• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τεχνικό προσωπικό

Αποτελέσματα για

Τεχνικό προσωπικό

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BEDRUNKA+HIRTH GERÄTEBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξοπλισμού επιχειρήσεων και συστημάτων χώρου εργασίας. Στους τομείς της επεξεργασίας μετάλλων υπάρχει ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων τεχνικών παραγωγής. Παράγουμε ερμάρια με συρτάρια, πάγκους εργασίας, συστήματα αποθήκευσης CNC και τράπεζες εργασίας ρυθμιζόμενου ύψους. Το εκπαιδευμένο προσωπικό, ένα δημιουργικό τμήμα σχεδιασμού με υπερσύγχρονα τρισδιάστατα συστήματα, η άριστη τεχνογνωσία στην εργονομική και οικονομικά αποδοτική διαμόρφωση του χώρου εργασίας, καθώς και η άριστη κατάρτιση των συνεργατών μας διασφαλίζουν την υποστήριξη των τελικών πελατών σας. Τα δομοστοιχειωτά συστήματα χώρου εργασίας της Bedrunka+Hirth παρέχουν τις ιδανικές προϋποθέσεις για την ευχάριστη και αποδοτική εργασία – διαμορφωμένα με γνώμονα την εργονομία με επικέντρωση στον άνθρωπο και στην τεχνολογία. Η Bedrunka+Hirth εφαρμόζει για τη διαμόρφωση του χώρου εργασίας νέα στοιχεία από τον τομέα της εργονομίας προκειμένου να διασφαλίζει την ασφαλή, απρόσκοπτη εκτέλεση της εργασίας και να βελτιστοποιεί το καθημερινό περιβάλλον εργασίας των εργαζομένων.

  2. BW KUNSTSTOFFE E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με έδρα την Heilbronn ειδικευόμαστε στην παραγωγή και στην εμπορία τεχνικών έτοιμων πλαστικών εξαρτημάτων και ημιτελών προϊόντων. Στο πλαίσιο αυτό προμηθεύουμε βιομηχανικούς πελάτες διαφόρων τομέων σε ολόκληρη τη Γερμανία. Χάρη στη δική μας σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων CNC και το καταρτισμένο και εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό μας είμαστε σε θέση να παράγουμε όλα τα διαδεδομένα βασικά πλαστικά, τεχνικά και ειδικά πλαστικά. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως ολοκληρωμένες συμβουλές για τη σωστή επιλογή του υλικού, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις/προδιαγραφές σας και παραδίδουμε εμπρόθεσμα. Είμαστε ο γρήγορος και αποδοτικός συνεργάτης σας σε ό, τι αφορά στο πλαστικό. Χρειάζεστε τεχνικά εξαρτήματα από πλαστικό; Τότε είμαστε ο σωστός συνεργάτης σας. Συμπληρώστε απλώς το έντυπο αίτησης της εταιρείας μας και θα σάς στείλουμε εντός δύο εργάσιμων ημερών την προσωπική και μη δεσμευτική προσφορά μέσω του ταχυδρομείου.

  3. BERGMANN & HILLEBRAND GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εκτός από την παραγωγή ελασμάτων ακριβείας, η Bergmann & Hillebrand παρέχει τη μετεπεξεργασία τους για την παραγωγή πρεσαριστών, ελατών και κυρτωμένων εξαρτημάτων. Η επιχείρηση ειδικεύεται σε διάτρητα ελάσματα με μικρός εύρος οπής, υψηλής διαπερατότητας και υψηλών απαιτήσεων ως προς την οπτική και λειτουργική ποιότητα. Για απαιτητικά λειτουργικά εξαρτήματα τεχνικών εφαρμογών, εφαρμογές πολυμέσων High-End, ειδικά προσαρμοσμένα διαμορφωμένα εξαρτήματα για προσανατολισμένα στη σχεδίαση προϊόντα ή πρωτότυπα, ειδικές και μικρές σειρές, ορισμένες φορές κατορθώνουμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας. Ρωτήστε μας. Φροντίζουμε προσωπικά για τα ζητήματά σας και βρίσκουμε τη σωστή λύση και για το δικό σας προϊόν. Προκειμένου από την παράδοση επιτυχιών τριών γενιών η Bergmann & Hillebrand να αντλεί συνεχώς ποιότητα, καινοτομία και συνεπώς πρόοδο, για το σκοπό αυτό φροντίζουν η ιδιοκτήτρια οικογένεια, η διεύθυνση της επιχείρησης και το προσωπικό περίπου 40 ατόμων με αυτοπεποίθηση, καθώς και οι καλά εκπαιδευμένοι και δραστήριοι συνεργάτες.

