• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τεχνολογια διαδικασιων

Αποτελέσματα για

Τεχνολογια διαδικασιων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. SCC AIRCOMPRESSORS

    Γερμανία

    Τεχνολογία, βελτιστοποίηση, γλωσσική προσαρμογή, διαχείριση διαδικασιών, κατασκευή μηχανημάτων και υποστήριξη. Σε μια παγκόσμια οικονομία της αγοράς δεν αρκεί πλέον σήμερα να επικαλείται κανείς τη μακρόχρονη παράδοση. Αυτή δεν αποτελεί εγγύηση για το μέλλον της επιχείρισης ούτε και επιλογή την οποία πρέπει να εμπιστευτεί ο πελάτης. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 2013 από ειδικούς τεχνικούς που με βάση την επαγγελματική εμπειρία δεκαετιών σε παγκόσμιο επίπεδο γνωρίζουν επακριβώς τις βιομηχανικές αγορές, αξιολογούν και δοκιμάζουν προϊόντα επιτόπου και γνωρίζουν πως πρέπει να εκτιμούν της ευκαιρίες και τους κινδύνους νέων προϊόντων. Αυτή την εμπειρία και τη γνώση θέτουμε στη διάθεση των πελατών μας και τους παρέχουμε τη δυνατότητα να παράγουν με καινοτομικό και χαμηλού κόστους τρόπο προκειμένου να διατηρήσουν την ανταγωνιστικότητά τους.

  2. EL-A VERFAHRENSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Για τους πελάτες μας αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε βελτιστοποιημένα, ειδικά για το προϊόν συστήματα ξήρανσης με υψηλή ασφάλεια λειτουργίας και εφαρμοζόμενη διασφάλιση ποιότητας μέσω μελετημένων συστημάτων μέτρησης. Τα συστήματα ξήρανσης που διαθέτουμε κάνουν τη διαδικασία ξήρανσης αποδοτική και με χαμηλό κόστος – έτσι ώστε να μπορείτε να πουλάτε τα προϊόντα σας επίσης αποδοτικά. Η μακροχρόνια, ευρεία πείρα μας στην ξήρανση οδηγεί κατά συνέπεια πάντα στο επιθυμητό πλεονέκτημα ανταγωνιστικότητας. Προμηθεύουμε τους πελάτες μας με ταινιοξηραντήρες κατά παραγγελία, από τα μεμονωμένα εξαρτήματα μέχρι το πλήρες σύστημα. Εκτός από την ξήρανση στην «τυπική έκδοση» σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ταινιοξηραντήρες σε ειδικούς τύπους σύμφωνα με τις προδιαγραφές των πελατών. Επιπλέον, προσφέρουμε συστήματα με τεχνολογία μικροκυμάτων ως συνεχή ή ασυνεχή συστήματα για τις διάφορες χρήσεις.

  3. ÄTZTECHNIK HERZ GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με τη Herz βασίζεστε στο μοναδικό εμπειρογνώμονα χαρακτικής στην Ευρώπη, ο οποίος παράγει τόσο μέρη δειγμάτων στην κοπή όσο και μεγάλες σειρές στην ταινία. Έτσι, από το πρώτο μέρος του δείγματος έως τη μαζική παραγωγή, προμηθεύεστε τα πάντα από μία πηγή και από την ίδια εγκατάσταση αιχμής. Για ομαλή μετάβαση στη σειρά παραγωγής, με εξοικονόμηση κόστους και χωρητικότητας. Το καλύτερο προϊόν δεν είναι αρκετό για τη Herz: Αναπτύσσουμε επίσης την καλύτερη εφαρμογή για εσάς. Υπάρχει, για παράδειγμα, η δημιουργία προσχεδίων, κατά την οποία το σύγχρονο σύστημα CAD μας υπολογίζει τη βέλτιστη λύση για εσάς. Είτε με τηλεφωνική συνεννόηση είτε με τους πελάτες μας επί τόπου: Με τη Herz μπορείτε να βασιστείτε στα περισσότερα από 40 χρόνια τεχνικής εμπειρίας στην τεχνολογία χάραξης. καθώς επίσης και στην απρόσκοπτη ολοκληρωμένη υποστήριξη, από το πρωτότυπο μέχρι τη σειρά. Καθοριστικός παράγοντας: Διαθέτουμε το χρόνο να κατανοήσουμε ολόκληρη τη διαδικασία και το προϊόν σας.

  4. ZINSER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    ZINSER GmbH: Ο συνεργάτης σας για την τεχνολογία κοπής και συγκόλλησης. Εδώ και περισσότερα από 120 χρόνια, η ZINSER GmbH διακρίνεται για την εξαιρετική ποιότητα και την καινοτομία „Made in Germany“. Η επιχείρησή μας παρέχει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, μεταξύ αυτών συσκευές αυτογενούς κοπής και συγκόλλησης, συστήματα κοπής πλάσματος και μηχανήματα κοπής CNC μέγιστης ακρίβειας. Οι κινητές συσκευές μας, όπως διατάξεις κοπής σωλήνων και μηχανήματα φλογοκοπής χειρός, παρέχουν μέγιστη ευελιξία και ακρίβεια. Κύρια εξειδίκευση στην τεχνολογία αυτογενούς κοπής: Αξιόπιστες συσκευές μακράς διάρκειας ζωής. Συστήματα κοπής πλάσματος: Αποδοτικές λύσεις για διάφορα μέταλλα. Μηχανήματα κοπής CNC: Υπερσύγχρονη τεχνολογία ελέγχου. Κινητές συσκευές: Ευελιξία και ακρίβεια παντού. Καινοτομία και τεχνολογία περιβάλλοντος Οι εξειδικευμένες λύσεις λογισμικού της εταιρείας μας, όπως το ZINSER MCC 20, βελτιστοποιούν τη δική σας διαδικασία κοπής. Οι λύσεις τεχνολογίας περιβάλλοντος παρέχουν αποτελεσματική διατήρηση της καθαρότητας του αέρα και αναρρόφηση σκόνης για ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας. Made in Germany Στο Albershausen παράγουμε με μέγιστη επιμέλεια και άριστη ποιότητα. Ανακαλύψτε τον κόσμο της ZINSER GmbH και τις δικές μας υψηλής ποιότητας λύσεις κοπής και συγκόλλησης. Επισκεφτείτε την ZINSER GmbH για περαιτέρω πληροφορίες και προσωπική παροχή συμβουλών. Εμπιστευτείτε την ZINSER – το συνεργάτη σας για προοδευτική τεχνολογία κοπής και συγκόλλησης.

