• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τυπου

Αποτελέσματα για

Τυπου

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. EDEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε κατασκευαστής κέντρων επεξεργασίας από τη Γερμανία για την επεξεργασία φρέζας και τόρνου-φρέζας 5 αξόνων χάλυβα, αλουμινίου, ανθρακοϊνών/GFK, Inconel για τους παρακάτω κλάδους: - Κατασκευή εργαλείων και καλουπιών - Αμυντική βιομηχανία - Αεροπορική και διαστημική βιομηχανία - Αυτοκινητοβιομηχανία - Γενική κατασκευή μηχανημάτων. Χάρη στην εμπειρία δεκαετιών στον τομέα των κεφαλαιουχικών αγαθών και στους διάφορους κλάδους της βιομηχανίας, η EDEL Werkzeugmaschinen GmbH είναι σε θέση να παρέχει προσαρμοσμένες και προσανατολισμένες στον πελάτη λύσεις. Η διεύρυνση του προγράμματος προϊόντων συνεχίζεται με συνέπεια και προσανατολισμό στην αγορά από την ίδρυση της εταιρείας μας και μετά. Επιδιώκουμε πάντοτε το στόχο, τα μηχανήματά μας να διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά για τη μάρκα και τον τομέα που γνωρίζουν, εκτιμούν και περιμένουν οι πελάτες μας.

  2. KULLEN-KOTI GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Σάς προσκαλούμε να γνωρίσετε την παγκοσμίως μεγαλύτερη γκάμα βουρτσών. Ενδεικτικές είναι η σχεδόν ανεξάντλητη γκάμα τύπων βούρτσας από τον κόσμο της Kullen-Koti, καθώς και οι αμέτρητες δυνατότητες του ομίλου KOTI. Και βέβαια και για εμάς. Οι βούρτσες μας εξάγονται σε περισσότερες από 74 χώρες. Η δημιουργικότητα και η εμπειρία συνδυάζονται με την τεχνογνωσία. Δεν υπάρχει στην πράξη κανένα πεδίο εφαρμογής για το οποίο δεν μπορούμε να βρούμε τη σωστή λύση. Γνωρίστε τις σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρείας μας σχεδιασμένες από τους δικούς μας μηχανισμούς. Ενημερωθείτε σχετικά με τις υψηλές απαιτήσεις μας για τις τεχνικές βούρτσες και ειδικά για τα δικά μας προϊόντα. Η ποιότητα και η αξιοπιστία αποτελούν για εμάς πρότυπο και εγγύηση για την ικανοποίηση των πελατών μας. Μπορείτε λοιπόν να περιμένετε από εμάς κάτι το ιδιαίτερο. Οι αυστηρές οδηγίες διασφάλισης ποιότητας της εταιρείας μας βασίζονται στα πρότυπα DIN EN ISO 9001: 2008 & 14001: 2004. Αυτές διασφαλίζουν ότι σάς παρέρχονται αποκλειστικά υψηλής ποιότητας προϊόντα.

  3. DAHLINGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Ch. Dahlinger GmbH & Co KG είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συσκευασιών και προθηκών κοσμημάτων και ρολογιών υψηλής ποιότητας. Από το 1871 σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε τη συλλογή μας σε εξειδικευμένα καταστήματα λιανικής και στον τομέα της χονδρικής πώλησης. Μεταξύ των πελατών μας σε 72 χώρες συγκαταλέγονται κοσμηματοπώλες, χρυσοχόοι, σχεδιαστές κοσμημάτων, ωρολογοποιοί, μπουτίκ δώρων, εκδοτικοί οίκοι, έμποροι αντικών, καταστήματα Online, εμπορικές επιχειρήσεις, διαφημιστικά γραφεία, σύλλογοι, ιδρύματα και πολλοί άλλοι. Εκτός από την κλασική συλλογή μας, αναπτύσσουμε και παράγουμε προσαρμοσμένες συσκευασίες και προθήκες για αναγνωρισμένες μάρκες.