  4. FIEGE ELECTRONIC GMBH

    Γερμανία

    Fiege Heißkanalregeltechnik: με την ιδιαίτερη αίσθηση και αυτό το εννοούμε κατά λέξη. Πρόκειται για την ιδιαίτερη αίσθηση αφενός για τους πελάτες μας και αφετέρου για την ακριβή ρύθμιση της θερμοκρασίας στο σύστημα ρύθμισης θερμού καναλιού. Και τα δύο απαιτούν υψηλό επαγγελματισμό, τεκμηριωμένη εμπειρία και την ικανότητα να παρέχει κανείς περισσότερα από τους άλλους. Συσκευές ρύθμισης – Ανώτερης κατηγορίας εξυπηρέτηση συμπεριλαμβανομένης διασφαλισμένης ποιότητας, προσωπικών συνεργατών επικοινωνίας, εξατομικευμένης παραγωγής και καινοτομικής τεχνολογίας από την ίδια εταιρεία όπου καθένας είναι υπεύθυνος. Οι δικοί μας ρυθμιστές θερμού καναλιού χρησιμοποιούνται παντού όπου διαμορφώνεται πλαστικό: αυτοκινητοβιομηχανία, ιατρική, συσκευασία, ηλεκτρική βιομηχανία, οικιακές χρήσεις, συστήματα σφράγισης κλπ. Μας λέτε τι χρειάζεστε – διαθέτουμε την κατάλληλη συσκευή ρύθμισης, ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή θερμού καναλιού, για όλα τα υλικά και τους βαθμούς δυσκολίας. Ενδιαφέρον από το πρώτο τηλεφώνημα Η Fiege electronic διαθέτει 25 χρόνια τεκμηριωμένης τεχνογνωσίας και σταθερή ανάπτυξη προϊόντων στον τομέα της τεχνολογίας ρύθμισης θερμού καναλιού. Τι μας διακρίνει από τον ανταγωνισμό; ? Η δέσμευση, η αξιοπιστία και τα μικρά διαστήματα ανταπόκρισης στα αιτήματά σας. Διότι αντιμετωπίζουμε πολύ προσωπικά την εξυπηρέτηση των πελατών. Ακόμη και όταν το τεχνικό μας όραμα είναι πάντοτε προσανατολισμένο στο μέλλον – στο θέμα αυτό παραμένουμε σταθερά „old school“: Οι γραμμές αναμονής και τα ρομπότ τηλεφωνικού κέντρου είναι άγνωστες λέξεις για εμάς. Μιλάτε πάντοτε προσωπικά με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο.

  5. WISTEMA GMBH

    Γερμανία

    Από την ίδρυσή της από τους Winfried και Helena Friedel το 1990, η WISTEMA GmbH δραστηριοποιείται στην προμήθεια χημικών προϊόντων. Ως συνεχώς αναπτυσσόμενη οικογενειακή επιχείρηση αντιπροσωπευόμαστε παγκοσμίως σε δυναμικές αγορές και διαθέτουμε παραρτήματα και αντιπροσωπείες στην Ευρώπη και σε υπερπόντιες χώρες. Οι δραστηριότητές μας επικεντρώνονται σε υψηλής ποιότητας αποστάγματα στον τομέα των διαλυτών, των αλκοολών, των λαδιών και των λιπαρών οξέων. Παράλληλα είμαστε αντιπρόσωποι παραγωγών κορυφαίας ποιότητας, με τους οποίους εξυπηρετούμε αποκλειστικά αγορές τους τομείς LifeScience (μεσάζοντες για φαρμακευτικά προϊόντα, προϊόντα Personal Care, οικιακά προϊόντα καθαριότητας), τροφίμων και τεχνικών εφαρμογών. Το παράρτημά μας στο Kerpen εξυπηρετεί την επιχειρηματική μονάδα πολυμερών, κεριών και διάθεσης ελαττωματικών προϊόντων. Ως πιστοποιημένη εξειδικευμένη επιχείρηση διάθεσης αποβλήτων καταρτίζουμε εξατομικευμένα συστήματα ανακύκλωσης και παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένη υποστήριξη με το τακτικά καταρτιζόμενο ειδικευμένο προσωπικό μας. Η WISTEMA απασχολεί 30 συνεργάτες με ετήσιο κύκλο εργασιών της τάξης των 50 εκατ. ευρώ.