  5. BEHRINGER GMBH MASCHINENFABRIK UND EISENGIESSEREI

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η BEHRINGER GmbH είναι μια διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση στην τρίτη γενιά. Διακρινόμαστε για τις παραδοσιακές αξίες, την ολοκληρωμένη τεχνολογία και το μεγάλο βάθος παραγωγής. Το πάθος μας για τη διαδικασία του πριονίσματος είναι το κίνητρό μας ως κορυφαία επιχείρηση στον τομέα της ειδίκευσης και της τεχνολογία για πριονοκορδέλες και κυκλικά πριόνια. Η Behringer είναι μια από τους λίγες επιχειρήσεις στην αγορά που διαθέτουν τα πάντα στον τομέα της τεχνολογίας πριονιών.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ALBERT FEZER MASCHINENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Η FEZER που διευθύνεται από την οικογένεια στην τρίτη γενιά συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων στον τομέα των συστημάτων χειρισμού κενού και έχει εξαιρετική φήμη σε ολόκληρο τον κόσμο. Εγγυόμαστε την υψηλού βαθμού υποστήριξη πελατών με ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά DIN ISO 9001. Έτσι μπορούμε να αναλύουμε συνεχώς τις επιχειρηματικές μας διαδικασίες και να τις προσαρμόζουμε στις σταθερά αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών. Επιλέξτε κι εσείς τον απλούστατο χειρισμό αποδοτικών, οικονομικών διαδικασιών παραγωγής και τη μέγιστη ασφάλεια λειτουργία με τη βασική αρχή: simply move more. Παραγωγή και διάθεση: μηχανήματα και συστήματα συγκράτησης φορτίων κενού, τεχνολογία και συστήματα σύσφιξης κενού, απορροφητήρες κενού, πλάκες αναρρόφησης κενού, γεννήτριες κενού, βαλβίδες ελέγχου, φίλτρα κενού, αρπάγες ελασμάτων, γερανοί οροφής, κυλιόμενες γερανογέφυρες, μηχανήματα και συστήματα χειρισμού, ανυψωτικά μέσα, τροχιές γερανού από αλουμίνιο, συστήματα κενού, κλίνες εργασίας κενού, εκβολείς κενού, φίλτρα κενού, ανυψωτικά μηχανήματα κενού, εξαρτήματα κενού, αναρροφητήρες κενού και πολλά άλλα.

  2. AFT AUTOMATISIERUNGS- UND FÖRDERTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Το όνομα είναι πρόγραμμα: από το 1985, ο όμιλος AFT ασχολείται με τον αυτοματισμό και την τεχνολογία μεταφοράς – μεταφορά, εισαγωγή και εξαγωγή από την αποθήκη, παλετοποίηση, προετοιμασία παραγγελιών, ανύψωση, βύθιση, ανατροπή και τοποθέτηση. Ωστόσο, όλα αυτά τα θεωρούμε ως πολλά περισσότερα από φυσικές διαδικασίες. Στον όμιλο AFT μιλάτε με κάποιον, ο οποίος ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία σας όσο και εσείς, είτε πρόκειται για λύσεις εσωτερικής διοικητικής μέριμνας, αυτοκινήτων ή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Οι λύσεις μας είναι προσαρμοσμένες στις ειδικές απαιτήσεις σας και αναπτύσσονται για τη βελτίωση των επιχειρηματικών σας διαδικασιών, την αύξηση της απόδοσής σας και τη βελτιστοποίηση των εσόδων. Γιατί η δική μας επιτυχία μπορεί να μετρηθεί μόνο με βάση τη δική σας. Ο όμιλος AFT ειδικεύεται στην κατασκευή, στην παραγωγή και στη συναρμολόγηση προσαρμοσμένων συστημάτων μετακίνησης, μεταφοράς και αυτοματισμού για την εσωτερική διοικητική μέριμνα, τα αυτοκίνητα και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ο τόπος όπου υπάρχει ζήτηση για αυτές τις λύσεις, είναι αδιάφορο για εμάς και τους πελάτες μας χάρη στα πολλά εθνικά (Schopfheim, Bautzen και Bergen) και διεθνή παραρτήματά μας (Κίνα, ΗΠΑ, ΗΒ, Πολωνία και Μεξικό). Είμαστε πάντοτε γρήγορα επιτόπου και συνεπώς κοντά στον πελάτη. Στη Γερμανία, στην Κίνα, στις ΗΠΑ, στο ΗΒ, στην Πολωνία και στο Μεξικό εργάζονται περίπου 300 δραστήριοι συνεργάτες μας. Η αποστολή τους: να σχεδιάζουν, να διαθέτουν και να κατασκευάζουν παγκοσμίως νέες εγκαταστάσεις ή επεκτάσεις υφιστάμενων εγκαταστάσεων θέτοντας πάντοτε στο επίκεντρο τις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών.