• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τροφιμα - μηχανηματα και εξοπλισμοι

Αποτελέσματα για

Τροφιμα - μηχανηματα και εξοπλισμοι

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. LEU-TRONIC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LEU-TRONIC GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Karlsbad, Γερμανία.

  2. HEIM - EDT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEIM - EDT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανη πλυσιματος κιβωτιων, και πλυσιμο εμπορευματοκιβωτιων. Έχει έδρα σε Crailsheim, Γερμανία.

  3. KOTHE DESTILLATIONSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στον τομέα της παραγωγής οινοπνεύματος και της απόσταξης τα πάντα οδηγούν εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια στην εταιρεία Kothe. Παράγουμε από την πρώτη ιδέα έως την τελευταία βίδα μελετημένα συστήματα απόσταξης κορυφαίου τεχνικού επιπέδου – πάντοτε εξατομικευμένα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των διεθνών πελατών μας. Ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια. Από το μικρό ερασιτεχνικό αποστακτήριο, τα μικρά αποστακτήρια, τα σφραγισμένα αποστακτήρια έως τα αποστακτήρια για βότκα και ουίσκι, καθεμιά από τις δικές μας εγκαταστάσεις απόσταξης είναι εξατομικευμένη και είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να περιμένει κανείς όσον αφορά στην τεχνολογία των αποστακτηρίων. Όλα τα αποστακτήριά μας παράγονται κατόπιν στενής συνεννόησης με βάση τις επιθυμίες του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό λαμβάνουμε ιδίως υπόψη τις προς επεξεργασία πρώτες ύλες και καταρτίζουμε εκτός από την εγκατάσταση απόσταξης και ολοκληρωμένα σχέδια επεξεργασίας. Για το σκοπό αυτό σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα παρελκομένων, από το μικρό αλκοολόμετρα έως το σύστημα εμφιάλωσης και τοποθέτησης ετικετών. Σχεδιάζουμε έτοιμα προς λειτουργία αποστακτήρια σιτηρών ή μελάσας, καθώς και αποστακτήρια φρούτων από τα συνιστώμενα δένδρα, την έκθλιψη και την απόσταξη έως την παραγωγή και την αποθήκευση. Ευχαρίστως παρέχουμε επίσης ανάλυση των αποσταγμάτων σας. Στείλτε μα δείγματα, όταν δεν είστε βέβαιοι αν αυτά μπορούν να επιτύχουν τη βράβευσή τους ή απλώς για να λάβετε μια ανεξάρτητη γνωμοδότηση για την ποιότητα. Μια ομάδα εμπειρογνωμόνων θα σας εξυπηρετήσει ευχαρίστως!

  4. RF MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία RF MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας. Έχει έδρα σε Hüttlingen, Γερμανία.

  5. MAP MISCHSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MAP MISCHSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Altlußheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SHS-STÜTZLE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SHS-STÜTZLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζυθοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Leutkirch Im Allgäu, Γερμανία.

  2. USG – UMWELT SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία USG – UMWELT SERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Stockach, Γερμανία.

  3. LEWA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LEWA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Leonberg, Γερμανία.

  4. ERNEST RAUTENBERG + SIEGFRIED BAIER GBR

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ERNEST RAUTENBERG + SIEGFRIED BAIER GBR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει έδρα σε Altdorf, Γερμανία.

  5. GERMOS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GERMOS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εγκαταστάσεις ψησίματος και καπνίσματος για αλλαντοποιΐες. Έχει έδρα σε Remshalden, Γερμανία.

  1. BRENZINGER VERWERTEN UND ENTSORGEN E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BRENZINGER VERWERTEN UND ENTSORGEN E.K., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Schwieberdingen, Γερμανία.

  2. CIK SOLUTIONS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CIK SOLUTIONS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λυοφιλίωση- μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  1. HACHTEL GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HACHTEL GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φούρνοι αρτοποιΐας. Έχει έδρα σε Schwieberdingen, Γερμανία.

  2. ODTV.DE INH. OLIVER STRACK

    Γερμανία

    Καλώς ορίσατε στην ODTV.de. Έμποροι, ελεύθερου επαγγελματίες, δημόσιες υπηρεσίες και σύλλογοι βρίσκουν σ' εμάς εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια ό, τι χρειάζεται για την άψογη τροφοδοσία καφέ: υπεραυτόματα μηχανήματα καφέ, καφέ, γάλα σε σκόνη, γαρνίρισμα, υποκατάστατα κρέμας καφέ, σκόνη κακάο και παρελκόμενα. Περισσότεροι από 5000 πελάτες εμπιστεύονται τη γρήγορη εξυπηρέτηση παράδοσης, την εξειδικευμένη υποστήριξη για αυτόματα μηχανήματα πωλήσεων καφέ και προϊόντα και τη γρήγορη παροχή βοήθειας για ζητήματα σέρβις της εταιρεία μας. Περισσότερα από 1000 είδη μεταξύ 0, 04 € και 7000 €, από αυτά σε ποσοστό άνω του 75%, τα διαθέτουμε στην αποθήκη μας! Όλα σχεδόν τα προϊόντα τα προμηθευόμαστε απευθείας από τους κατασκευαστές. Έτσι είμαστε σε θέση να εγγυόμαστε στους πελάτες μας ότι θα παραλαμβάνουν πάντοτε γνήσια προϊόντα άριστης ποιότητας. Και αν, παρ' όλα αυτά βρείτε κάποιο ελάττωμα στα προϊόντα μας, η απευθείας επικοινωνία με τον κατασκευαστή διασφαλίζει τη γρήγορη επίλυση του προβλήματος. Ως κορυφαίος συνεργάτης γνωστών εταιρειών, όπως οι rheavendors, Nestle και Lavazza, συμμετέχουμε τακτικά σε καταρτίσεις και εργαστήρια των προμηθευτών μας.