  4. FRIEDRICH WÜRTH PRODUKTIONS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Αποκομίζετε οφέλη από την άνω των 65 ετών εμπειρία. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1950 από τον Friedrich Würth με επιχειρηματικό σκοπό την παραγωγή και την επισκευή θερμαντικών στοιχείων οικιακών συσκευών, βιομηχανικών εφαρμογών, καθώς και ιατρικής και εργαστηριακής τεχνολογίας. Μέχρι σήμερα, οι απόγονοί του ακολουθούν πιστά τους επιχειρηματικούς στόχους που αυτός είχε θέσει. Ο εγγονός του, ο Steffen Wolf εξακολουθεί σήμερα να διευθύνει την επιχείρηση στο πνεύμα τις ιδρυτικής ιδέας. Αποκομίζετε οφέλη από τα πλεονεκτήματα που παρέχει η τοποθεσία της μονάδας μας. Η έδρα της Friedrich Würth Produktions GmbH είναι το Empfingen. Η μονάδα παραγωγής των προϊόντων Würth βρίσκεται στην Τσεχία. Η εταιρεία WoTech ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων Würth. Στις παρακάτω σελίδες σας παρουσιάζουμε τη γκάμα των προϊόντων μας που εκτός από ηλεκτρικά θερμαντικά στοιχεία για διάφορα πεδία εφαρμογής και κεραμικές θερμαντικές πλάκες περιλαμβάνει επίσης την παραγωγή ολοκληρωμένων συσκευών και στοιχείων συστήματος.

  5. SOLIDIAN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως κορυφαία εξειδικευμένη επιχείρηση, η solidian αναπτύσσει και παράγει μη μεταλλικούς οπλισμούς από ίνες άνθρακα, υάλου και βασάλτη. Διατίθενται οπλισμοί σε μορφή ράβδων ή πλεγμάτων. Τα πεδία εφαρμογής των οπλισμών της εταιρείας μας εκτείνονται από πλάκες πρόσοψης, την κατασκευή γεφυρών ή θαλάσσιων κτιρίων, έως εξυγιάνσεις. Η solidian σάς παρέχει κατά περίπτωση υποστήριξη σε κάθε βήμα ενός έργου: αρχίζοντας από την παροχή συμβουλών εφαρμογής έως τη διαστασιολόγηση των οπλισμών και την παροχή βοήθειας απευθείας στο εργοτάξιο. Στο δικό μας εργαστήριο ελέγχου προσδιορίζουμε επίσης τις αναγκαίες για το δικό σας κατασκευαστικό έργο παραμέτρους. Με μια ομάδα 270 συνεργατών σε δύο μονάδες επεξεργαζόμαστε συναφείς με την πράξη λύσεις για τους πελάτες μας, για τα κτίρια και τις κατασκευές του αύριο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ASG ALLWEIER SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η επωνυμία Allweier διακρίνεται από το 1970 για τα υψηλής ποιότητας στοιχεία συστήματος, τορναριστά και φρεζαριστά εξαρτήματα, καθώς και τα συστήματα μετάδοσης κίνησης στην περιοχή υψηλής τεχνολογίας της Bodensee. Από το 2002, η Allweier Systeme GmbH (ASG) συνδυάζει τους βασικούς τομείς εξειδίκευσης της κατασκευής μηχανισμών μετάδοσης και της τεχνολογίας κίνησης. Η εταιρεία έγινε σύντομα γνωστή στην αγορά ως προμηθευτής καινοτομικών προϊόντων πρώτης τάξεως: Οι μηχανισμοί μετάδοσης κίνησης πλήμνης τροχού της ASG χρησιμοποιούνται παντού όπου χρειάζονται και εκτιμούνται υψηλή απόδοση, δύναμη, αντοχή και 100% Made in Germany. Με βάση αυτούς τους τομείς υψηλής απόδοσης έχουμε αναπτύξει σε συνεργασία με ισχυρούς εταίρους ολοκληρωμένα, υψηλής απόδοσης συστήματα κίνησης. Έτσι έχουν προκύψει δομοστοιχειωτά, συμπαγή συστήματα κίνησης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη που πληρούν τις μέγιστες απαιτήσεις ποιότητας. Keep on rolling – Είστε και παραμένετε σε κίνηση. Θέτουμε ως στόχο αυτήν την απαίτηση των πελατών μας για τα δικά τους και τα δικά μας προϊόντα. Keep on rolling.

