαθέτει συνεπώς μακροχρόνια τεχνογνωσία στην υλοποίηση απαιτητικών έργων των πελατών από όλους σχεδόν τους τομείς της βιομηχανίας. Ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα να συμμετέχουμε ήδη κατά το στάδιο του σχεδιασμού για την ανάπτυξη των διαμορφωμένων προϊόντων. Ρωτήστε μας – παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές! Η TOBY Schaum παράγει διαμορφωμένα προϊόντα από διογκωμένο υλικό πολυουρεθάνης με συμπαγή επιφάνεια (ηλίσκληρο) με ειδική σκληρότητα περίπου 20 Shore 00 έως περίπου 90 Shore A και διαμορφωμένα προϊόντα από σκληρό αφρώδες υλικό (διογκωμένο υλικό με συμπαγή επιφάνεια και συμπαγές υλικό) με πυκνότητα διαμορφωμένου προϊόντος της τάξης των 200 kg/m3 έως 1100 kg/m3.

  3. VENEDIUM

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VENEDIUM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί για την βιομηχανία υγιεινής. Έχει έδρα σε Kornwestheim, Γερμανία.

  4. ACQ SCIENCE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ACQ SCIENCE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία - προϊόντα εργαστηρίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φάρμακα, λυοφιλιωση, κλινικη διαγνωση, υγιεινη φροντιδα, αναισθητικα, Ιατρικά είδη, Ιατρική διάγνωση, Φάρμακα, και Αιθυλική αλκοόλη. Έχει έδρα σε Rottenburg, Γερμανία.

  5. FLUORTEK INC.

    Γερμανία

    Από το 1980, η FLUORTEK προμηθεύει τους παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές ιατρικών εργαλείων με εύκαμπτους σωλήνες ακριβείας. Είμαστε ειδικοί στην κατασκευή και στην ανάπτυξη εξωθημένων προϊόντων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Η ομάδα μας σάς συνοδεύει από την ανάπτυξη έως την παραγωγή και δίδει έμφαση σε γρήγορες και αποτελεσματικές ως προς το κόστος λύσεις. Κάθε εξώθηση είναι ένα προϊόν με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Ως ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές εύκαμπτων σωλήνων PTFE με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη για την ιατρική βιομηχανία, η FLUORTEK διαθέτει μια μοναδική γκάμα εξωθημένων προϊόντων PTFE. Ως μια από λίγες σε ολόκληρο τον κόσμο επιχειρήσεις, η FLUORTEK εξωθεί μεγάλο αριθμό φθοροπολυμερών υλικών, όπως FEP, PFA, PCTFE, ETFE, PVDF, ECTEF και EFEP. Στο πλαίσιο αυτό λαμβάνουμε υπόψη τις χρωματικές επιθυμίες των πελατών, καθώς και ακτινοσκιερά πληρωτικά υλικά. Ως μια από λίγες σε ολόκληρο τον κόσμο επιχειρήσεις, η FLUORTEK εξωθεί μεγάλο αριθμό φθοροπολυμερών υλικών, όπως FEP, PFA, PCTFE, ETFE, PVDF, ECTEF και EFEP.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SOLUXSAN GMBH - HANDEL MIT CHEMISCHEN, KOSMETISCHEN UND SONSTIGEN PRODUKTEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία SOLUXSAN GMBH - HANDEL MIT CHEMISCHEN, KOSMETISCHEN UND SONSTIGEN PRODUKTEN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υγιεινη φροντιδα, σουηδικα σπιρτα, και οικολογικο προσαναμα. Έχει έδρα σε Oppenau, Γερμανία.

  2. MILLER ENERGIESYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MILLER ENERGIESYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη υγιεινής. Έχει έδρα σε Weil Der Stadt, Γερμανία.

  3. LICHTER & KRAFT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LICHTER & KRAFT GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας. Έχει έδρα σε Bischweier, Γερμανία.

  4. E.J. REINIGUNGSSYSTEME VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία E.J. REINIGUNGSSYSTEME VERTRIEBS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας. Έχει έδρα σε Gaildorf-Kleinaltdorf, Γερμανία.

  5. ERNST WAGNER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERNST WAGNER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη υγιεινής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θηκες τροφοδοσιας χαρτιου, και βαση για χαρτι υγειας. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  1. ASERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ASERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποθήκες ψυγεία, υγιεινη κτιριων, επιπλα-ψυγεια, υπηρεσιες υγειονομικου καθαρισμου, και Αποθήκες ψυγεία. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  2. UMCRACKER UG & CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία UMCRACKER UG & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα υγιεινής διατροφής. Έχει έδρα σε Ettenheim, Γερμανία.

  1. REINTEX GMBH EINWEGPRODUKTE & SANITÄTSTEXTILIEN INH. CENK SACLI

    Γερμανία

    Η εταιρεία REINTEX GMBH EINWEGPRODUKTE & SANITÄTSTEXTILIEN INH. CENK SACLI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας. Έχει έδρα σε Ketsch, Γερμανία.

