• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τονος

Αποτελέσματα για

Τονος

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ABCR GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    abcr. Gute Chemie. Το δικό μας σέρβις κάνει τη διαφορά. Η abcr είναι ο δικός σας προμηθευτής ολοκληρωμένων υπηρεσιών για τη διάθεση, την παραγωγή, καθώς και την έρευνα και την ανάπτυξη οργανικών, ανόργανων και μεταλλικών οργανικών ειδικών χημικών προϊόντων – άνω των 260.000 προϊόντα στον κατάλογο Online & στο ηλεκτρονικό κατάστημα - απλώς επιλέγετε και παραγγέλνετε. Χρειάζεστε σύνθεση; ? Κανένα πρόβλημα. Η δική μας ομάδα Ε&Α συνθέτει κατά παραγγελία – με εξειδικευμένο και μοναδικό τρόπο. abcr labs – ειδικά χημικά προϊόντα δικής μας παραγωγής. Στην abcr labs εμπιστεύεστε την ποιότητα ειδικών χημικών προϊόντων δικής μας παραγωγής που παράγουμε στην Ευρώπη για τη διεθνή αγορά. Σε εγκαταστάσεις παραγωγής 6.000 τετραγωνικών μέτρων, μια διεθνής ομάδα πεπειραμένων χημικών παρέχει τεχνογνωσία στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης συνθέσεων, ανάπτυξης παραγωγής και αναβάθμισης έως την καταλληλότητα παραγωγής σε μεγάλες ποσότητες. Για την παραγωγή από το κιλό έως τον τόνο είναι στη διάθεσή σας εργαστήρια και εγκαταστάσεις με αντιδραστήρες σε διάφορα μεγέθη.

  2. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και περισσότερα από 55 χρόνια αναπτύσσουμε και παράγουμε μηχανήματα ελέγχου στο Riedlingen της Άνω Σουηβίας. Ένα από τα πλεονεκτήματά μας είναι η κατασκευή και η παραγωγή υψηλής ποιότητας ειδικών μηχανημάτων ελέγχου με βάση τις εξατομικευμένες προδιαγραφές του πελάτη. Από το πιο μικρό μηχάνημα με δύναμη λίγων Newton έως το μηχάνημα ελέγχου με συμπίεση 10000 kN βάρους άνω των τριάντα τόνων, η ομάδα των πεπειραμένων μηχανικών και τεχνικών μας είναι σε θέση να υλοποιεί ακόμη και τις πλέον απαιτητικές κατασκευές. Χάρη στη στενή επαφή με τα κορυφαία ινστιτούτα και πανεπιστήμια βρισκόμαστε πάντοτε στο πλέον επίκαιρο επίπεδο της τεχνολογίας ελέγχου. Η συμμετοχή μας στο γερμανικό σύνδεσμο κατασκευαστών μηχανημάτων και εγκαταστάσεων (VDMA), ειδικός τομέας μηχανημάτων ελέγχου συνεπάγεται για εσάς την εγγύηση για καινοτομικές τεχνολογίες, εξαιρετική ποιότητα και αξιόπιστο σέρβις. Ένα ξεχωριστό τμήμα ασχολείται με την ανάπτυξη και την προσαρμογή των ηλεκτρονικών δομοστοιχείων στα δικά μας μηχανήματα ελέγχου. Στο πλαίσιο αυτό επικεντρωνόμαστε στο σχεδιασμό έργων και στην ανάπτυξη με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Η παραγωγή του υλισμικού πραγματοποιείται από μια θυγατρική επιχείρηση στην Ελβετία.

  3. STEINERT INDUSTRIES GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Steinert Industries GmbH: Πρωτοπόροι στην παραγωγή γυαλιού και τούβλων ευρωπαϊκής ποιότητας. Η Steinert Industries GmbH διαθέτει ένα σπουδαίο και μεγάλο ιστορικό επιτυχίας στον τομέα της παραγωγής δομικών προϊόντων. Η τεχνογνωσία μας καλύπτει κυρίως την παραγωγή προϊόντων γυαλιού και τούβλων: • Κύρια προϊόντα: γυαλί επίπλευσης, γυαλί κατόπτρων, πολυστρωματικό γυαλί ασφαλείας, μονωτικό γυαλί και μονοστρωματικό γυαλί ασφαλείας. Με μονάδες παραγωγής στις χώρες της Κεντρικής Ασίας, όπως το Κιργιζιστάν και το Ουζμπεκιστάν, έχουμε εδραιωθεί από το 1990 ως ένας από τους μεγαλύτερους επενδυτές σε αυτήν την περιοχή. Σημαντικά αριθμητικά στοιχεία: • Περισσότεροι από 3.500 δραστήριοι συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. • Ημερήσια παραγωγή έως 600 τόνων γυαλιού επίπλευσης. Η ποιότητας βρίσκεται πάντοτε στο προσκήνιο. Οι δικές μας μονάδες παραγωγής είναι εξοπλισμένες με υπερσύγχρονα μηχανήματα και εγκαταστάσεις κορυφαίων κατασκευαστών. Όλα τα προϊόντα μας, από του γυαλί έως το τούβλο, πληρούν τα αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και διαθέτουν ανάλογη πιστοποίηση στην ΕΕ. Εκτός από τις βασικές επιχειρηματικές μας δραστηριότητες δραστηριοποιούμαστε σε πολλά άλλα έργα που τεκμηριώνουν την αφοσίωσή μας στην καινοτομία και στην ποιότητα.

  4. LANGER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Ο όμιλος Langer στο Illmensee περιλαμβάνει τις δύο εταιρείες «Langer GmbH & Co. KG» και «LARO NC-Technik GmbH». Η γκάμα προϊόντων της Langer GmbH & Co. KG περιλαμβάνει τρεις κύριους τομείς: την κατασκευή καλουπιών και εργαλείων με την ανάπτυξη πλαστικών συστατικών, την κατασκευή εργαλείων χύτευσης υπό πίεση για πρωτότυπα εξαρτήματα και εξαρτήματα μαζικής παραγωγής, το ταίριασμα δειγμάτων προκαταρκτικών σειρών και την παραγωγή μικρών σειρών εξαρτημάτων σε μηχανές χύτευσης υπό πίεση με δύναμη κλεισίματος 25-900 τόνων. Ο δεύτερος πυλώνας είναι η κατασκευή μοντέλων λειτουργιών Styling και Cubing. Ο τρίτος τομέας είναι η κατασκευή δοκιμίων και γνωμόνων όπου παράγονται μέσα καταγραφής μετρήσεων και δοκίμια από αλουμίνιο, χάλυβα ή ελαφρά υλικά κατασκευής για την ακριβή καταγραφή και τον έλεγχο εξαρτημάτων.

  5. TRANSFER STAHL-SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η TRANSFER Stahl-Service GmbH ειδικεύεται στη μακροπρόθεσμη εμπορία επίπεδων προϊόντων από χάλυβα. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1989 στο Langen κοντά στη Φρανκφούρτη (Main) και από το 2008 εδρεύει στο Konstanz της Bodensee. Οι κύριες αγορές διάθεσης των προϊόντων μας είναι στην Ευρώπη, στη Βόρεια Αμερική, στη Μέση Ανατολή και στη Νοτιοανατολική Ασία. Μαζί με τις θυγατρικές μας εταιρείες και τις εταιρείες συμμετοχών σε ολόκληρη την Ευρώπη διακινούμε περίπου σε ετήσια βάση 120.000 τόνους χάλυβα θερμής έλασης, ψυχρής έλασης και με επίστρωση σε δακτυλίους, ελάσματα και ταινίες σε ρολό. Εκτός από πολυάριθμα χαλυβουργεία σε ολόκληρη την Ευρώπη, συνεργαζόμαστε με την αυτοκινητοβιομηχανία και πολυάριθμα κέντρα σέρβις. Παρέχουμε στους πελάτες μας τα απαιτούμενα υλικά εμπρόθεσμα, στην επιθυμητή ποιότητα και σε λογικές τιμές. Χάρη στις αποθήκες μας που βρίσκονται σε ολόκληρη την Ευρώπη, είμαστε σε θέση να εκπληρώνουμε σχεδόν κάθε επιθυμία σε σύντομο διάστημα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. -

    Γερμανία

    Στην περιοχή του Böblingen, η εταιρεία GF SERVICES διατηρεί περίπου 40 υπερσύγχρονα εμπορευματοκιβώτια σε 20 σημεία. Επί του παρόντος, ο μηνιαίος όγκος συλλογής είναι περίπου 100 τόνοι. Μπορείτε να δείτε άμεσα τα εμπορεύματα στην αποθήκη μας κατόπιν συνεννόησης. Διαθέτουμε στοκ τζιν των παρακάτω εταιρειών: MARCO POLO / BIG STAR / BONOBO / MAC JEANS / MUSTANG / MORGAN / EVE / SCHOOL RAG / LOIS / TEDDY SMITH / HERRLICHER /FREMANN THE PORTER. Επίσης διαθέτουμε προϊόντα με μικρά ελαττώματα, πανιά καθαρισμού και κρέμες