  2. IRUS-SYSTEM

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το σύστημα Irus ενώνει. Η πολυδιάστατη γκάμα των προϊόντων της Irus-System καλύπτει όλες σχεδόν τις επιθυμίες. Σύνδεσμοι πλακών, σύνδεσμοι υαλοπινάκων, προφίλ αλουμινίου „Flexi-Long“ για διαχωριστικά τοιχώματα ενημερώσεων ή κινητά διαχωριστικά τοιχώματα, το κατασκευαστικό σύστημα εκθέσεων „Flexi-Quick“ ή απλώς διάφορες προθήκες υλοποιούνται με απόλυτη ακρίβεια με βάση τις επιθυμίες του πελάτη. Τα πάντα μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους. Πολλές δυνατότητες με λίγα εξαρτήματα. Το πρόγραμμα παρελκομένων των διαφόρων τομέων είναι προσαρμοσμένο απόλυτα στη ζήτηση. Τα πλεονεκτήματά σας με τα προϊόντα Irus - μεγάλη διάρκεια ζωής - εξαιρετική ευελιξία - απλός χειρισμός - μικρό βάρος και μικρός όγκος μεταφοράς - γενική και πολυδιάστατη χρήση

  3. AUGUST MÖSSNER GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Λύνουμε τα προβλήματα πριονίσματος, κοπής και ελέγχου για τους πελάτες μας με αυτόματα ειδικά μηχανήματα. Στο επίκεντρο είναι η ενσωμάτωση της μηχανικής πριονοκορδέλας και ρομπότ. Για τα προϊόντα μας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών σε ό, τι αφορά στην ανάπτυξη, στη θέση σε λειτουργία, στην υποστήριξη της λειτουργίας και στην αξιολόγηση. Υλοποιούμε στοχευμένα τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις των πελατών σε μηχανήματα και εγκαταστάσεις με βέλτιστη απόδοση. Οι επιχειρηματικοί μας τομείς είναι η τεχνολογία χυτηρίων, η επεξεργασία αλουμινίου, η επεξεργασία αποξεστικών υλικών και το εξειδικευμένο θέμα της αποξήλωσης πυρηνικών εγκαταστάσεων. Επιπλέον είμαστε ανά πάσα στιγμή πρόθυμοι και σε θέση να βαδίσουμε νέους δρόμους για τους πελάτες μας και να υλοποιήσουμε νέα προϊόντα. Ως πάροχος υπηρεσιών με υψηλή τεχνική εξειδίκευση παραγωγής για προσαρμοσμένα προϊόντα και λύσεις είμαστε ευέλικτοι, γρήγοροι και απλοί.

  4. FÖHRENBACH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Σχεδιαστής και κατασκευαστής στοιχείων, μονάδων και συστημάτων υψηλής ακριβείας για γραμμικές και κυκλικές κινήσεις σε συστήματα αυτοματισμού και στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων ακριβείας. Τα προϊόντα Föhrenbach είναι η λύση για προβλήματα οδήγησης, μετάδοσης κίνησης, κίνησης, ελέγχου και τοποθέτησης. Τα πρόσθετα προϊόντα που διατίθενται παράλληλα, συμπληρώνουν τη γκάμα των κατάλληλων για τον πελάτη ολοκληρωμένων λύσεων έως ειδικών μηχανημάτων. Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει, π.χ., φορεία ρύθμισης SVAN, φορεία τύπου χελιδονοουράς, με ράουλα και διασταυρούμενης κίνησης, μηχανοκίνητα φορεία ακριβείας με οδηγούς ρουλεμάν KBS/KCS και KCL (με άμεση μετάδοση), συμπαγή φορεία οδήγησης προφίλ PCL και PFL με ενσωματωμένο γραμμικό κινητήρα και σύστημα μέτρησης, φορεία οδήγησης προφίλ με σύστημα μετάδοσης ατράκτου PFS, απευθείας κινούμενες μονάδες Handling LDH, σειρά στρογγυλής τράπεζας RT2A (με ατέρμονα κοχλία) και RT3A (απευθείας κίνησης), μονάδες περιστροφής/στρέψης, μερικές συσκευές, άξονες πρέσας και συστήματα ελέγχου διαδρομής και τροχιάς.

  5. HEINRICH KREEB GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εσείς γνωρίζετε επακριβώς πώς πρέπει να είναι το προϊόν σας: η λειτουργικότητα, η σχεδίαση και η συνολική ποιότητα πρέπει να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Εμείς γνωρίζουμε επακριβώς τι χρειάζεται για την υλοποίηση των απαιτήσεών σας. Η τεχνογνωσία μας σε ό, τι αφορά στην επιφανειακή επεξεργασία είναι ολοκληρωμένη χάρη στην άνω των 75 ετών πολυδιάστατη εμπειρία μας και μοναδική με τις διάφορες εξειδικεύσεις. Οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται απόλυτα και πάντοτε στο ότι οι σχεδιαστές μας χρησιμοποιούν την τεχνολογία και τα υλικά που παρέχουν την τέλεια λύση για κάθε εξειδικευμένο πρόβλημα. Παράγουμε ένα ευρύ φάσμα εργαλείων που καθιστούν δυνατές πολυάριθμες επεξεργασίες της επιφάνειας. Για την απογρέζωση, τον καθαρισμό, τη λείανση, τη δημιουργία ματ επιφανειών, την προκαταρκτική και την τελική στίλβωση, για προϊόντα ασυνήθιστων διαστάσεων ή σύνθετης μορφής τα εργαλεία μας εξασφαλίζουν την επιθυμητή ποιότητα, υφή και εμφάνιση της επιφάνειας.

  1. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Blickle ανήκει στους ηγετικούς κατασκευαστές τροχών και τροχίσκων παγκοσμίως. Στο τυπικό πρόγραμμα της επιχείρησης περιλαμβάνονται περισσότερα από 30.000 προϊόντα. Η Blickle αναπτύσσει ειδικές λύσεις για ειδικές απαιτήσεις. Σήμερα η επιχείρηση παράγει ετησίως πάνω από 15 εκατομμύρια τροχούς, τροχούς καθοδήγησης και σταθερούς τροχίσκους. Τα ροδάκια και οι τροχίσκοι χρησιμοποιούνται σε μηχανήματα και συσκευές μεταφοράς κάθε είδους, για παράδειγμα σε εφοδιαστικές αλυσίδες, στη μηχανολογία και την κατασκευή εγκαταστάσεων καθώς και στη βιομηχανία τροφίμων. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1953. Η Blickle αρχικά κατασκεύαζε τροχούς για χειράμαξες. Από εκεί αναπτύχθηκε ένα πρόγραμμα τροχών, τροχών καθοδήγησης και σταθερών τροχίσκων ανώτερης ποιότητας. Το 1967 δημιουργήθηκε η πρώτη εταιρεία εμπορίας στο εξωτερικό. Σήμερα η Blickle εκπροσωπείται με 18 δικές της εταιρείες πωλήσεων στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Ασία και την Αυστραλία, καθώς και με αποκλειστικούς αντιπροσώπους σε περισσότερες από 120 χώρες παγκοσμίως.

  2. WESA-ARMATUREN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ο διάσημος οίκος WESA ικανοποιεί με την εκτεταμένη γκάμα των βαλβίδων, σωληνώσεων θέρμανσης και βιομηχανικών εξαρτημάτων, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του χονδρικού εμπορίου υδραυλικών, θερμαντικών και τεχνικών προϊόντων. Τα προϊόντα μας: Εξαρτήματα, εξαρτήματα σωληνώσεων, βαλβίδες φλάντζας, βαλβίδες πεταλούδα, βαλβίδες από ανοξείδωτο χάλυβα, συλλέκτες ρύπων (εξαρτήματα), βαλβίδες πεταλούδα από ανοξείδωτο χάλυβα, βαλβίδες ελέγχου

  1. FLEXTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η flextec GmbH είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2005 από το σημερινό ιδιοκτήτη και διευθύνοντα σύμβουλο Alexander Fritz. Προέκυψε ως η λογική μετεξέλιξη από την επιτυχία της Fritz Elektronik e.K. που υπήρχε από το 1996. Στον τομέα της ηλεκτροτεχνίας και της ηλεκτρονικής έχουμε ειδικευτεί στην ανάπτυξη και στην παραγωγή προϊόντων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη ως μεμονωμένες κατασκευές/πρωτότυπα ή μικρές σειρές που συμπληρώνονται με τις σχετικές υπηρεσίες. Η γκάμα των προϊόντων της flextec περιλαμβάνει συγκεκριμένα επί του παρόντος: συναρμολόγηση καλωδίων και πλεξούδων καλωδίων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, διάταξη και εξοπλισμός πλακετών τυπωμένων κυκλωμάτων (SMD, συμβατικές), ανάπτυξη υλισμικού και λογισμικού ηλεκτροτεχνικών ή ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου, κατασκευή και παραγωγή μηχανικών διατάξεων συμπεριλαμβανομένων περιβλημάτων, κατασκευή ηλεκτροτεχνικών μέσω μέτρησης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη.