  3. A.H. LEHMANN BLECHWARENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    A. H. Η Lehmann Blechwarenfabrik GmbH είναι συνώνυμη με την επεξεργασία λαμαρίνας άριστης ποιότητας και μέγιστης ακρίβειας. Ως εξειδικευμένος κατασκευαστής φορμών ψησίματος έχουμε αποκτήσει παγκόσμια φήμη. Μια φήμη που εγγυάται εδώ και πολλές δεκαετίες την ποιότητα και την ακρίβεια στον τομέα της επεξεργασίας της λαμαρίνας. Παράγουμε: Μήτρες και συστήματα για μήτρες για βιομηχανική παραγωγή ειδών αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής. Μονές φόρμες κεκλιμένων άκρων & βαθιάς κοίλανσης, φόρμες ψωμιού, για γλυκίσματα & τούρτες, στρογγυλές φόρμες, τσέρκια για τάρτες, φόρμες κέικ βαθιές & στρογγυλές.

  4. ZEPPELIN SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Παραγωγή πλαστικών και μεταφορικές εταιρείες: Η Zeppelin είναι η παγκοσμίως κορυφαία στην αγορά εταιρεία με ετοιμοπαράδοτες εγκαταστάσεις για το χειρισμό υψηλής ποιότητας υλικών χύδην. Επιχειρήσεις επεξεργασίας πλαστικών: Σε αυτόν τον απαιτητικό τομέα, η Zeppelin είναι κορυφαία στον τομέα της τεχνολογίας των εγκαταστάσεων επεξεργασίας PVC, εγκαταστάσεων μείξης και εγκαταστάσεων παραγωγής δικτυωμένων καλωδίων (VPE) της βιομηχανίας καλωδίων. Οι σύνθετες εργασίες απαιτούν ολοκληρωμένη τεχνογνωσία για την ανάπτυξη βέλτιστων λύσεων. Βιομηχανία καουτσούκ και ελαστικών: Από την παραλαβή της πρώτης ύλης, την αποθήκευση και την τεχνολογία μεταφοράς, τη ζύγιση και τη δοσιμέτρηση αιθάλης, διοξειδίου του πυριτίου, λαδιών και άλλων προσθέτων και μικροστοιχείων έως την ετοιμοπαράδοτη εγκατάσταση ανάμειξης, η Zeppelin διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα του ίδιου κατασκευαστή. Βιομηχανία τροφίμων: Παραλαβή πρώτης ύλης, αποθήκευση, εξαγωγή, μεταφορά, επεξεργασία, δοσιμέτρηση, ανάμειξη και έλεγχος. Σε όλους τους τομείς αναπτύσσουμε ιδιαίτερα συστήματα.

  5. C.R.H. RECYCLING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία C.R.H. RECYCLING GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Crailsheim, Γερμανία.

  6. MASCHINENFABRIK GUSTAV EIRICH GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MASCHINENFABRIK GUSTAV EIRICH GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Hardheim, Γερμανία.

  7. FUCHS MASCHINEN AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FUCHS MASCHINEN AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Müllheim, Γερμανία.

  8. EMEC DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EMEC DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

  1. AROMASELECT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AROMASELECT GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματικές μηχανές καφέ. Έχει έδρα σε Kirchheim, Γερμανία.

  2. GERICKE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GERICKE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Rielasingen-Worblingen, Γερμανία.

  3. DAXNER GERMANY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DAXNER GERMANY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Lauda-Königshofen, Γερμανία.

  4. EPI MISCH- UND RÜHRTECHNIK ERICH PLUNDRICH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EPI MISCH- UND RÜHRTECHNIK ERICH PLUNDRICH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Ittlingen, Γερμανία.

  5. F.KRENN

    Γερμανία

    Η εταιρεία F.KRENN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εγκαταστάσεις ψησίματος και καπνίσματος για αλλαντοποιΐες. Έχει έδρα σε Bad Rappenau, Γερμανία.

  6. SERVOLIFT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SERVOLIFT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναμείκτης με δοχείο. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  7. GOB XILOURIS | KAFFEEAUTOMATENSERVICE (CAFÉ AMARO SYSTEMSERVICE) INHABER NIKOLAOS XILOURIS

    Γερμανία

    Η εταιρεία GOB XILOURIS | KAFFEEAUTOMATENSERVICE (CAFÉ AMARO SYSTEMSERVICE) INHABER NIKOLAOS XILOURIS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματικές μηχανές καφέ. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  8. GREIF LABORLÖSUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GREIF LABORLÖSUNGEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λυοφιλίωση- μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  9. WP LEBENSMITTELTECHNIK RIEHLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WP LEBENSMITTELTECHNIK RIEHLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία ζυμαρικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φριτεζες. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  10. MASCHINENBAU KALTENBACH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MASCHINENBAU KALTENBACH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής, Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Μηχανές για τη συμπήκνωση και τη γαλάκτωση στη βιομηχανία προϊόντων διατροφής, Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής, Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Μηχανές για τη συμπήκνωση και τη γαλάκτωση στη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Neuenburg/zienken, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τροφιμα - μηχανηματα και εξοπλισμοι

Αριθμός αποτελεσμάτων.

757 Επιχειρήσεις

Kατηγορια