  2. STABILO SANITAER

    Γερμανία

    Η εταιρεία STABILO SANITAER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βοηθητικα επιπλα μπανιου, υδραυλικα ειδη και ειδη υγιεινης, υδρο-θερμο-υγειονομικά είδη, και Υγειονομικές συσκευές και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Steinheim Am Albuch, Γερμανία.

  3. WFW LABOR-, ARZT- UND KRANKENHAUSBEDARF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WFW LABOR-, ARZT- UND KRANKENHAUSBEDARF GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Νοσοκομεία - έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη υγιεινής- είδη για άτομα με ειδικές ανάγκες, Ιατρική απεικόνιση - συσκευές και εξοπλισμοί, Ηλεκτροκαρδιογράφοι, Επίδεσμοι και γάζες, Είδη υγιεινής- είδη για άτομα με ειδικές ανάγκες, Ιατρική απεικόνιση - συσκευές και εξοπλισμοί, Ηλεκτροκαρδιογράφοι, και Επίδεσμοι και γάζες. Έχει έδρα σε Wertheim, Γερμανία.

  4. ROTH SANITÄRPROGRAMME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROTH SANITÄRPROGRAMME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη υγιεινής- είδη για άτομα με ειδικές ανάγκες. Έχει έδρα σε Altensteig, Γερμανία.

  5. TOOALETA GROUP

    Γερμανία

    Η εταιρεία TOOALETA GROUP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη υγιεινής- είδη για άτομα με ειδικές ανάγκες. Έχει έδρα σε Friedrichshafen, Γερμανία.

  6. SICHTSCHUTZ ROTH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SICHTSCHUTZ ROTH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Είδη υγιεινής, Ντους, προκατασκευασμένα, Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Νερό - παραγωγή και διανομή, Είδη υγιεινής, Ντους, προκατασκευασμένα, και Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική. Έχει έδρα σε Überlingen, Γερμανία.

  7. GLAS WEHRLE SCHWARZWÄLDER GLASMANUFAKTUR OTMAR WEHRLE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GLAS WEHRLE SCHWARZWÄLDER GLASMANUFAKTUR OTMAR WEHRLE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Νερό - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Είδη υγιεινής, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Είδη υγιεινής, και Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  8. GLAS UND BAD JOACHIM SCHNELL

    Γερμανία

    Η εταιρεία GLAS UND BAD JOACHIM SCHNELL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Είδη υγιεινής, Ντους, προκατασκευασμένα, Νερό - παραγωγή και διανομή, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Είδη υγιεινής, και Ντους, προκατασκευασμένα. Έχει έδρα σε Walddorfhäslach, Γερμανία.

  1. FRANCIS MUNCH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRANCIS MUNCH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Είδη υγιεινής, Νερό - παραγωγή και διανομή, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Είδη υγιεινής. Έχει έδρα σε Karlsruhe-Durlach, Γερμανία.

  2. IDUMO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IDUMO GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Είδη υγιεινής, Νερό - παραγωγή και διανομή, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, και Είδη υγιεινής. Έχει έδρα σε Sinsheim, Γερμανία.

  3. KARL HEINZ SUM

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL HEINZ SUM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Νερό - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη υγιεινής, Χαρτικά και είδη γραφείου, Μουσικά όργανα και αξεσουάρ, Πνευστά μουσικά όργανα, Είδη υγιεινής, Χαρτικά και είδη γραφείου, Μουσικά όργανα και αξεσουάρ, και Πνευστά μουσικά όργανα. Έχει έδρα σε Wolfach, Γερμανία.

  4. INFABE UG

    Γερμανία

    Η εταιρεία INFABE UG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, Είδη υγιεινής, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, και Είδη υγιεινής. Έχει έδρα σε Bruchsal, Γερμανία.

  5. KONSTANZER GLASHANDEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KONSTANZER GLASHANDEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Είδη υγιεινής, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Είδη υγιεινής. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  6. ALOIS HEILER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALOIS HEILER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Είδη υγιεινής, Παράθυρα, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Είδη υγιεινής, και Παράθυρα. Έχει έδρα σε Waghäusel, Γερμανία.

  7. DURCHBLICK-GLASGESTALTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DURCHBLICK-GLASGESTALTUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Είδη υγιεινής, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Είδη υγιεινής, και Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  8. GRIESSHABER GLASDUSCHEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRIESSHABER GLASDUSCHEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Είδη υγιεινής, Νερό - παραγωγή και διανομή, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Είδη υγιεινής. Έχει έδρα σε Friedrichshafen, Γερμανία.

  9. POOLPROTECT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία POOLPROTECT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Είδη υγιεινής, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, και Είδη υγιεινής. Έχει έδρα σε Kirchheim, Γερμανία.

  10. SANSWISS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SANSWISS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Είδη υγιεινής, Ντους, προκατασκευασμένα, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Νερό - παραγωγή και διανομή, Είδη υγιεινής, Ντους, προκατασκευασμένα, και Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει έδρα σε Forst, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Υγιεινα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

296 Επιχειρήσεις