  2. COGNITO - ID GMBH

    Γερμανία

    Η ταυτότητα ασφαλείας γίνεται ολοένα και πιο σημαντική στην εποχή μας. Προσφέρουμε ευρεία γκάμα τρόπων για να μεταφέρετε ταυτότητες πρακτικά, άνετα και μοντέρνα. Αυτά τα αξεσουάρ καρτών είναι επίσης ωραία ως δώρα σε εμπορικές εκθέσεις ή εκδηλώσεις. Το λογότυπό σας και οι σημαντικές σας πληροφορίες μπορούν να εκτυπωθούν σε όλα τα προϊόντα μας.Θήκες σε πολλά χρώματα που προστατεύουν τέλεια τις κάρτες σας και κάνουν εύκολη την πρόσβαση στην ταυτότητά σας.ανοιχτή θήκη για κάρτεςκλειστές θήκες για κάρτεςΓιογιό για γρήγορη πρόσβαση Κλιπ καρτών σε όλα τα σχήματα και χρώματα για μόνιμη τοποθέτησηΚολιέ- μοντέρνος και διαφημιστικός φορέας εμβλήματος

  3. SCALES AND MEASURING INSTRUMENTS

    Γερμανία

    Οι συναλλαγές με ζυγούς και όργανα μέτρησης περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα κορυφαίων εμπορικών επιχειρήσεων στον τομέα των επαγγελματικών συστημάτων μέτρησης και ζύγισης. Εκτός από τα δοκιμασμένα βασικά μας προϊόντα για το εμπόριο, την επαγγελματική και τη βιομηχανική χρήση, καθώς και την ιατρική, την υγεία και τον τομέα Wellness, πωλούμε και ενοικιάζουμε ζυγούς και συστήματα μέτρησης που αναπτύσσονται και παράγονται κυρίως στη Γερμανία και χρησιμοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο. Η μικρομεσαία επιχείρησή μας διακρίνεται και την ισχυρή εμπορική επωνυμία, για ποιοτικά προϊόντα και για την προσανατολισμένη στον πελάτη εξυπηρέτηση. Βιομηχανικός ζυγός - Τεράστια ποικιλία! Βρείτε την καινούργια πλατφόρμα ζύγισης για τον έλεγχο παραλαβών, το ζυγό μέτρησης για την απογραφή κλπ., το ζυγό συστατικών για την παραγωγή σας. Σχεδόν κάθε επίπεδο που θα βρείτε στη γκάμα των προϊόντων μας, εξατομικευμένο ως προς το υλικό, τις διαστάσεις και την κατασκευή. Εργαστηριακοί ζυγοί και ζυγοί ακριβείας - Κάθε ζυγός είναι εξαιρετικά ευαίσθητος και ζυγίζει σε μικρομετρική κλίμακα: ο αναλυτικός ζυγός, ο ημιμικροζυγός και ο ζυγός ακριβείας για το φαρμακείο και το εργαστήριο.

  4. HUTTENLOCHER & SCHÄFER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HUTTENLOCHER & SCHÄFER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλίδια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ψαλίδι τύπου γκιλοτίνας, κόφτες για λαμαρίνες, κοπτικες μηχανες, και Εγκαταστάσεις εγκάρσιας κοπής. Έχει έδρα σε Kirchheim/teck, Γερμανία.

  5. DAMM.COM INH. BERNWARD DAMM E.K

    Γερμανία

    Η εταιρεία DAMM.COM INH. BERNWARD DAMM E.K, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικοινωνία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γραφεία δημοσίων σχέσεων, Δημόσιες σχέσεις, Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές, Πρακτορεία τύπου, Διεθνή, Γραφεία δημοσίων σχέσεων, Δημόσιες σχέσεις, Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές, και Πρακτορεία τύπου, Διεθνή. Έχει έδρα σε Niedereschach, Γερμανία.

