• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τεχνικα ειδη απο πλαστικο

Αποτελέσματα για

Τεχνικα ειδη απο πλαστικο

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BW KUNSTSTOFFE E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με έδρα την Heilbronn ειδικευόμαστε στην παραγωγή και στην εμπορία τεχνικών έτοιμων πλαστικών εξαρτημάτων και ημιτελών προϊόντων. Στο πλαίσιο αυτό προμηθεύουμε βιομηχανικούς πελάτες διαφόρων τομέων σε ολόκληρη τη Γερμανία. Χάρη στη δική μας σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων CNC και το καταρτισμένο και εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό μας είμαστε σε θέση να παράγουμε όλα τα διαδεδομένα βασικά πλαστικά, τεχνικά και ειδικά πλαστικά. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως ολοκληρωμένες συμβουλές για τη σωστή επιλογή του υλικού, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις/προδιαγραφές σας και παραδίδουμε εμπρόθεσμα. Είμαστε ο γρήγορος και αποδοτικός συνεργάτης σας σε ό, τι αφορά στο πλαστικό. Χρειάζεστε τεχνικά εξαρτήματα από πλαστικό; Τότε είμαστε ο σωστός συνεργάτης σας. Συμπληρώστε απλώς το έντυπο αίτησης της εταιρείας μας και θα σάς στείλουμε εντός δύο εργάσιμων ημερών την προσωπική και μη δεσμευτική προσφορά μέσω του ταχυδρομείου.

  2. WEISSER + GRIESSHABER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEISSER + GRIESSHABER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τεχνικα ειδη απο πλαστικα υλικα. Έχει έδρα σε Mönchweiler, Γερμανία.

  3. F.U.N.K.E. PLASTICS

    Γερμανία

    Η εταιρεία F.U.N.K.E. PLASTICS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τεχνικα ειδη απο πλαστικα υλικα. Έχει έδρα σε Teningen, Γερμανία.

  4. ISOLOC SCHWINGUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στόχος της νέας επιχείρησης isoloc είναι η ανάπτυξη καινοτομικών και υψηλής ποιότητας προϊόντων «Made in Germany» στον τομέα στης τεχνολογίας τοποθέτησης και μόνωσης ταλαντώσεων μηχανημάτων και εγκαταστάσεων κάθε είδους. Αυτόν το στόχο εξακολουθούμε να επιδιώκουμε με την ομάδα μας καταρτισμένων ειδικών τεχνικών. Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται σήμερα σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Στο πλαίσιο αυτό, το μέγεθος του μηχανήματος δεν διαδραματίζει κανένα ρόλο. Στηρίζουμε μικρές εργαλειομηχανές, όπως επίσης και μεγάλες πρέσες σφυρηλάτησης, αλλά και μηχανήματα από τους τομείς της τεχνολογίας πλαστικής παραμόρφωσης, των πλαστικών, της εκτύπωσης και του χαρτιού, της χημείας, της επεξεργασίας ξυλείας, των τροφίμων, της ηλεκτρικής βιομηχανίας και του κατασκευαστικού κλάδου. Και οι μονώσεις κατασκευών και κτιρίων, όπως της πρεσβείας της Ελβετίας στο Βερολίνο και θεμέλια βαρέων μηχανημάτων (θεμέλια ταλάντωσης) για μεγάλα μηχανήματα και εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται στο ολοκληρωμένο πρόγραμμά μας. Η δική σας τελειότητα είναι ο δικός μας στόχος!

  5. ETIMEX PRIMARY PACKAGING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Etimex υλοποιεί με εσάς τις δικές τις λύσεις συσκευασίας υψηλής ποιότητας για τρόφιμα, ζωοτροφές, βρεφικές τροφές, προϊόντα Convenience, φαρμακευτικά προϊόντα και τεχνικά είδη. Με τη δική μας εξαιρετικά δραστήρια και πεπειραμένη ομάδα σάς παρέχουμε μέγιστη ευελιξία και αποδοτικότητα για απαιτήσεις για λύσεις συσκευασίας από πλαστικές μεμβράνες και πλαστικά δοχεία. Χρησιμοποιούμε κορυφαίες τεχνολογίες στα στάδια παραγωγής της εξώθησης, της θερμοδιαμόρφωσης, της χύτευσης υπό πίεση, της χύτευσης υπό πίεση φραγμού, της επισήμανσης IML (In-Mould-Labeling). Σάς υποστηρίζουμε από την πρώτη ιδέα, την ανάπτυξη σχεδίασης, την παραγωγή πρωτοτύπων (τρισδιάστατη), την κατασκευή πειραματικών εργαλείων και εργαλείων έως την παραγωγή και την παράδοση. Συσκευασίες προϊόντων ανώτατου επιπέδου. Οι συσκευασίες από πλαστικό είναι εδώ και περισσότερα από 65 χρόνια η δική μας συμβολή στη βέλτιστη προστασία και στην καλαίσθητη παρουσίαση των δικών σας υψηλής ποιότητας προϊόντων. Η ETIMEX παράγει: ΔΙΣΚΟΥΣ ΜΕΝΟΥ, ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΒΑΘΙΑΣ ΚΟΙΛΑΝΣΗΣ, ΕΥΚΑΜΠΤΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ, ΚΥΠΕΛΛΑ ΧΥΤΕΥΣΗΣ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ, ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΗΣ.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ZIMMER GMBH KUNSTSTOFFTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ανάπτυξη, πρωτότυπα, κατασκευή καλουπιών, μαζική παραγωγή, αποθήκευση εργαλείων. Φροντίζουμε για εσάς, ανεξάρτητα από το σημείο στο οποίο βρίσκεται το έργο σας. Το ολοκληρωμένο πακέτο χωρίς προβλήματα. Ως THE KNOW-HOW FACTORY συνοδεύουμε τους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο στην εποχή της ψηφιακής μετάβασης, στην πορεία τους για την κορυφαία τεχνολογία. Στο πλαίσιο αυτό δεν θεωρούμε απλώς ότι είμαστε μια τεχνολογικά κορυφαία επιχείρηση και κατασκευαστής υλισμικού και λογισμικού από έναν προμηθευτή, αλλά και εξειδικευμένος συνεργάτης στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης. Ο όμιλος Zimmer διακρίνεται ως οικογενειακή επιχείρηση για το πάθος, την καινοτομία, τη σταθερότητα, την τεχνογνωσία και το όραμα ως μελλοντικός ολοκληρωμένος προμηθευτής για τη διασφάλιση της ανάπτυξης των πελατών μας.

  2. BOESNER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BOESNER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τέχνη, είδη και προϊόντα, και Τέχνη, είδη και προϊόντα. Έχει έδρα σε Leinfelden-Echterdingen, Γερμανία.

  3. POLIBLEND DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία POLIBLEND DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολυμερή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολυαμίδιο, κοκκοποιηση πλαστικων υλικων, εμποριο πλαστικων ειδων, και πλαστικό. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  4. PRIDE SPORTS - DER KAMPFSPORT ONLINESHOP

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRIDE SPORTS - DER KAMPFSPORT ONLINESHOP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολεμικές τέχνες - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γαντια πυγμαχιας, και κιμονο για πολεμικες τεχνες. Έχει έδρα σε Triberg Im Schwarzwald, Γερμανία.