  6. PITOPIA GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία PITOPIA GBR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαστήρια εμφάνισης φωτογραφιών και κινηματογράφου - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση, Διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εμπορική προστασία, Πρακτορεία τύπου, Διεθνή, Φωτογραφικά πρακτορεία, Εκτύπωση, Διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εμπορική προστασία, Πρακτορεία τύπου, Διεθνή, και Φωτογραφικά πρακτορεία. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  7. VERLAGS TRANSPORT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VERLAGS TRANSPORT GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκδόσεις γενικής φύσεως, Τεχνικές εκδόσεις, Εφημερίδες και περιοδικά, Εξειδικευμένος τύπος- εκδόσεις, Εκδόσεις γενικής φύσεως, Τεχνικές εκδόσεις, Εφημερίδες και περιοδικά, και Εξειδικευμένος τύπος- εκδόσεις. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  8. BERND SEEGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERND SEEGER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εμπορική προστασία, Επικοινωνία, Γραφεία δημοσίων σχέσεων, Πρακτορεία τύπου, Διεθνή, Διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εμπορική προστασία, Επικοινωνία, Γραφεία δημοσίων σχέσεων, και Πρακτορεία τύπου, Διεθνή. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

  1. REDAKTIONSBUERO SYNTAX STUTTGART GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία REDAKTIONSBUERO SYNTAX STUTTGART GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκδόσεις - διάφορα προϊόντα, Εκδόσεις γενικής φύσεως, Εφημερίδες και περιοδικά, Εξειδικευμένος τύπος- εκδόσεις, Εκδόσεις - διάφορα προϊόντα, Εκδόσεις γενικής φύσεως, Εφημερίδες και περιοδικά, και Εξειδικευμένος τύπος- εκδόσεις. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. EUGEN G. LEUZE VERLAG KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία EUGEN G. LEUZE VERLAG KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξειδικευμένος τύπος- εκδόσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γαλβανοτεχνικη, και ηλεκτρονικη. Έχει έδρα σε Bad Saulgau, Γερμανία.

  3. E. SCHWEIZERBART'SCHE VERLAGSBUCHHANDLUNG (NÄGELE U. OBERMILLER)

    Γερμανία

    Η εταιρεία E. SCHWEIZERBART'SCHE VERLAGSBUCHHANDLUNG (NÄGELE U. OBERMILLER), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξειδικευμένος τύπος- εκδόσεις. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. SOLAR ENERGIE ZENTRUM STUTTGART

    Γερμανία

    Η εταιρεία SOLAR ENERGIE ZENTRUM STUTTGART, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφημερίδες και περιοδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύλλογοι και οργανώσεις, Εξειδικευμένος τύπος- εκδόσεις, Σύλλογοι και οργανώσεις, και Εξειδικευμένος τύπος- εκδόσεις. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. TUFA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TUFA GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία τύπου, Διεθνή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτογραφικά πρακτορεία, Διαφημιστικά γραφεία, Φωτογραφικά πρακτορεία, και Διαφημιστικά γραφεία. Έχει έδρα σε Moos, Γερμανία.

  6. MOHR SIEBECK GMBH & CO. KG.

    Γερμανία

    Η εταιρεία MOHR SIEBECK GMBH & CO. KG., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφημερίδες και περιοδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξειδικευμένος τύπος- εκδόσεις, Εκδόσεις γενικής φύσεως, Εξειδικευμένος τύπος- εκδόσεις, και Εκδόσεις γενικής φύσεως. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

  7. DEUTSCHER SPARKASSEN VERLAG GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DEUTSCHER SPARKASSEN VERLAG GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφημερίδες και περιοδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γραφείο - αναλώσιμα, Εξειδικευμένος τύπος- εκδόσεις, Γραφείο - αναλώσιμα, και Εξειδικευμένος τύπος- εκδόσεις. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  8. STUTTGART INTERNET REGIONAL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STUTTGART INTERNET REGIONAL GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικές εκδόσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εφημερίδες και περιοδικά, Επικοινωνία - ηλεκτρονικός τύπος, Εφημερίδες και περιοδικά, και Επικοινωνία - ηλεκτρονικός τύπος. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  9. OASE VERLAG WOLFGANG ABEL, CORNELIA STAUCH OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία OASE VERLAG WOLFGANG ABEL, CORNELIA STAUCH OHG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφημερίδες και περιοδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξειδικευμένος τύπος- εκδόσεις, και Εξειδικευμένος τύπος- εκδόσεις. Έχει έδρα σε Badenweiler, Γερμανία.

  10. DRW-VERLAG WEINBRENNER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DRW-VERLAG WEINBRENNER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφημερίδες και περιοδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξειδικευμένος τύπος- εκδόσεις, και Εξειδικευμένος τύπος- εκδόσεις. Έχει έδρα σε Leinfelden-Echterdingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τυπου

Αριθμός αποτελεσμάτων.

65 Επιχειρήσεις